Şimdi Ara

69 cm büyüklüğünde Bilardo 10.50 kargosuz/ Al çocuğunu sevindir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
7.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 TL yazıyordu üstünde :) buna benzer birşey sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 21 Kasım 2018; 11:25:40 >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    umarım tek kişi değil de bir çok insan faydalanmıştır dostum
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    yok dostum bu ürün değil ama süper bir şeyler de beklememek lazım, oyuncak bilardo seti ennihayetinde :)
  • 1 adet aldım, umarım hayal kırıklığı yaşamayız. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün @ullumanitu sayesinde aldım. Gelince bakacağız artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar1453

yok dostum bu ürün değil ama süper bir şeyler de beklememek lazım, oyuncak bilardo seti ennihayetinde :)
    şu ise parasına değer :)

• bence vidyodaki gelir
  • Hemen bitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

şu ise parasına değer :)

Alıntıları Göster
    Yeğenlerime aldım boyle birşey gelirse onlara vermem ben oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 21 Kasım 2018; 11:34:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk videodaki değil,çünkü bizim aldığımız ayaklı
  • Tekrar stoğa girebilir joker gittigidiyordan yeni gelenlere bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar1453

satıcı Joker, gelmemesi mümkün değil bence
    İşte joker sen gelmez aslında şirket bir kurum.

• konu açılır açılmaz gördüm de almadım hızlı tükenmiş. şöyle çocuklara hitap eden şeylerin boku çıkmasa diyorum hani gerçek ebeveynler ihtiyacı ölçüsünde faydalansa böyle şeylerin al satı yapılmasa ne iyi olurdu
  • Kaçırdık tam benim uşağa göre bir şeymiş.

• 50 cm liği bile 100 küsür göndermeleri imkansız bildiğin 170tl civarı fiyatlı bir ürün. 1 kişi alsa gönderirlerdide bu kadar siparişi kesinlikle iptal ederler yada 20cm lik gönderirler.
  • Sitesinde şu ürün var. Zaten 17.5 TL ye satıyorlarmis.

www.joker.com.tr
    Bebek-Anne ve Oyuncak Mağazaları | Joker
    https://www.joker.com.tr/urun/kutulu-bilardo-60425

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayraktar1453 kullanıcısına yanıt
    Daha önce ıslak mendil sipariş verdim aynı mağazadan. Ürün bana ulaşmadan kargodan dağıtıma çıkmadan geri dönmüş. İptal mesajı göndermiştim iptal edildi diye kontrol etmedim sonradan meğer otomatik ödeme verilmiş ürün gönderildi diye. 30 gün paramı geri iade etmediler. Defalarca aradım şikayetvar.com a şikayet yazdım. En son GittiGidiyor ilgilendi zorla yatırdılar paramı.

Yani ürünü gönderir gibi yapıp ürün gelmiyor ve otomatik ödemeden dolayı paranızı geri alamaya bilirsiniz. İyi takip edin kargoyu filan.

• Bayraktar1453 kullanıcısına yanıt
    Ben Bebek bezi aldım ürünü göndermediler bir ay boyunca sonra da aradım müşteri hizmetlerini elimizde kalmamış iade edelim paranızı satışı iptal edin dediler paramı zor aldım, Jokere güven olmaz net

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Sitesinde olan indirimler gittigidiyorda da vardı çoğu aynı fiyat olsa da bilardo ggde daha ucuzdu. Bu ürünü normalde 35 e satıyorlardı. %50 indirimle 17,5 yaptılar. Lakin gittigidiyorda daha da indirmişler. bence 10,5 tlye göre güzel bir şey gelecek. Çocukla falan alakam yok yine de 1 tane aldım. Almasam içimde kalacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 21 Kasım 2018; 13:2:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ullumanitu

Sitesinde olan indirimler gittigidiyorda da vardı çoğu aynı fiyat olsa da bilardo ggde daha ucuzdu. Bu ürünü normalde 35 e satıyorlardı. %50 indirimle 17,5 yaptılar. Lakin gittigidiyorda daha da indirmişler. bence 10,5 tlye göre güzel bir şey gelecek. Çocukla falan alakam yok yine de 1 tane aldım. Almasam içimde kalacaktı.
    iyi ki almışsınız
    birgün mutlaka çocuk yapabilecek gelin bulunur ama bu fiyata bir daha bu ürün bulunamaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.