Şimdi Ara

68 ile 75 arası Full İnt Chinese Buying (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eğer mükemmel bir caracter istiorsan verilmiş şeylere ve sıkıntılara katlanacaksın burda güzel caracterler var ve herkesin caracterlerine saygı duyuyorum ama bana benim istediğim gibi bir caracter lazım 72ye göre değerlendirirsek max 4gap farmed eğer farmı normal yani 0gap gidiorsa daha iyi olur farm gap2 ye göre alıorum [68Bicheon] [70Fire] [70Lighting] [60Cold]
  • amma şey bekliyomuşun yaw sende
  • Müşteri her zaman haklıdır
  • up
  • S.a kardes bende Marsta (64lwl Rogue char var nuker almak la hata yaparsın) ben 64 lwl 80 nukerlerı bile yıkıorum ama yınede sen bilrsın chardakı skiller üst düzeyde) itemler +3 blue(ama 3 tane itemde 8 tane blue war digerlerıde fena deil) elınde 64 +3 dagger war%77 crt 17 . 2 tane yan çarı war full elıxer ve luck stone dolu istersen ayrıntıları konuşurz msn=b_e_l_a_22@hotmail.com Benden yana bir sorun olmaz Edirnelyım meslegım polis pm beklıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: edirneli19

S.a kardes bende Marsta (64lwl Rogue char var nuker almak la hata yaparsın) ben 64 lwl 80 nukerlerı bile yıkıorum ama yınede sen bilrsın chardakı skiller üst düzeyde) itemler +3 blue(ama 3 tane itemde 8 tane blue war digerlerıde fena deil) elınde 64 +3 dagger war%77 crt 17 . 2 tane yan çarı war full elıxer ve luck stone dolu istersen ayrıntıları konuşurz msn=b_e_l_a_22@hotmail.com Benden yana bir sorun olmaz Edirnelyım meslegım polis pm beklıorum

İstenilen caracter hala bulunamamıştır teklifleriniz için teşekkürler yenide Up
  • up
  • up
  • ıstedıgın ozellıklerde bı char bılıyorum Saturnde LoseControL diye bi car 80 LVL int 9 gapta cok guzel charı var fıre 71 lıght 70 heuks 70 cold 60(galıba) serverda sevıyelı bır guıldın sevıyelı oyuncusu.bırcook unıque kestı..almanı tavsıye ederım
  • müşteri her zaman haklıdır

şahsen böyle müşterim olsa döverim

onu öle yap bunu böyle yap char yapılandırmayı o kadar biliosan alırsın istediğin lvlde bi char 2 hafta uğraşır istediğin gibi yapılandırırsın hem charı benimsemiş olursun hemde istediğin yapılandırmaya sahip olursun...
  • hehe haklısın ıste orda
  • nasil yani hakli dahi olsa sopa mi yer diosun simdi.
  • adam sanki pizza siparis ediyo sucuk olsun ama sosis olmasın :D
  • musteri sonucta isteyecek ama opsiyonlar arttikca fiayatida artar. eger katlanabilecekse ayarlariz ona bi char
  • ßenm karakteri gösterdim Bicheon eksikti Onun icin almadi arkds... ßende sırf onun gazına geldim Farma basladim Bicheon acıorum

ßelki o zaman satarım zati 77 olmak uzere Fiyatı da katlanıor haliyle

Edit:imla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Déad -- 31 Ocak 2008; 8:08:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_knnsz

ıstedıgın ozellıklerde bı char bılıyorum Saturnde LoseControL diye bi car 80 LVL int 9 gapta cok guzel charı var fıre 71 lıght 70 heuks 70 cold 60(galıba) serverda sevıyelı bır guıldın sevıyelı oyuncusu.bırcook unıque kestı..almanı tavsıye ederım

Fark ettinmi bilmiorum ama ben heuksal caracter aramıorum Bicheon nuker caracter arıyorum.
    Ve sana gelince crazy benim yeterli bir zamanım olsaydı bilki burda verilen caracterlerden birini şu anda almıştım ama zamanım yok 2hafta farma sokarsın diorsun ben sadece isteklerimin yerine getirilmesini talep ediyorum karşı tarafıda neleri eksik konusunda uyarıyorum sen bana onu yapma bunu yapma deme hakkına sahip değilsin burdaki bazı insanlara bicheon skilinin özelliklerinden bahsettim ve TheRockulada bu dediğim tavsiyeye uymaya başladı diyebilirm daha fazla edecek caracteri hem benim açımdan hemde onun açısından iyi olmadımı sizce

• Valla kardeş romede 70 lvl nuker char var benım ama elınde 68+5 mag +80 spear var dıer ıtemlerde saglam ama skıllerı bozuk bıraz oynaması ıcın bı arkadas vermıstım ondna dolayı elımden geldıgnde duzeltmeye calıstım ms adresımı verıyom ekle sslerını atayım sana ufuk_17@hotmail.co.uk
  • Aege de 75 Lv Pure Int Satılıktır

msn ekle Konusalım heavenwards@hotmail.com

Skillere gelirsek light 70 fire 75 cold 50 bicheon 64

gereken aradığın skiller acık 16 günlük premium+sp tıcketı+Tavşan bulunmaktadır.Kasada da ölü maymun vardır.itemlerin hepsi Lv'imdedir sadece bi tane yüzük 68+4 dür diğerlerinde max 75 seti ve takıları üzerimdedir.Mag Balance %110 sağlamdır magelerde kasarak pre bitne kadar 80 olursun sonra gap yapıp farma girersin istersen..
  • el yakması fire güzel olmazki cold buffları olmayınca :S pvpde ezilirsin mazallah :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaisertr

el yakması fire güzel olmazki cold buffları olmayınca :S pvpde ezilirsin mazallah :D

bana mı yazdın ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degowreesoL -- 3 Şubat 2008; 12:36:52 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.