Şimdi Ara

6600-SX1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uzun zaman 6600 kullandım. Daha sonra özelliklerinden dolayı sx1 ile takas ettim. İyi pazarlık yaparsanız kafa kafaya degistirirsiniz(ki ben ole yaptım :D)

6600 iyi diyen arkadaslar ya sx1 ile karsılastırmamıslar yada 1 bok bilmiyorlar veya 6600 a 1 kere parayi yigdiklari icin daha ucuz 1 telefonun daha iyi olabilecegini kabullenemiyorlar...

6600 mp3 caliyor evet ama sanki osurur gibi caliyor. O mono ses kalitesi ile ne mp3 u dinlinicekte berbattı.
    sx1 de mp3 playerlar kadar iyi 1 ses kalitesi var ve super bas veriyor.

menu sistemi 6600 den daha basarili, bataryası ondan daha cok gidiyor. gelen usb kablosu ile kızılotesi veya bluetooth dan daha hızlı mp3 atabiliyor, program kurabiliyorsunuz. Sahsen bende fw13 yuklu 4 mblik 1 mp3 u 20-25 saniye gibi atıyor.

radyo olayı var ki benim gibi 1 adam icin nimet.

goruntu kalitesi cok cok daha iyi...
    tuslarına alısmak 1 az zaman alabilir dogru ancak en azından herkezin elinde 1 telefon degil, follos olmadı henuz karizması var :D

bende kitlenme olayı pek olmadı yanlız oyun filan oynarken cagri gelirse makina kasılıyordu ancak bu 6600 da da boyleydi.

Benim icin en onemlisi kaliteli mp3 calabilen ve radyosu olan 1 telefondu SX1 de bunların yanında camera ve esnek 1 isletim sistemi de geliyor.

Sızı temin ederim 6600 a yukledigim tum programlar calisti.
    Real Player advance, call cheater, ir remote, camcoder pro, blacklist bunlardan yanlızca bazılaRI

sx1, 6600 dan daha iyi 1 telefondur. Canım milletim nokianın her modelinin mutis olduguna o kadar inanmiski arada cikan gercekten iyi olan telefınların farkına bazan varamıyorlar...

• tiamen 6600 da çalışan uygulamalar çalışıyor demissin.bende 6600 ı verip sx1 almayı düşünüyorum.Bi iki sorum olucak:quick office diye bi program var word excel için.bende şuan 6600m da yüklü.bu program sx1 de de yüklenebilirmi bi fikrin varmı?bide bendeki 6600 da 128 mb hafıza kartı var kingston marka..bu kart sx1 le uyumlumudur?cevap yazarsan sevinirim.almayaı düşünüyorum sx1...
  • arkadslar bi cevap hade ona göre alacam sx1 i.ne papsam karar veremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tiamen

uzun zaman 6600 kullandım. Daha sonra özelliklerinden dolayı sx1 ile takas ettim. İyi pazarlık yaparsanız kafa kafaya degistirirsiniz(ki ben ole yaptım :D)

6600 iyi diyen arkadaslar ya sx1 ile karsılastırmamıslar yada 1 bok bilmiyorlar veya 6600 a 1 kere parayi yigdiklari icin daha ucuz 1 telefonun daha iyi olabilecegini kabullenemiyorlar...

6600 mp3 caliyor evet ama sanki osurur gibi caliyor. O mono ses kalitesi ile ne mp3 u dinlinicekte berbattı.
    sx1 de mp3 playerlar kadar iyi 1 ses kalitesi var ve super bas veriyor.

menu sistemi 6600 den daha basarili, bataryası ondan daha cok gidiyor. gelen usb kablosu ile kızılotesi veya bluetooth dan daha hızlı mp3 atabiliyor, program kurabiliyorsunuz. Sahsen bende fw13 yuklu 4 mblik 1 mp3 u 20-25 saniye gibi atıyor.

radyo olayı var ki benim gibi 1 adam icin nimet.

goruntu kalitesi cok cok daha iyi...
    tuslarına alısmak 1 az zaman alabilir dogru ancak en azından herkezin elinde 1 telefon degil, follos olmadı henuz karizması var :D

bende kitlenme olayı pek olmadı yanlız oyun filan oynarken cagri gelirse makina kasılıyordu ancak bu 6600 da da boyleydi.

Benim icin en onemlisi kaliteli mp3 calabilen ve radyosu olan 1 telefondu SX1 de bunların yanında camera ve esnek 1 isletim sistemi de geliyor.

Sızı temin ederim 6600 a yukledigim tum programlar calisti.
    Real Player advance, call cheater, ir remote, camcoder pro, blacklist bunlardan yanlızca bazılaRI

sx1, 6600 dan daha iyi 1 telefondur. Canım milletim nokianın her modelinin mutis olduguna o kadar inanmiski arada cikan gercekten iyi olan telefınların farkına bazan varamıyorlar...

sana kayılmıyom!!!!!!!!!!
    1-bataryam 7gün dayanıyor buda bana yetiyo
    2-oyun oynarken bıraq çağrıyı program bile yükleye bilioyn
    3-bence 6600 ın karizması hla devam ediyo fooloss 1 tel deil tamam herkesin elinde olabilir ama burdada herkesin elinde sx 1 warrrrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babavura -- 9 Ocak 2005, 15:08:31 >

• tiamen 6600 da çalışan uygulamalar çalışıyor demissin.bende 6600 ı verip sx1 almayı düşünüyorum.Bi iki sorum olucak:quick office diye bi program var word excel için.bende şuan 6600m da yüklü.bu program sx1 de de yüklenebilirmi bi fikrin varmı?bide bendeki 6600 da 128 mb hafıza kartı var kingston marka..bu kart sx1 le uyumlumudur?cevap yazarsan sevinirim.almayaı düşünüyorum sx1...

Dostlar hadi suna bi cevap bi cevap
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahora

her ikisinide kullandınmı alec?Sx1 için yazılımı sorunlu dandik diyende var süper alte diyende hangisi doğru bu yorumlardan?

Ewet 2sinide kullandımm.. SX1 mp3 ve radyo stereo olduğu için daha iyi bu açıdan .. ama 6600da tema desteği yazılım desteği daha gelişmiş. Ayrıca ikisindede yüklü olan Symbian tamam ama SX1in versiyonu düşük ve güncellenmiyor. Buda piyasaya yeni çıkan ve çıkacak olan yazılımların kullanılmasını engelliyor.
    AMAAAAA. şunuda unutmaki. 6600 garantili halaaa 650 civarı, SX1 ise 450 civarı ..!!!

Bana sorarsan, eğer dişi değilsen sakın büyük telefon alma.! Git ufak fonksiyonel işini büyük ölçüde görecek bişey al, yoksa 1 ay sonra büyüklük sıkıntı yaratmaya başlıyor kesinlikleee................

• quote:

Orjinalden alıntı: arslanut

tiamen 6600 da çalışan uygulamalar çalışıyor demissin.bende 6600 ı verip sx1 almayı düşünüyorum.Bi iki sorum olucak:quick office diye bi program var word excel için.bende şuan 6600m da yüklü.bu program sx1 de de yüklenebilirmi bi fikrin varmı?bide bendeki 6600 da 128 mb hafıza kartı var kingston marka..bu kart sx1 le uyumlumudur?cevap yazarsan sevinirim.almayaı düşünüyorum sx1...

Dostlar hadi suna bi cevap bi cevap

ya arkadaşım maymun iştahlı olma. nefsini kontrol et. yoksa çok para kaybedersin. şimdi senin 6600 ın var ve bunu sx1 le değiştirmeyi düşünüyorsun. yapma etme. bunu yapmanın nedeni elindeki telefondan sıkılmandır. artık farklı birşey denemek istiyorsun. eğer sende sx1 olsaydı bu sefer 6600 la değiştirmek isteyecektin. aynı teller. bir radyo içinde değiştirecek halin yok heralde. onun yerine 10-15 ytl radyolardan al dinle.
    hele bazıları var 6600 ını satıp 7610 alıyor. bukadarda olmaz ya. halbuki tek farkı kamera. tabiki değiştiren kişi kamerayı takmıyor bile.
    milletin parası çokkki çöpe atsın. hadi 6610 dan 7610 na veya sx1 geçmek istese birşey demeyecem ama gidipte her ay tele para yatırmak yanlışdır.

• ismail iyi güzel demissin.bende senin gibi düşünüyorum da bunun maymun iştahlılıkla ilgisi yok..once sunu soyliyim telefondan sıkıldıgım yok.6600 ı alalı bayagı oldu ve bu teli alırken aklım sx1 de kalmıstı..tabii ozaman sx1 daha pahalıydı ve alamamıstım.simdi bukadar fiyat düşüncede acaba diyorum bu fırsatı degerlendirsemm bak tekrar soyluyorum acaba diyorum.daha düşünüyorum yani..kaldıki bir telefon değiştirmek bir değişiklik aramak değildir.Tamam belki tüketim dürtüsüdür ama emin olki etrafa tek görüş açısından bakan cep telefonu kamerasıyla fotograf cekme derdine düşmüş (veyahut radyo) biri değilim..Soylediğim gibi pda lar pahalı oldugu için onun kadar olmasada bir kısım işlevlerini gerçekleyebilicek bir telefon ariyorum ve oyuzden ofis uygulamalrınıda soruyorum..Düşüncelerine saygılıyım fakat bir kişi hakkında yorum yaparken eleştirisel olma boyutunu aşma.Yoksa aynı düşüncedeyiz.

• Artık sormayın bu soruyu. SX1
  • BEYLERRR sx1 i burada ne kapıştırıyorsunuz ya bunlar rakip mi
    Vallahi 6630 bile sx1 e dayanamaıyor 6600 kimmiş ya gidin 6630 la kapıştırın galibi finalde sx1 le kapışsın bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

BEYLERRR sx1 i burada ne kapıştırıyorsunuz ya bunlar rakip mi
    Vallahi 6630 bile sx1 e dayanamaıyor 6600 kimmiş ya gidin 6630 la kapıştırın galibi finalde sx1 le kapışsın bence

Katılıyorum,SX1'in ses kalitesi harika bir kere.Karizmasıda hiçbir telefonda yok.Mavi mavi bakmıyormu...offf
  • quote:

Orjinalden alıntı: arslanut

ismail iyi güzel demissin.bende senin gibi düşünüyorum da bunun maymun iştahlılıkla ilgisi yok..once sunu soyliyim telefondan sıkıldıgım yok.6600 ı alalı bayagı oldu ve bu teli alırken aklım sx1 de kalmıstı..tabii ozaman sx1 daha pahalıydı ve alamamıstım.simdi bukadar fiyat düşüncede acaba diyorum bu fırsatı degerlendirsemm bak tekrar soyluyorum acaba diyorum.daha düşünüyorum yani..kaldıki bir telefon değiştirmek bir değişiklik aramak değildir.Tamam belki tüketim dürtüsüdür ama emin olki etrafa tek görüş açısından bakan cep telefonu kamerasıyla fotograf cekme derdine düşmüş (veyahut radyo) biri değilim..Soylediğim gibi pda lar pahalı oldugu için onun kadar olmasada bir kısım işlevlerini gerçekleyebilicek bir telefon ariyorum ve oyuzden ofis uygulamalrınıda soruyorum..Düşüncelerine saygılıyım fakat bir kişi hakkında yorum yaparken eleştirisel olma boyutunu aşma.Yoksa aynı düşüncedeyiz.

kusura bakma söylemek istediğimi biraz kabaca söylemişim. ama yinede yeniliyorum değiştirmene hiç gerek yok. office sormuşsun demekki bu proğram işine yarıyor ve bunuda 6600 da çalıştırabiliyorsun. yani tek radio için 6600 dan sx1 geçmek. yinede sen bilirsin. hiç telin yokken hangisini alayım deseydin önerilere kulak ver derdim.

• Quick Office uygulamaları SX1 de problemsiz mükemmel bir hızla çalışmaktadır.
    Bizzat kendim denedim kendime ait bilgisayarda yüklü ağır formüllerle dolu olan ve her sütunu ayrı renkte olan bir Excel uygulamasını SX1 de aynı formüllerle ve makrolarla ve renklerle açtığını ofisteki 4 arkadaşın şaşkın ve imrenerek bakışları arasında (aralarında Nokia7610 u olanda var) gözlemledim.Ayrıca uygulamayı editleyebildiğimi de gözlemledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucky_Luke -- 10 Ocak 2005, 9:54:28 >
  • saol lucky benin de öğrenmek istedigim buydu.Yuklerken bir sorun çıkıyormu peki hafıza ile ilgili?Office açıyorsa tamamdır. Bide şu kurulum sırasındaki hafıza hakkında biraz bilgi verebilirmisin lucky?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.