Şimdi Ara

677 mhz ile 800 mhz uyum sağlarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus p5b anakart ile 1 gb 677mhz ram kullanıyorum buna ilave olarak 1 gb 800 mhz daha ram taksam problem olurmu sistemimde

• Kesin olarak bişey söylenemez ama kiltlenmeler yaşarsınız. Bilgisayarınız durduk yere donar.. Anakartınız 800/667/533 ramleri destekliyor. Benim size önerim elinizde olan 667 mhz rami satıp 2 gb ddr2 800 mhz ram almanız...

Saygılar..
  • pek problem olmaz...

nadiren de olsa üstte yazılanlar çıkabilir...(bir ihtimal)
  • porblemler olabilir ayrıca 667mhz ram olduğu için 800'lik ramı 800mhz de çalıştıramazsn
  • Problem olmasi en son duyulucak süphe diğer ram 667 MHz oldugu için 2 GB drr2 667 Mhz çalişicaktir.
  • problem olcağnı sanmıyorum ama performansı dual-channel gibi olmayacak..
    ya 1gb 667 daha alıp çift kanal yap
    ya da bunu satıp 2x1 800 lük al dual kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ce5uR

Problem olmasi en son duyulucak süphe diğer ram 667 MHz oldugu için 2 GB drr2 667 Mhz çalişicaktir.

Bu anakartın desteklememesi gibi bi olay değil ki ram 667 de çalışsın. Sizin bu dediğiniz ;
    enson 667 mhz desteklyen bir anakarta 800 mhz takıldığında 667 olarak çalışır , sorunsuzz.

Fakat burada biri 667 biri 800 mhz olduğu için kilitlenmelere yol acıcaktır. Sorun yaasayan cok kısı gördüm..

JANTİ derki ; 667 satın ve 2*1 800 mhz yapın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun olmaz
  • şimdi taktım fevkalade çalışıyor tabi şimdilik
  • rahat çalışır fakat 800 mhz lık ram 667 olarak çalışır çünkü pc ramlardeli en küçük değer i kabul eder
  • düşük olanı gorur kardes 667 çalısır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.