Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 699 TL << NİKON D5000 + 18-55G VR LENS VE AKSESUARLAR Satın Al 1 Temmuz 2016 19:05 1 1 699 TL << NİKON D5000 + 18-55G VR LENS VE AKSESUARLAR Fotoğraflar Yeni Çekilmiştir ve Gönderilecek Olan Cihaza Aittir. Nakit veya Havale İle Alımlarda İndirim Yapılacaktır. Sahibinden.com Taksitli Satış Linki Aşağıdadır Dileyen aynı fiyata oradan satın alabilir. https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-temiz-nikon-d5000-plus-18-55-vr-lens-ve-aksesuarlari-313523170/detay/ Makina gayet bakımlı-temiz, sıfır gibidir. Ekranında darbeye dayanıklı film vardır. Nikon D5000 + 18-55G VR Lens İle Birlikte Yanında Gönderilecekler : - Marumi marka 52mm UV filtre - Case Logic darbeye dayanıklı taşıma çantası. - Şarj Cihazı - Bataryası - Hafıza Kartı Makinanın Fn tuşu (fonksiyon tuşu, yani özellik ekleme tuşu. örneğin iso ayarı atamak gibi) ya çalışmıyor yada ben çalıştıramadım. Çalışmıyormuş gibi düşünün. Fiyatını bu yüzden biraz daha düşürüyorum. Zamanla yarışmıyorsanız bu size problem yaratacak birşey değil, sadece bilginiz diye söylüyorum. Samsun içi alıcılar gelip görebilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 699 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 699 TL << NİKON D5000 + 18-55G VR LENS VE AKSESUARLAR