Şimdi Ara

6630 foto sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba foruma yeni üye oldum ve yeni bir 6630 kullanicisim evde normak isik altinda cektigim resimlerimde resim kaydedilip gösterildigi zaman acaip bir sekilde noktali cıkıyor sanki herseyi notayla gösterior resim gözküyor ama cizim gibi bisi oluyor iste anlatamadim ama böle bir sorun normalmi

Fakat dizi modunda cektigim resimler gayet güzel cıkıyorlar

beni bilgilendircek bir bilgili sahis varsa sevinirim

• gece modunda çekersen kapalı alanda daha iyi olabilir .
    ama bu sorun maalesef hep olacaktır flash da olmadığı için.

ayrıca 6630 da kapalı alanda ışık olsa dahi noise kesinlikle oluyor.
  • Evet arkadaşım flaş olmadığından ve ışık yetersiz olduğundan öyle çıkıyor. Yapıcak bişey yok. Fakat bazı programlar var bunun için.Bilgisayarda düzeltebiliyorsun.
  • Bilgisayar programı war onla düzeltebilirsin flash olmadığı için bu normal
  • program ismi ve mümkünse link'i verebilirmisiniz..
  • elimde link yok ama programın adı 'noiseware'

photoshop varsa onlada yapabilirsin.
  • eXciTinGonLinE

Arkadasım dediğin oLay sanırım resim cektikten sonra cek goster acık oLdugu zmn resmi ekranda göstermesi eger oLay bu ise teLefon ram ve sarjdan tasarruf yapsın dıye resmini en dusuk kaLitede sana gosteriyor ama gaLeriden baktıgında resmin cok daha kaLiteLi oLdugunu goruyorsun.Yapman gereken görüntü ayarLarından cek goster menusunu kapatmak
  • Evet arkadaşım flaş olmadığından ve ışık yetersiz olduğu için kaynaklanıyor malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anti-X

gece modunda çekersen kapalı alanda daha iyi olabilir .
    ama bu sorun maalesef hep olacaktır flash da olmadığı için.

ayrıca 6630 da kapalı alanda ışık olsa dahi noise kesinlikle oluyor.

gece modu sorununu çözebilir önemli ölcude ortadan kaldırıyor gecemodu bu sorunu.
  • gece modunu kullanmadıysan bu problem doğar.Fakat 6630'da flaş bulunmadığı için gece modu kullanmana rağmen biraz görüntü bozuk olacaktır yine

Eğer gece modunu kullandığım halde bu sorun var diyorsan fotoyu çekerken telefonu sabit tutmaya çalış
  • Eğer gece modunu kullandığım halde bu sorun var diyorsan fotoyu çekerken telefonu sabit tutmaya çalış

+1
    Benzer bir sorun yaşıyodum ama başka biri çektiğinde görüntü güzel çıkıyodu .Sonradan anladım sorun bendeymişfotoğraf çekerken elim titriyor.Sinirden olurmuş diyolarDoktora gitmek lazım flaşa gerek yok

• quote:

Orjinalden alıntı: egzersayz

eXciTinGonLinE

Arkadasım dediğin oLay sanırım resim cektikten sonra cek goster acık oLdugu zmn resmi ekranda göstermesi eger oLay bu ise teLefon ram ve sarjdan tasarruf yapsın dıye resmini en dusuk kaLitede sana gosteriyor ama gaLeriden baktıgında resmin cok daha kaLiteLi oLdugunu goruyorsun.Yapman gereken görüntü ayarLarından cek goster menusunu kapatmak

evet çektikten sonra galeriden baktığında görüntü çok daha kaliteli oluyo
  • Orjinalden alıntı: Gladiatör

Eğer gece modunu kullandığım halde bu sorun var diyorsan fotoyu çekerken telefonu sabit tutmaya çalış

+1
    Benzer bir sorun yaşıyodum ama başka biri çektiğinde görüntü güzel çıkıyodu .Sonradan anladım sorun bendeymişfotoğraf çekerken elim titriyor.Sinirden olurmuş diyolarDoktora gitmek lazım flaşa gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülen_kız -- 17 Nisan 2006; 10:54:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.