Bildirim
679 Liraya Bu Laptop İyi mi ? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yukardaki eleman gayet mantıklı konuşuyor. laptopun fiyatı çok iyi. diğer arkadaşların önerdiği pc'ler 2gb ram var. 2gb ile 4gb çok farkeder. veya 1000 lira üstü pc önermişler. 1000 lira 680 liranın 1,5 katı, yani arada 100-150 lira fark olsa tamam ama fiyat olarak aynı sınıf değil.
sonuç olarak laptop fiyatına göre çok çok iyiymiş. zaten bu saatten sonra kalmamıştır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdiye kadar nerdeydiniz hocam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fenomenon
yukardaki eleman gayet mantıklı konuşuyor. laptopun fiyatı çok iyi. diğer arkadaşların önerdiği pc'ler 2gb ram var. 2gb ile 4gb çok farkeder. veya 1000 lira üstü pc önermişler. 1000 lira 680 liranın 1,5 katı, yani arada 100-150 lira fark olsa tamam ama fiyat olarak aynı sınıf değil.
sonuç olarak laptop fiyatına göre çok çok iyiymiş. zaten bu saatten sonra kalmamıştır.
Hocam rami guzelde hd grapich sandymis lolu bile zor oynatirdi ama 2.13ghz ve 4gb ram internete girmek icin gayet iyiydi bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam herkes oyun oynamıyor ki :)
Ben aslında annemle babam için düşünüyordum ama şu an alamazdım zaten.
Gerçi ben bile oyun oynamıyorum, bana bile yeterdi aslında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X