Şimdi Ara

6e sen cookk oluyrsun ama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar sırf laf olsun da post kasayım diye boş mesajlar yazmayın.

ya birine yardım edin
    ya grekli konularda yardım isteyin
    ya da bilgi paylaşımı yapayın

gördüğünüz her topice mesaj yazmak zorunda değilsiniz.
  • adam gerekli topik açar açmaz bizi enterese etmez bence otur sende kas yarbay ol her yarbay olan ayrıca bilgi vermek zorunda deil bence
  • 6e çok boş adamsın çok
  • allahım ya artık millettin ne yazdğına da karışıyosunuz...şimdi post uma bakıp sen kimsin dieceksiniz ben uzun süredir bu forumda assıl üyelğim uzaklaştırıldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoWbOy87

Kardes sen bu topici acmakla farklı sey mı yapıosun derdini pmden halledersın bunun icin topic mi acılır zaten kımse oyuna gıremıo sinirli herkes karambole kaynatırlar arada seni

• ya bu 7ye gecmedimi
    şimdi 7ye gecince nickini değişmek ister
    7e artık olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enjektör -- 27 Şubat 2007; 21:47:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6e

quote:

Orjinalden alıntı: N.G

her topice bişiler yazıyorsun
    hesinede
    böyle seyler

2-3 haftada yarbay yaptın yetti artık.
    ko oynadığında yoq.

1. ben bu foruma 1.5 senedir üyeyim
    2.mesaj yazmayı seviyorum konuşmayıda seviyorum buna sen karışamazsın konuşmaktan hoşlanmam seni ilgilendirmez
    3. bilgi paylaşmıyorum doğrudur elime bilgi geçmiyo saten o yüzden pek topıcde açmıyorum dikkat edersen genelde cevap yazıyom topıc açmıyom

Pekte 1.5 sene gibi gözükmüyor ?
    Katılım zamanı: 17 Ağustos 2006 Sana ait bu ?
    takriben 7 ay mı ne olmuş. 1.5 sene 18 aydır

• quote:

Orjinalden alıntı: felixxx1905

6e çok boş adamsın çok

adammı?o daha cocuk bildigim kadarıyla ama beni oyle cok rahatsız etmiyo 6e devam et kardes 10 000 post a kadar yolun var
  • quote:

Orjinalden alıntı: kueltuer

6 ya gidio o çoçuk

e de o zmn şubesi hey yawrum beaaa ya kardes 6e ye dıon kendın aynısını yapıon bu topici açmaktakı amacın ne sen 6e yi mı ızlıon kı dıon her topic te msjı war
  • Bence buraya topic açmana gerek yok modlarla bağlantıya geçip takip edilmesini sağlayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: LanetliWampiR

quote:

Orjinalden alıntı: kueltuer

6 ya gidio o çoçuk

e de o zmn şubesi hey yawrum beaaa ya kardes 6e ye dıon kendın aynısını yapıon bu topici açmaktakı amacın ne sen 6e yi mı ızlıon kı dıon her topic te msjı war

Pek izlemeye gerek yokHer topicte önüne çıkıyor zaten

• 1.6e 2-3 hafta önce yüzbasıydı
    2...........
  • 6e forumun ufak üyelerinden derin cümleler kurmasınada gerek yok böylede yeterli bildiği birşey olunca paylasıyor zaten ben eskı mesajlarında 1 sorun göremedım ayrıca rütbe sorun olmasın kımse ıcın
  • ya ben hic bos mesaj atmam ama yuzlerce postum silindi o yuzden hic artik oyle yarbay marbay ayagina girmiyorum :d
  • yarbay olunca noluyo ki ,

bi halt olunuyosa veya ödül falan veriliyosa bende olayım kardes
  • quote:

1. ben bu foruma 1.5 senedir üyeyim
    2.mesaj yazmayı seviyorum konuşmayıda seviyorum buna sen karışamazsın konuşmaktan hoşlanmam seni ilgilendirmez
    3. bilgi paylaşmıyorum doğrudur elime bilgi geçmiyo saten o yüzden pek topıcde açmıyorum dikkat edersen genelde cevap yazıyom topıc açmıyom

haklısn.sana mı sorcak adm gereksiz bişeler yazıyor ise şikayet edersin
  • lüzumsuz konu
  • 6eyi seviyoruz ama 1.5 sene dedi. Katılım zamanı: 17 Ağustos 2006;bunu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Purdew -- 27 Şubat 2007; 21:53:01 >
  • Bu tip durumlarda konu açmak yerine durumu yöneticilere bildirin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.