Şimdi Ara

(6600< X < 7600) Ekran Kartı Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Mdg

peki senin söylediğin x850xt ve 7600gs'yi nereden alabilirim
    ayrıca takıldığım diğer bir nokta 6600'den x850xt'ye geçince görüntü kalitesi ne olur yada 7600gs'ye geçince ne olur diye düşünüyorum
    son olarak şöyle güzel bir 7600gs testi'de verirseniz sonuca ulaşacağız gibi

Fiyatları teknofiyat.com adresinden araştırabilirsin..Benim verdiğim fiyatlar x850xt icin hepsiburada,7600gs icin ise markom adlı bir şirket(bu şirketi pek bilmiyorum acıkcası ama teknofiyat tan araştırırsan 112 dolar ciwarına 4 5 firma daha satıryor

6600gt den x850xt ye geçinde aa+af özelliklerini kullanabilmen sana en büyük görüntü kalitesi farkını oluşturucak..6600gt de de kullanabiliyorsun ama fps ler çok düşüyor oynanıcak halde olmuyor..Ayrıca forumdaki duyumlarım genelde ati nin görüntü kalitesi nin nvidia ya oranla daha iyi olduğunu okumuştum ("COD2 de sis bombası atılınca falan nvidia da köşeli köşeli,ati de ise resmen görüntü akıyor" gibi bir ibare okumuştum ki coğu kişide ati nin görüntü kalitesini daha iyi buluyor..)

Browser la ilgibi bir problem yaşadığım icin suanda test arıyamıyorum 7600gs ile ilgili ama bu kart x1600xt nin biraz altında bir performans sergiliyor,6600gt ve x1600pro nun üzerinde bir kart yani.. 112 dolarlık fiyatıyla da çok çok iyi bir kart.. (x1600xt 150-160$ civarında,1600pro 120 dolar ciwarinda bu 7600gs ise 112 dolara warmış bence bu kartı göz ardı etme..)

Google dan" 7600gs benchmarks " gibi bir arama yaparsan bulursun werilerini

• sanırım 7600gs alacağım alıştım bi kere nvidia'ya x850 bana eski geldi 1800'elr uygun olsaydı onları alırdım ama pek ucuzlayacağını sanmıyorum yarın siparişleri vereceğim bakalım hayırlısı
    leadtek mi alayım acaba palit mi ???
  • 850xt eski teknoloji olabilir ama sırf 7600gs nin sm3 üne aldanıpda 7600gs tercih etme..sm3 7600gt ve üstü kartlarda iş görüyor 6600gt 7600gs de pek randıman alamazsın..

Ayrıca 850xt eski olmasına karşın hızlı bir kart.Tercihini teknoloji konusunda değil fiyatı konusunda yap bu 2 ürün için
  • yarın sabah donanım sağlayıcımı arayıp siparişleri verecem
    bakalım artık aslında dediğin gibi bir durumda var hani x850xt'de ama bulması zor gibi
    yarın ola hayrola
  • 850xt yi eğer 3-4 gün beklersen eline ulaşır,cünkü hepsiburada dan aldıgın mal 3 4 günden önce ulaşmıyor...
  • arkadaşlar saçma konuşmayın ben 256 mb fx 5900 ultra my vivo kart vardı ikinci el aldım kart oc yapılmış yandı gitti.param gitti ben napıcan senin başına gelmemiş bişey konuşuyorsun gereksiz yere konuşupta forumu kirletmeyin.degerli yorumlarınızı kendinize saklayın.milletin kafasını karıştırmayın
  • Geforce istersen 6800gt lere bak. Fiyatları bilmiyorum.
    x850xt vivo bence o fiyat aralığında en iyisi.
  • TRQX bence burda haklı,sonucta bilinçli bir kullanıcı hangi malı hangi koşullarda aldığını bilmeli...En azından 2. el bir ürün alırken garantisini yoklamalı eğer garantisi bitmiş ise zaten ürün en aşşagı 2 senelik demektir ki bu zaten ürünün kendi kendisinede bozulabilecegi kadar uzun bir periyod tur...

serhat1985 arkadaşım senin basına gelen olay üzücü ancak bu iş elektronik işi ve kesin kanılara waramazsın hicbirzaman,oc yada başka nedenlerden dolayı yanmış olabilir kartın,ayrıca şuda unutulmamalıdır ki 2.el ürün pazarı alıcılar kadar satıcılarıda barındırıyor ve yarın birgün sen satıcı konumuna düsüceksin cünkü sonsuza kadar kullanıcak halin yok bu ürünleri,haksızmıyım??
  • böyle konuşun canımı yiyinben ikinci el kötü demedim.ama ikinci el ürünlerde sorun çıkma olasılıgı fazlaben onu demek istedim.tabiki ikinci el ürün alınır ama biraz arastırırsak daha iyi olur saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhan1985

ikinci ele yanaşma o.c. yapmış oluyorlar.sonra kart 2 gün içinde elinde patlıyor oyüzden sıfır kilometre 256 mb slı wınfast 7600 gs ddr 2 132 dolar +kdv başın agrımasın 10 numara gırafik var .kartın memory hızını 1300 e kadar dayarsın oc ile tadından doyum olmaz.

quote:

ben ikinci el kötü demedim.ama ikinci el ürünlerde sorun çıkma olasılıgı fazlaben onu demek istedim.tabiki ikinci el ürün alınır ama biraz arastırırsak daha iyi olur saygılar

@serhan1985
    önce 2. ele yanaşma diyorsun sonra da 2. ele kötü demedim diyorsun
    hangisi gerçek düşüncen, onu bilelim de ona göre konuşalım seninle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 17 Temmuz 2006; 23:45:59 >

• ben gene vazcaydım
    x850xt alcam bu arada hepsiburada stokda yok gözüküyor mal
    zaten ordan almıcam sorun değil
  • quote:

ben gene vazcaydım

O nun dışında en ucuz eksen bilgisayarda war ordada 186$+kdv..

186$+kdv ona verene kadar 20$daha ekle 205$+kdv den 7600gt al kesinlikle!! ayrıca bence 186dolar olması nedeniyle x850xt fiyat/performans ürünü olmaktan çıkmış,ama 7600gt 205 dolarlık fiyatı ile bence kesinlikle fiyat/performans kartıdır!

İyice kafan karıştı dimi

• quote:

Orjinalden alıntı: Helldancer

quote:

ben gene vazcaydım

O nun dışında en ucuz eksen bilgisayarda war ordada 186$+kdv..

186$+kdv ona verene kadar 20$daha ekle 205$+kdv den 7600gt al kesinlikle!! ayrıca bence 186dolar olması nedeniyle x850xt fiyat/performans ürünü olmaktan çıkmış,ama 7600gt 205 dolarlık fiyatı ile bence kesinlikle fiyat/performans kartıdır!

İyice kafan karıştı dimi

tamam bu tavsiyelerden sonra @mdg ekran kartı almaktan vazgeçecek

• 2.el alın tabide dikkatli olun diye söyledim.sonra pişman oluyoruz ya o bakımda.neyse bi arkadaşın işine dönelim 7600 gt al
  • Birazdan nemesis return da gelip ben olsam 100dolar daha koyar 7600gt nin üstüne , 7900gt alırdım der,arkadaşda büyük ihtimalle s3 virge 4mb a kalır
  • yok ben depodan 12mb'lik voodoo'yu çıkardım mutlu mesut glide'lı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mdg -- 18 Temmuz 2006; 9:32:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.