Şimdi Ara

69 LVL çift Nowa SS li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• http://www.resimekle.com/yukle/view/74217

Taze Çekilmiş SS kendi charım

• iki nova acmakla iyi yapmissin meteor ile nova nin fazla damage farki yok!
  • 2 stat verdin deme ice a çünkü o şekilde açılıyo 70 te 2 tane flameye vericen meteor açıcan ama ii yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Izmirleee

2 stat verdin deme ice a çünkü o şekilde açılıyo 70 te 2 tane flameye vericen meteor açıcan ama ii yapmışsın
    quote:

Orjinalden alıntı: Izmirleee

2 stat verdin deme ice a çünkü o şekilde açılıyo 70 te 2 tane flameye vericen meteor açıcan ama ii yapmışsın

hayır 60 flame 60 ice ye veriyorsun 70 olunca tekrar still sıfırlatıp meteor + nowa açılacak

• quote:

Orijinalden alıntı: htck2h

quote:

Orjinalden alıntı: Izmirleee

hayır 60 flame 60 ice ye veriyorsun 70 olunca tekrar still sıfırlatıp meteor + nowa açılacak

Alıntıları Göster
    sonra sıfırlat bence meteorun zehiri çok etkili sonuçta supernova ile meteor supernova ile frosttan daha ii wurur vede meteor çok ii zehirler

• quote:

Orijinalden alıntı: barman

sonra sıfırlat bence meteorun zehiri çok etkili sonuçta supernova ile meteor supernova ile frosttan daha ii wurur vede meteor çok ii zehirler

Alıntıları Göster
    bence cok iyi yapmıssın arkadasım meteor nova dan sa blizard ve diğer novayı acmak daha iyi tek basına da harpi dönersin

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtbyrktr2004

bence cok iyi yapmıssın arkadasım meteor nova dan sa blizard ve diğer novayı acmak daha iyi tek basına da harpi dönersin

Alıntıları Göster
    lvl 70 e dogru ılerle az kalmıs ama pk yapcaksan master acman gereklı yoksa cok damage alırsın ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuRaT

lvl 70 e dogru ılerle az kalmıs ama pk yapcaksan master acman gereklı yoksa cok damage alırsın ...

Alıntıları Göster
    metaor gerçekten çok zehirliyo bizi orclar bastıklarında yemiştim (hp 1404) zehir 49 49 hp götürüyodu benim acayipde vuruyo saten o an niyeyse bana daldılar hep mageler 8vs1 yaptım onlar yendi ya bide şöyle sivri bi buz iniyo gökten o skıll galba bilmiyomda 45 magelde bi skıll var onu kullanamıyom 0 yazıyo neyin nesi o ne satın almak lazım ona :S

• ne olmuş gayet normal yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

metaor gerçekten çok zehirliyo bizi orclar bastıklarında yemiştim (hp 1404) zehir 49 49 hp götürüyodu benim acayipde vuruyo saten o an niyeyse bana daldılar hep mageler 8vs1 yaptım onlar yendi ya bide şöyle sivri bi buz iniyo gökten o skıll galba bilmiyomda 45 magelde bi skıll var onu kullanamıyom 0 yazıyo neyin nesi o ne satın almak lazım ona :S

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 6e

Bn int mageyim asasinlere nowa ile 40 40 zehir atıorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

quote:

Alıntıları Göster
    novatownda bikaç meteor yıınce farkında olmuosun canın 150 150 gıdıo

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

quote:

Alıntıları Göster
    süper

• Kötü Olmuş 1 Lwl sonra Meteor Açılacak tı kasardın Meteor=2 Süper Nowa Demek
  • nowa açılırken dier skilleri unutmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşku

nowa açılırken dier skilleri unutmayalım
    guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastMan

guzel

Alıntıları Göster
    resmi açabilsem yorum yapcamda açılmıyoo
  • Server diez clan lideri absimilard dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Father

resmi açabilsem yorum yapcamda açılmıyoo

Alıntıları Göster
    70 e kdr böle git her türlü falconda yerin olur ama 2 kere skill sıfırlama parası koyar insana
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Elisha_

70 e kdr böle git her türlü falconda yerin olur ama 2 kere skill sıfırlama parası koyar insana

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: TruuChainz

Alıntıları Göster
    en ii si ama 70 olunca skill sıfırla bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.