bikaç gün önce 128 mb fx 5200 ekran kartımı,MSI 128 mb NX6600gt ile değiştirdim.şuanki donanım özelliklerim amd 2500 işlemci,1 gb ram,msı kt4av anakart ve 300 watt güç kaynağı.sorunum şuki 6600 gt ekran kartım ile serious sam 2,boiling point gibi bazı oyunlar daha reklam logoları gözükmeden donup kalıyor.ancak bu oyunları aynı sürücülerle eski kartım olan fx5200de denediimde oyunlar çalışıyor.far cryda da görüntü medium ve high ayarlarda bozuk çıkıyor ancak eski kartta yine sorun yok.yeni kartımla bazen media player bile donup kalıyor?!?!bunların sebebi güç kaynağında yetmezlik olabilir mi?lütfen yardımcı olun çıldırmak üzereyim
Normalede bu kart zaten çok güç harcıyor. Harici güç gişi mevcut. bunu taktığınızı var sayarak konuşmak gerekirse, ilk önde Nvidia nın son driverlarını yükleyip bir deneyin.
Eğer sürücü problemi değil ise, deneyebilirseniz bir başka power ile deneyin. Açıkçası tam olarak emin olmadan kimseyi masrafa sokup bir şeyler aldırmak istemem...
ztn NVidianın son çıkan driveri yüklü ama ben de sorunun driver olduunu düşünerek daha önceki sürümleri de denedim ancak sorun aynen devam ediyor.ayrı bir güç girişi de taktım üstelik o güç kablosunu sadece karta ayırdım yani üstünde herhangi başka bi parça takılı diil ama durum hala aynı.
şunu metin belgesine kopyala uzantısını reg yap ve çalıştır.sonra far_cry_v1.1.exe yamasını kur.oyun düzelir.öbürleri için se manütörün yenileme hızını kontrol et.60veya70 herts ideal olandır.ısnmayıda engelle fazladan bir kasa fanı ile
çok saolun beyler sorunum düzeldi
nasıl düzeldiğini buraya yazsaydın da bizde bilseydik bu tür sorunları yaşayan çok kişi var.
walla ekran çözünürlüğünü 1280x1024 kullanıodum ben,onu 1152x864 e düşürüp ekran yenilenme hızını 75 hertz yaptım düzeldi.far crya gelince mahmut cinarin bahsettii yukardaki reg olayını yaptım ve 1.1 patchi kurdum yine de düzelmedi ben de daha uğraşmadım çünkü zaten far cryı 2 kere bitirmiştim ama hala bazı oyunlarda sorunlar yaşamıyo diilm mesela boiling point tekrar aynı şeyi yapıyor falan filan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme