Şimdi Ara

6600 Uzmanları Acil Baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefona Mp3 attım Blootutla ama Mp3 Telefonun gelen Mesaj kutusunda onu nasıl Kart Hafızasına alacam bi yardım edin.Telefonda mp3 çalar var ama Gelen kutusundan çalıyor mp3ü.
    Dosya yöneticisinden felan girdim ama olmadı detaylı olarak adım adım anlatabilirmisiniz.

• FExplorer'la taşıyabilirsin. Gelen Kutusundan MP3'ü bulucaksın, kes diceksin, sonra istediğin yere yapıştır diceksin.
  • çok teşekkür ederim Fexplorer programını arayacağım.
  • Fazla arama, al bakalım

Dosya Adı: FExplorer Türkçe 1.13.sis
    Download Linki:http://www.h emenpaylas.com/download/92066/FExplorer_turkish_113.SIS.html
  • Mesajlar kısmından seçenekler yap mesaj hafızasını telefon hafızası yerine kart hafızası yap.ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahin21

Mesajlar kısmından seçenekler yap mesaj hafızasını telefon hafızası yerine kart hafızası yap.ok

yeni gelen mesajlar hafıza kartına geçer tel hafızasında olan mesajlar hafıza kartına geçmez...

ama hafıza kartını seçip tekrar yollamayı deneyebilir bluetooth la...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nachfülbar

quote:

Mesajlar kısmından seçenekler yap mesaj hafızasını telefon hafızası yerine kart hafızası yap.ok

yeni gelen mesajlar hafıza kartına geçer tel hafızasında olan mesajlar hafıza kartına geçmez...

evet bu doğru +1
    en basiti telefon hafızandaki uygulamayı deleteleyip,tekrar yollayıp memory card hafızasına kaydetmen

• quote:

Orjinalden alıntı: 7matrax

quote:

Orjinalden alıntı: nachfülbar

quote:

evet bu doğru +1
    en basiti telefon hafızandaki uygulamayı deleteleyip,tekrar yollayıp memory card hafızasına kaydetmen

tabiki doğru

veya direk programı indirsin...
    program sadece bu işe yaramıyor ki bilen bilir...çok gerekli programlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.