Şimdi Ara

6630 dan sonra ne aldınız? (ya da ne alınır ?) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam ben daha bu sene aldım 6630 u bence su ana kadar cıkan en dengeli telefon, tek eksigi boyutları, ama rahatlık konusunda ustune tanımam, n serisi halt etmis eğer savuracagın paran yoksa hiç alma derim, hem büyük hemde öne çıkan hiçbir ozelliği olmayan bir seri, birtek n9x serisinde cok ustun ozellikler var onlarda cok gereksiz zaten. n serisi cok cok gereksiz hem programları cok az, versiyonlarda sorunlar var, fiyatları cok pahalı, napayım ben oyle telefonu at çöpe gitsin. anca 1-2 sene sonra iyice oturup fiyatları makul seviyeye inince alınabilir.

sonuc olarak ya hic değiştirme yada cok basit ozellikleri olan bir telefona gec. philips xenium serisi uygun bence. attan indim essege bindim muhabbetini düşünme bence.
  • 600 YTL YE N73 ALABİLİRİMİSİN BİLMEM AMA BULABİLİRSEN KESİNLİKLE N73 AL BULAMAZSANDA SANA ÖNERİM K790İ İKİSİDE ÇOK İYİ TELEFON BU İKİSİNDEN ŞAŞMA..
  • Motorola rokr e2 al bence linux (Symbiandan daha kullanışlı) ile devam et. Sınıf atlat telefonuna.
  • n73 al ozaman ortama uyalım
  • bütçene göre n70, n73 hatta n95 bile olabilir.symbianı sevdiysen devam et...
  • bi kere 6630 dan sonra n70 asla alınmamalı . 6630 dan sonra mutlaka bütçe varsa n73 alınmalı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.