Bildirim
677 mhz ile 800 mhz uyum sağlarmı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kesin olarak bişey söylenemez ama kiltlenmeler yaşarsınız. Bilgisayarınız durduk yere donar.. Anakartınız 800/667/533 ramleri destekliyor. Benim size önerim elinizde olan 667 mhz rami satıp 2 gb ddr2 800 mhz ram almanız...
Saygılar.. -
pek problem olmaz...
nadiren de olsa üstte yazılanlar çıkabilir...(bir ihtimal) -
porblemler olabilir ayrıca 667mhz ram olduğu için 800'lik ramı 800mhz de çalıştıramazsn -
Problem olmasi en son duyulucak süphe diğer ram 667 MHz oldugu için 2 GB drr2 667 Mhz çalişicaktir. -
problem olcağnı sanmıyorum ama performansı dual-channel gibi olmayacak..
ya 1gb 667 daha alıp çift kanal yap
ya da bunu satıp 2x1 800 lük al dual kullan. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ce5uR
Problem olmasi en son duyulucak süphe diğer ram 667 MHz oldugu için 2 GB drr2 667 Mhz çalişicaktir.
Bu anakartın desteklememesi gibi bi olay değil ki ram 667 de çalışsın. Sizin bu dediğiniz ;
enson 667 mhz desteklyen bir anakarta 800 mhz takıldığında 667 olarak çalışır , sorunsuzz.
Fakat burada biri 667 biri 800 mhz olduğu için kilitlenmelere yol acıcaktır. Sorun yaasayan cok kısı gördüm..
JANTİ derki ; 667 satın ve 2*1 800 mhz yapın.. -
sorun olmaz -
şimdi taktım fevkalade çalışıyor tabi şimdilik -
rahat çalışır fakat 800 mhz lık ram 667 olarak çalışır çünkü pc ramlardeli en küçük değer i kabul eder -
düşük olanı gorur kardes 667 çalısır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X