Şimdi Ara

679 Liraya Bu Laptop İyi mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hd graphics marka değil, celeron ve bazı eski işlemcilerde sadece "intel hd graphics" yazar. çünkü daha öncesinde intel'in dahili ekran kartı farklı bi isimdeydi. intel hd graphics model olarak çıktı. model adı sadece "intel hd graphics" idi. sonradan 3000, 4000 vs modelleri çıktı. yani "hd graphics" de model, intel marka lakin sadece intel hd graphics yazanlarında işlemciye bağlı olarak ivy bridge, haswell, broadwell gibi modelleri var.
     679 Liraya Bu Laptop İyi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 19 Şubat 2015; 14:15:19 >

• yukardaki eleman gayet mantıklı konuşuyor. laptopun fiyatı çok iyi. diğer arkadaşların önerdiği pc'ler 2gb ram var. 2gb ile 4gb çok farkeder. veya 1000 lira üstü pc önermişler. 1000 lira 680 liranın 1,5 katı, yani arada 100-150 lira fark olsa tamam ama fiyat olarak aynı sınıf değil.
    sonuç olarak laptop fiyatına göre çok çok iyiymiş. zaten bu saatten sonra kalmamıştır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar nerdeydiniz hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

yukardaki eleman gayet mantıklı konuşuyor. laptopun fiyatı çok iyi. diğer arkadaşların önerdiği pc'ler 2gb ram var. 2gb ile 4gb çok farkeder. veya 1000 lira üstü pc önermişler. 1000 lira 680 liranın 1,5 katı, yani arada 100-150 lira fark olsa tamam ama fiyat olarak aynı sınıf değil.
    sonuç olarak laptop fiyatına göre çok çok iyiymiş. zaten bu saatten sonra kalmamıştır.

Hocam rami guzelde hd grapich sandymis lolu bile zor oynatirdi ama 2.13ghz ve 4gb ram internete girmek icin gayet iyiydi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenimAdımMalamıne B kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes oyun oynamıyor ki :)
    Ben aslında annemle babam için düşünüyordum ama şu an alamazdım zaten.
    Gerçi ben bile oyun oynamıyorum, bana bile yeterdi aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.