Bildirim
6670 mi 6260 mı acill yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
500 ytl altına adam gibi nokia alamazsın ama şimdi alınacak en uygun tel turkcell kampanyasında k700i almak -
6670 -
6260 ta ne oluyor tabiki 6670 bol şans -
500 altı nokya zor...k700 werelim...430-70 kampanya=360ytl -
Tabiiki 6670... -
TABİKİ 7610 -
ikisi de birbirinin kopyası telefonlar neslinden. Pek bir fark yok arada.
En azından 6670 in kapağını kolay değiştirirsin. Ha bir de haybeden megapixel kamerası var. -
aralarında pekte fark yok aslında -
6670 daha karizma gibi... -
İŞLETİM SİSTEMİ AÇISINDAN PEK Bİ FARK YOK AMA BENCE KULLANIŞLILIK AÇISINDAN 6670 AMA BEN 7610 DERİM KARİZMADA VAR UCUNDAN ACCIK -
7610 seçeneklerde yok ki -
quote:
Orjinalden alıntı: burakk76
7610 seçeneklerde yok ki
EVLADIM HAYATTA BAZI ŞEYLERE KARAR VERİRKEN SEÇENEKLERİN DIŞINA ÇIKMAN LAZIM,BUDA ÖYLE İŞTE AYNI PARA ÜSTÜN KALİTE -
biz arkadaşa yardımcı olmaya çalışıduk da o yüzden müdehale etmek zorunda kaldım abicim -
para aynı da kalite üstün mü işte orası muamma..
Ha Arabesque kapakla telefon uzaktan birşeye benziyor da yakına gelince yine fark yok. Non-MMF S60 işte. Hatta low level cam kullanan programların çoğu mmf versiyon olmadan işlemiyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: Acharad
para aynı da kalite üstün mü işte orası muamma..
Ha Arabesque kapakla telefon uzaktan birşeye benziyor da yakına gelince yine fark yok. Non-MMF S60 işte. Hatta low level cam kullanan programların çoğu mmf versiyon olmadan işlemiyor.
6670 LE ARASINDA SADECE 1-2 SAÇMASAPAN FARK VAR O KADAR 6670 ALACAĞINA 7610 ALSIN DAHA İYİ -
Vebinin sesini dinlemesi daha iyi olur. Ne de olsa birbirinin aynı telefonlar.
Biri Ali Veli
Biri Veli Ali
öteki de Deli Veli..
Bu arada Caps Lock un açık kalmış. -
Bence de 6670 yerine beyaz 7610 al... Telefon tasarım harikası ya...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X