Şimdi Ara

6630 alacağım büyük ihtimalle ama aklıma takılan bir kaç şey var ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSN istiyor arkadaş saglam bi şekilde MSN e giremez ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: taner_06

1- k750i 2mp kamera var ve n90 dan bile daha güzel çekim yapıyor
    2- Radyosu ve hemde rds özellikli
    3- Hafıza kartı olarak 2gb kullanabiliyorsun

Daha yazıyımmı
    se kalitesi nasıl, kişiselleştiremmiyoruz sanırım o kadar..msn olarak mig33 var sanırım bir o da ne kadar iyi hiç bilmiyorum, symbianın msn programlarını denedim ama..
  • Malzeme kalitesi olarak fazla iyi sayılmaz. Ancak aldığımız telefon ömür boyu ilk aldığımız günkü kadar gıcır gıcır olamaz. İkinci el olarak fena sayılmaz. Ama yinede tekrarlıyorum nokianın bir modeline karşı yine derimki k750i. Java programları yüklüyebiliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taner_06

1- k750i 2mp kamera var ve n90 dan bile daha güzel çekim yapıyor
    2- Radyosu ve hemde rds özellikli
    3- Hafıza kartı olarak 2gb kullanabiliyorsun

Daha yazıyımmı

symbian varmı iyi mp3 çalarmı , mp3 çalıyorsa bile harici ses sistemlerine bağlanırmı 2 gb hafıza kartı 3250 de çalıştırır. radyo 3250 de de var. işlemcisi 3250 nin k750i yer bitirir.
  • Arkadaşım ben bu ayrımı 6630 a göre yapıyorum. Ben hic 3250 den bahsettimmi.
  • neyse sorun yok o zamanyanlış anlaşılma oldu.
  • bence 1 cgbtlık kart al 300 tane şarkı yüklersin geri kalanıda foto ve program yüklersin hayli hayli yeter ne yapacaksın 2 cgbytlık kartı o kadar para verme bence ben 6630 uma 512 lik kart taktım istediğim kadar program ve 120 ye kadar şarkı yükledim fazlasıyla yetiyor zaten günde kaç tane şarkı dinleyeceksin..
  • ben bilgisayarımı kaldıracağım, ÖSS sebebiyle

6630 music pack alma sebeplerimi size sayayım:

Sennhaiser kulaklık
    1.3 MP kamera (bana yeter)
    Symbian OS

1 gb karta 980 mb şarkı koyacam kalanına kaç foto sığar..telefon hafızası ne kadar Agile Messenger ve Opera Mini'yi telefon hafızasına kurarsak problem olur mu?
  • bende alıam inş. 6630
  • biir sorum olacak, program yüklerken jar uzantılıyımı yoksa jad uzantılıyı mı yüklücez ?

ayrıca birisi telefon hafızası ve hafıza kartına nasıl müzik, dosya, program atacağımızı öğretebilir mi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcg1 -- 2 Eylül 2006; 16:37:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vita es morte

ben bilgisayarımı kaldıracağım, ÖSS sebebiyle

6630 music pack alma sebeplerimi size sayayım:

Sennhaiser kulaklık
    1.3 MP kamera (bana yeter)
    Symbian OS

1 gb karta 980 mb şarkı koyacam kalanına kaç foto sığar..telefon hafızası ne kadar Agile Messenger ve Opera Mini'yi telefon hafızasına kurarsak problem olur mu?

Agile Messenger ve Opera Mini'yi telefon hafızasına kurarsan hiç bir problem olmaz. öss ye bu kadr kaptımayın kendiniz yaw . arada bir aç bilgisayarını bir şey olmaz.
  • bir sorum olacak, program yüklerken jar uzantılıyımı yoksa jad uzantılıyı mı yüklücez ?

ayrıca birisi telefon hafızası veya hafıza kartına nasıl müzik, dosya, program atacağımızı öğretebilir mi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vita es morte

bir sorum olacak, program yüklerken jar uzantılıyımı yoksa jad uzantılıyı mı yüklücez ?

ayrıca birisi telefon hafızası veya hafıza kartına nasıl müzik, dosya, program atacağımızı öğretebilir mi..
    birisi yardımcı olabilirmi..
  • Pc Suite İçin Bilgiler

Telefonunuzu Bilgisayara bağladınız.Ve Nasıl program ,oyun VS. şeyler yüklemek istediğinizi bilmiyorsunuz.işte bu makalede bunları bulabilirsiniz

Telefonuzun kutusunda CD den PC suite adlı programı yukleyebilirsiniz.) programı bilgisayarınıza kurun. programın setup ı bittikten sonra bilgisayarınız tekrar başlatıalcak.
    Bilgisayarınız başladıgında telfonunuzun bağlantısını bilgisayarla yapıp daha sonra PCSUİTE i açın .

SYMBİAN TELEFONLARI İÇİN :

Symbian telefonu olanlar pcsuite lerini açtıktan sonra programı aşağıya indirip. işlemlerine devam edebilirler. Bu işlemi ypatıktan sorna yüklemek istediğiniz programın SIS uzantılı setup ına çift tılayarak setup işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

JAVA TABANLI TELEFONLAR İÇİN :
    Java tabanlı telefonu olanlar ise yükledikleri programlardan NOKİA APPLICATION İNSTALLER programını çalıştırınız.Karşınıza 2 tane bölüm çıkacak TELEFONUM ve BİLGİSAYARIM die. bilgisayarım bölümünden telefonunuza uyumlu JAR veya JAD uzantılı dosyayı bulunuz ve çift tıklıyarak yükleme işlemini başlatabilirsiniz.

alıntıdır.

• peki müzikleri nasıl atacağız..

quote:

SYMBİAN TELEFONLARI İÇİN :

Symbian telefonu olanlar pcsuite lerini açtıktan sonra programı aşağıya indirip. işlemlerine devam edebilirler. Bu işlemi ypatıktan sorna yüklemek istediğiniz programın SIS uzantılı setup ına çift tılayarak setup işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
    şimdi aşağıya indirmek derken kasıt ne anlamadım,

ayrıca jar veya jad olması ne farkediyor hangisini yüklemeliyiz onu tam olarak öğrenmek istiyorum...
  • jar olanları yüklemelisin.
    müzikleri hafıza kartının içindeki sounds\dijital klasörüne atacaksın.
    aşağıya indirmekten kasıt işleme telefonda devam edeceksin demek
  • sağol maviates..
  • önemli değil kardeş
  • arkadaslar benım de bır sorum olacak..6630 u yenı aldım fakat ınternetten ındırdıgım vıdeo goruntulerını gostermıyor..desteklemıyor dıyor...eger bu konuda bılgısı olan varsa benı bılgılendırırse cok sevınırım..sımdıden cok tesekkurler..
  • Hocam hayırlı olsn şimdidenyalnız şunu demeden geçemicem avatarın iğrenç
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.