Şimdi Ara

67 derece (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İşte tam o an 100 derecede Çekirdeklerden biri (buraya dikkat)bir anda %11 i geçseydi füsyon patlamasıyla dünyayı patlacaktın ne fırsatlar hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOD OF THE TECH -- 25 Temmuz 2016; 18:13:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarge17

aynen link bu ben macunun bu kadar farkedebilecegini hiç düşünmüyordum yalan yok. düne göre 20 derecelik bi fark var. Bide içini temizledim suan dünkü değerin yarısı kadar ısı

teşekkür ederim bunu elden alma imkanımız varmı vatandan yoksa illa internetten doğrumu sipariş ediliyor .
    macunu aralarında boşluk bırakmadan sürdüm yani yanliş sürmeme imkan yok.

bide bi kaç kişiyi alintilamişim mesaja kusura bakmayın.
  • o kadar da değel. Ama şu an herhengi bir pc parçasının yanması bpzulması benim içimde patlama yaratırdı. Acaip uçuk kacık fiyatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda7280

Hocam seninkinde başka problem var soğutucu çalışmıyor olabilir temassızlık olabilir fanları kontrol et kasa içi fan akışını kontrol et baştan sona bir tara bir yolunu bulursun elbet

hocam benimki kasa değil laptop fanları çalişiyor altınada ek olarak fan aldım fanları temizledim termal macun sürdüm hatta format bile attım ama değiişen bişi olmadı bide arkadaşin önerdiği macunu alıcam bakalım işe yaracakmi
  • Discovery78 D kullanıcısına yanıt
    Ben 2 saat evvel direk mağazadan elden aldım 17.90 mı 18 mi neydi mağazadada aynı zaten. Ufak bi parça sürüp yanında verilen spatulayla metal yüzeye iyice yedirdim. Alt demir gözükmüyor ama inanılmaz ince şekilde sürdüm ve dagıttım

bide hocam pc ni temizletme şansın varsa yaptır. ondan da sıkıntı oluyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarge17 -- 25 Temmuz 2016; 18:19:22 >
  • quote:

o kadar da değel. Ama şu an herhengi bir pc parçasının yanması bpzulması benim içimde patlama yaratırdı. Acaip uçuk kacık fiyatlar

O da güzelmiş i5 3570k alacaksın 5ghz e oh bütün işi kendisi yapacak pc

• o overlock falan hiç girişmedim. Heralde iyi bi soğutma olması lazım hızı artırmam için?
  • quote:

Ben 2 saat evvel direk mağazadan elden aldım 17.90 mı 18 mi neydi mağazadada aynı zaten. Ufak bi parça sürüp yanında verilen spatulayla metal yüzeye iyice yedirdim. Alt demir gözükmüyor ama inanılmaz ince şekilde sürdüm ve dagıttım

bide hocam pc ni temizletme şansın varsa yaptır. ondan da sıkıntı oluyor olabilir

teşekkür ederim yardımın için. ben fanları temizledim kendim başka napmam gerekiyor ? termal macun da sürdüm ama dandik diye heralde işe yaramadı ekran kartınada sürülüyormu termal macun? (biraz bilgisizim )
    Harici ekran kartını seçtiğinden emin misin driverları kontrol et mutlaka bir şeyi kaçırmışsındır,olmadı hdd yi bağla yine fps 140 da mı bir bakbaşka bir şey gelmiyo aklıma.

hocam ben işlemciyi söküp komple temizledim. Fan resmen toz bağlamış artık. Kasa içini de komple görünen bütün tozu falan sildim. Aslında macunun dandiğide olsa yine de fayda etmesi gerekir. Macunu hatalı sürmediğine emin misin? Bazı yerlerde fazlasının zarar oldugu söyleniyor tam bilgim yok ama

bu arada ekran kartınada sürülüyor macun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarge17 -- 25 Temmuz 2016; 18:25:23 >
  • Ekran kartına sürülüyo masaüstünde laptopta değişir bilgim yok

• Sarge17 kullanıcısına yanıt
    Hocam stress testi atabilir misin işlemcine 10 dk çalıştır sıcaklıklara bir bakalım benim phenomu geçecek mi bakalım 60 derece stress testinde

• Sarge17 kullanıcısına yanıt
    Ortalama bir soğutucun varsa voltajsız pc stabilitesini bulana kadar arttırabilirsin ki stok hızda bile canavar o işlemci

• quote:

hocam ben işlemciyi söküp komple temizledim. Fan resmen toz bağlamış artık. Kasa içini de komple görünen bütün tozu falan sildim. Aslında macunun dandiğide olsa yine de fayda etmesi gerekir. Macunu hatalı sürmediğine emin misin? Bazı yerlerde fazlasının zarar oldugu söyleniyor tam bilgim yok ama

bu arada ekran kartınada sürülüyor macun

hocam az sürdüm ver hiç boşluk kalmayacak şekilde sürdüm işlemciye . vede koyarkende taşmadı oderece ben ekran kartına sürüldüğünü bilmiyordum onada süreceğim . ama ilk önce senin verdiğin linkteki macunu alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda7280

Harici ekran kartını seçtiğinden emin misin driverları kontrol et mutlaka bir şeyi kaçırmışsındır,olmadı hdd yi bağla yine fps 140 da mı bir bakbaşka bir şey gelmiyo aklıma.

driver booster yükledim laptopa daha sonra güncelledim herşeyi.  cs go oynarken normalde yüksek ayarlarda oynardım bu yaz laptop ısındıgından en düşüğe çektim 60 fps civarında alıyorum . en sonunda komple söküp öyle bakacagım .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.