Şimdi Ara

6800LE bios mod????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla bu kart 1.1 volt ile çalışıyor. 1.4 volt ile çalışması için ne yapmam gerekiyor? Biosda ne değişiklik yapmam gerektiğini bir türlü bulamadım.

Nibitor ile birşeyler yapmaya çalıştım ama bios güncellemede hata veriyor.
    http://img172.imageshack.us/img172/2702/6800up7py.jpg

Yardımcı olursanız beni büyük bir derten kurtarmış olacaksınız.

• nvflash -4 -5 -6 biosadı.rom şeklinde flash'layacaksınız...
    tabi bu işlemi dos ortamında yapacaksınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

nvflash -4 -5 -6 biosadı.rom şeklinde flash'layacaksınız...
    tabi bu işlemi dos ortamında yapacaksınız...

+1000 çok dogru
  • Zaten hatayı dos da nvflash la biosu yüklerken veriyor. Benim ekran kartını 1.4 volt la çalıştırmak için yaptığım işlem doğru herhalde.
  • Walla wfflash ile yapılıyormuş leadtek lerde denemediğim varyasyon kalmadı eprom koruması çıkıyor hep önüme bunu doğru düzgün yapan biri yokmu?komut satırı ne olmalı yukarıda yazan arkadaşlar leadtek kullanmadılar heralde 3d3 de 15000 görenler var 16-6 açıp 400-1200'de.1,5v ile.sağlıklı 1.3 müş ama ona görede bios yok ya 1.2 yada 1.4

edit CoOLMuSTi nin imzasını yeni gördüm 3d3 skorun nedir,16-6 yı voltaj vererek mi sağladın,bios olayı ile hiç uğraştınmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros -- 26 Nisan 2006; 17:54:22 >
  • Nvflash'ın son sürümü ile yapabilirsiniz.
    Komut satırını yukarıda yazmıştım... nvflash -4 -5 -6 bios.rom
    gpu'ya 1.3v ta verebilirsiniz ama bence 1.4v ideal, resimdeki nibitör ile yukardan "tools" altından "voltage table editor"'den istediğiniz voltaja çıkabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoOLMuSTi -- 26 Nisan 2006; 18:03:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi
    nvflash -4 -5 -6 bios.rom

Evet komut satırını yanlış yazıyormuşum -r ekleyerek şimdi tamam eyvallah CoOLMuSTi kardeş 1.4v inşallah yanmaz
  • Bu 1.4 v olduğunu rivatuner dan başka hangi programla görebiliriz?
  • 6800 le aldımbunu bioslarını nereden bulabilirim
  • http://www.mvktech.net/component/option,com_remository/Itemid,26/func,selectcat/cat,2/

quote:

Orjinalden alıntı: lucky one

6800 le aldımbunu bioslarını nereden bulabilirim
  • Yok mu çözüm bulacak. Nibitor ile voltaj değerini değiştirip kaydediyorum fakat dos tayken rom dosyasını yüklerken hata veriyor. Çok enteresandır ki 6800 tdh biosu da yükleyemiyorum.
  • Kardeş öncelikle başlangıç disketiyle açtıktan sonra komut dizini şu şekilde olacak

nvflash -b eski.rom

burada senin mevcut olan biosunu diskete çektik,tekrar windowsa gidip bu eski.rom dosyası üzerinde voltaj arttırabilirsin bende sadece bu şekilde oldu ben 1.3 v ile 16-5 420-820 de bench alabiliyorum önceden 365-750 idi
    üzerinde çalışılmış bu dosyayı tekrar şu komut satırında dos ortamında yazdırt

nvflash -4 -5 -6 yeni.rom

biraz bekle y tuşuna bas a sekmesine gelince resetle windowsa dönsün
  • disketin içinde olacak dosyalar

cwsdpmi.exe.......nvflash bu olmadan çalışmaz
    nvFlash.exe
    eski.rom
    yeni.rom
  • Ben derdimi anlatamadım galiba zaten burada yazılanların hepsini yaptım ben. Orjinal biosu üzerinde de değişiklik yaparak denedim ama yine de DOS da hata veriyor. Neyse artık başka bir çare bulacağım. Olmadı rusçayı çözebilirsem volt mod yapacağım kartı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.