Şimdi Ara

6670 mi 6260 mı acill yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lütfen yardım edin yada rica etsem bana 500 yt l nin altında nokia telefon önerir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEJAWU_93 -- 3 Kasım 2005, 13:16:37 >

• 500 ytl altına adam gibi nokia alamazsın ama şimdi alınacak en uygun tel turkcell kampanyasında k700i almak
  • 6670
  • 6260 ta ne oluyor tabiki 6670 bol şans
  • 500 altı nokya zor...k700 werelim...430-70 kampanya=360ytl
  • Tabiiki 6670...
  • TABİKİ 7610
  • ikisi de birbirinin kopyası telefonlar neslinden. Pek bir fark yok arada.

En azından 6670 in kapağını kolay değiştirirsin. Ha bir de haybeden megapixel kamerası var.
  • aralarında pekte fark yok aslında
  • 6670 daha karizma gibi...
  • İŞLETİM SİSTEMİ AÇISINDAN PEK Bİ FARK YOK AMA BENCE KULLANIŞLILIK AÇISINDAN 6670 AMA BEN 7610 DERİM KARİZMADA VAR UCUNDAN ACCIK
  • 7610 seçeneklerde yok ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

7610 seçeneklerde yok ki

EVLADIM HAYATTA BAZI ŞEYLERE KARAR VERİRKEN SEÇENEKLERİN DIŞINA ÇIKMAN LAZIM,BUDA ÖYLE İŞTE AYNI PARA ÜSTÜN KALİTE
  • biz arkadaşa yardımcı olmaya çalışıduk da o yüzden müdehale etmek zorunda kaldım abicim
  • para aynı da kalite üstün mü işte orası muamma..

Ha Arabesque kapakla telefon uzaktan birşeye benziyor da yakına gelince yine fark yok. Non-MMF S60 işte. Hatta low level cam kullanan programların çoğu mmf versiyon olmadan işlemiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

para aynı da kalite üstün mü işte orası muamma..

Ha Arabesque kapakla telefon uzaktan birşeye benziyor da yakına gelince yine fark yok. Non-MMF S60 işte. Hatta low level cam kullanan programların çoğu mmf versiyon olmadan işlemiyor.

6670 LE ARASINDA SADECE 1-2 SAÇMASAPAN FARK VAR O KADAR 6670 ALACAĞINA 7610 ALSIN DAHA İYİ
  • Vebinin sesini dinlemesi daha iyi olur. Ne de olsa birbirinin aynı telefonlar.

Biri Ali Veli

Biri Veli Ali

öteki de Deli Veli..

Bu arada Caps Lock un açık kalmış.
  • Bence de 6670 yerine beyaz 7610 al... Telefon tasarım harikası ya...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.