Şimdi Ara

6899 TL ACER ASPIRE 3 A315-510 Core i3-N305(8C 8T 3.8Ghz) 8GB DDR5 RAM 256GB SSD 15.6' F.HD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eklenmemesi iyi olmamış .

• afergan A kullanıcısına yanıt

Bu hangi cihaz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt
    rtıngs.com
    Acer Aspire 3 15 (2023) Review
    https://www.rtings.com/laptop/reviews/acer/aspire-3-15-2023
  • TN panel olmasa iyiymiş...

• Ben de aldım internet ve ofis için kullanacağım. Dolar böyle giderse bu fiyatlar hayal kalır...

• Bu ürün alınır mı? Amazondan? Teknosa da 7.999 tl olmuş. Tavsiye edermisiniz teknosadakinin aynısımı amazondaki?

• seeder kullanıcısına yanıt

Aynısı ama birkaç dezavantajı var ürünün. 8 gb ram var ve arttırılamıyor. Ekranı tn panel renkleri beğenmezsiniz muhtemelen. İşlemcisi 2023 ocakta çıkmış makyajlı celeron gibi düşünülebilir. Garip bir sekilde 8 adet E core koymuşlar ama hiç P core koymamışlar.

Aslına bakarsanız işlemci ve ekranı kabul etmiştim ancak 8gb ram bugün için dahi sınırlarda hatta yetersiz kalıyor çoğu zaman. Keşke arttırılabilir olsaymış.

Bu segment için daha iyisi de pek mümkün görünmüyor gibi geldi. Daha yakın fiyatlarda bir ürün varmı?

• Edit: Bim online da 8500 TL’ye hp 7n4w2aa modeli (HP 255 G8) model ürün 12 taksitli satılıyor onu alacağım muhtemelen. Teşekkürler.

• Pc geldi kasa güzel, driver olayını halledemedim. Kendi sitesinde sadece windows 11 için mevcut.

• 12 senelik pc iyice ariza vermeye basladi cocuk ders yapsin diye uygun birsey bakarken gördüm ne dersiniz isimizi görürmü ders müzik video amacimiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seeder kullanıcısına yanıt

Bende Acer'dan vazgeçtim Hp G8 255 5500u aldım 8500 e hocam bimden. İlk izlenimlerim kasa kalitesi haricinde gayet tatmin edici bir cihaz.

Hp'ye alternatif olarak alttaki Acer alınabilir. İşlemciler başabaş sayılır, çoklu işlemde 5500u, tek çekirdekte i5 1135g7 bir miktar önde. Oyun cihazı olmamasına rağmen Hp olanda vega igpu var oyunda intelden çok daha iyidir.

• hakanberber53 H kullanıcısına yanıt

işinizi görürde. bimdeki hp bütçeyi zorlamıyorsa konudaki acerden daha iyi. en azından ram vs upgrade edebilirsiniz.

• Biride yazmamış.

Ekran dandik
    Malzeme kalitesi kalitesiz
    Hava çıkış yeri sakat yerde kronik sıkıntı yapar diye.

Celeron işlemcili makineler 5-6 oldu diye her cihaza atlamamak lazım.2 gündür bu fiyatlarda harbiden iyi makine olsa 5 dk da stok bitmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 9 Haziran 2023; 9:0:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıktaki cihaza ram eklenebiliyor mu eklenemiyor mu ? kimi evet demiş kimi hayır ama yorumlarda eklenebilyor denmiş

"İkinci bir ram slotu mevcut 8Gb ekstra ram ekleyeceğim , uzun yıllar kasma donma olmadan günlük kullanımda işimizi görecek tavsiye ederim fiyatına göre en iyi seçenek konumunda."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 9 Haziran 2023; 11:17:49 >
  • Amd notebookta uzun ömürlü olmuyor kızıma aldım pert oldu.Aynı cihazdan bir yakınıma da almıştık amd işlemcili ondada cihaz donma yapıyordu. İntel işlemcililer uzun ömürlü oluyor.Alırken intel olanı almanızı tavsiye ederim.

• unpop kullanıcısına yanıt

Başlıktaki cihaza ram eklenemiyor hocam.

• Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt

Uzun ömürlü olmuyor derken neyi kastettiniz anlayamadım. Pert oldu derken? Hayli sığ bir yorum olmuş.

Ryzen işlemcili alıp kullanım tecrübe edebilirsiniz. Pert olmadan kasıt kullanılamaz hale gelme iade alınma durumudur anlaşılmayacak ne var? Amd notebookta problem çıkarıyor 1 den fazla cihazda aynı sorunu gördük cihaza yüklenildiğinde ısınma yapıyor bir süre sonra anakartı bozuyor.Lenovo G580 İntel işlemcili notebook 10 yıldır taş gibi çalışıyor sadece geçen yıl macununu yeniledim ssd taktım rami de 8 gb çıkardım windows11 kurdum gayet memnunum.

evet amazondaki yorum yanıltıcı olmus kaldırılması lazım, arastırdım alet üzerinde lehimli olmak üzere 4 x 2 gb ram var

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.