Bildirim
69 LVL çift Nowa SS li
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
iki nova acmakla iyi yapmissin meteor ile nova nin fazla damage farki yok! -
2 stat verdin deme ice a çünkü o şekilde açılıyo 70 te 2 tane flameye vericen meteor açıcan ama ii yapmışsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Izmirleee
2 stat verdin deme ice a çünkü o şekilde açılıyo 70 te 2 tane flameye vericen meteor açıcan ama ii yapmışsınquote:
Orjinalden alıntı: Izmirleee
2 stat verdin deme ice a çünkü o şekilde açılıyo 70 te 2 tane flameye vericen meteor açıcan ama ii yapmışsın
hayır 60 flame 60 ice ye veriyorsun 70 olunca tekrar still sıfırlatıp meteor + nowa açılacak
-
sonra sıfırlat bence meteorun zehiri çok etkili sonuçta supernova ile meteor supernova ile frosttan daha ii wurur vede meteor çok ii zehirlerquote:
Orijinalden alıntı: htck2hquote:
Orjinalden alıntı: Izmirleee
2 stat verdin deme ice a çünkü o şekilde açılıyo 70 te 2 tane flameye vericen meteor açıcan ama ii yapmışsın
hayır 60 flame 60 ice ye veriyorsun 70 olunca tekrar still sıfırlatıp meteor + nowa açılacak
Alıntıları Göster
-
bence cok iyi yapmıssın arkadasım meteor nova dan sa blizard ve diğer novayı acmak daha iyi tek basına da harpi dönersinquote:
Orijinalden alıntı: barman
sonra sıfırlat bence meteorun zehiri çok etkili sonuçta supernova ile meteor supernova ile frosttan daha ii wurur vede meteor çok ii zehirler
Alıntıları Göster
-
lvl 70 e dogru ılerle az kalmıs ama pk yapcaksan master acman gereklı yoksa cok damage alırsın ...quote:
Orijinalden alıntı: mrtbyrktr2004
bence cok iyi yapmıssın arkadasım meteor nova dan sa blizard ve diğer novayı acmak daha iyi tek basına da harpi dönersin
Alıntıları Göster -
metaor gerçekten çok zehirliyo bizi orclar bastıklarında yemiştim (hp 1404) zehir 49 49 hp götürüyodu benim acayipde vuruyo saten o an niyeyse bana daldılar hep mageler 8vs1 yaptım onlar yendi ya bide şöyle sivri bi buz iniyo gökten o skıll galba bilmiyomda 45 magelde bi skıll var onu kullanamıyom 0 yazıyo neyin nesi o ne satın almak lazım ona :Squote:
Orijinalden alıntı: MuRaT
lvl 70 e dogru ılerle az kalmıs ama pk yapcaksan master acman gereklı yoksa cok damage alırsın ...
Alıntıları Göster
-
ne olmuş gayet normal yani -
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
metaor gerçekten çok zehirliyo bizi orclar bastıklarında yemiştim (hp 1404) zehir 49 49 hp götürüyodu benim acayipde vuruyo saten o an niyeyse bana daldılar hep mageler 8vs1 yaptım onlar yendi ya bide şöyle sivri bi buz iniyo gökten o skıll galba bilmiyomda 45 magelde bi skıll var onu kullanamıyom 0 yazıyo neyin nesi o ne satın almak lazım ona :S
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: 6e
metaor gerçekten çok zehirliyo bizi orclar bastıklarında yemiştim (hp 1404) zehir 49 49 hp götürüyodu benim acayipde vuruyo saten o an niyeyse bana daldılar hep mageler 8vs1 yaptım onlar yendi ya bide şöyle sivri bi buz iniyo gökten o skıll galba bilmiyomda 45 magelde bi skıll var onu kullanamıyom 0 yazıyo neyin nesi o ne satın almak lazım ona :S
Bn int mageyim asasinlere nowa ile 40 40 zehir atıorum.
-
novatownda bikaç meteor yıınce farkında olmuosun canın 150 150 gıdıoquote:
Orijinalden alıntı: OrQuNquote:
Alıntıları Göster
-
süperquote:
Orijinalden alıntı: OrQuNquote:
Alıntıları Göster
-
Kötü Olmuş 1 Lwl sonra Meteor Açılacak tı kasardın Meteor=2 Süper Nowa Demek -
nowa açılırken dier skilleri unutmayalım -
guzelquote:
Orijinalden alıntı: Coşku
nowa açılırken dier skilleri unutmayalım -
resmi açabilsem yorum yapcamda açılmıyooquote:
Orijinalden alıntı: TheLastMan
guzel
Alıntıları Göster -
Server diez clan lideri absimilard dimi ? -
70 e kdr böle git her türlü falconda yerin olur ama 2 kere skill sıfırlama parası koyar insanaquote:
Orijinalden alıntı: Tired Father
resmi açabilsem yorum yapcamda açılmıyoo
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: _Elisha_
70 e kdr böle git her türlü falconda yerin olur ama 2 kere skill sıfırlama parası koyar insana
Alıntıları Göster
-
en ii si ama 70 olunca skill sıfırla bencequote:
Orijinalden alıntı: TruuChainz
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- anahtar görevi
- knight online yeni server 2024
- komik kullanıcı adları
- karakter isimleri
- int priest stat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X