Şimdi Ara

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!6ghz işlemci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi yeni bi sistem geliştirdim cpu yu doğal gaz ile soğutuyoz
    igdaş tan deil yalnış anlamayın insan doğal gazı
    bunun için öle çok zorlamaya da gerek yok
    bi tabak kuru yiyion soğutma beleş oluyo
  • arkadaşlar bence soğuk bir gezegende bu işi yaparsak kimse bize yetişemez .hadi uzay gemimizi yapmaya başlayalım ,ayrıca uzay giysileri benden.
  • NO2 yani nitritoksit ve N2 yani sivi nitrojen adlari benzemekle birlikte N icermekten baska ortak noktalari yoktur.

Sivi nitrojen, bildigimiz azot gazinin sivilastirilmis halidir ve kaynama noktasi -195,8 ve donma noktasi -209,9 derecedir.
    Acik bir kaba koyup derindondurucuda biraksaniz bile ucup gider, altinda 100 kusur watt islemci oldugunda ise kisa bir sure sonra hepsi buharlasir. Cpu uzerine monte edeceginiz haznenin icine bench boyunca duzenli olarak ekleme yapmaniz gerekecektir. Renksiz ve kokusuz olup buhari zararsizdir. Yuksek isi ile karsilastiginda (cpu) etrafa sicrayarak kaynamaya baslar (goze dikkat). Sivilar genelde kilo degil litre ile satildigindan bench almak icin en az 20 litre falan gerekir. Normalde izolasyonlu-basincli tupler icinde satilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: viper

NO2 yani nitritoksit ve N2 yani sivi nitrojen adlari benzemekle birlikte N icermekten baska ortak noktalari yoktur.

Sivi nitrojen, bildigimiz azot gazinin sivilastirilmis halidir ve kaynama noktasi -195,8 ve donma noktasi -209,9 derecedir.
    Acik bir kaba koyup derindondurucuda biraksaniz bile ucup gider, altinda 100 kusur watt islemci oldugunda ise kisa bir sure sonra hepsi buharlasir. Cpu uzerine monte edeceginiz haznenin icine bench boyunca duzenli olarak ekleme yapmaniz gerekecektir. Renksiz ve kokusuz olup buhari zararsizdir. Yuksek isi ile karsilastiginda (cpu) etrafa sicrayarak kaynamaya baslar (goze dikkat). Sivilar genelde kilo degil litre ile satildigindan bench almak icin en az 20 litre falan gerekir. Normalde izolasyonlu-basincli tupler icinde satilir.

güzel bilgi

• bu 6 GHZ ile kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: XxYyZz

bu 6 GHZ ile kalmaz

+1
  • kasaya klima falan bağlasak
  • UFF uFFF
  • Bizim acharad'da finli :P ama o pek ilgilenmiyo bole nitrojen felan uaeah bravo afalladım valla
  • o/c rekoru için böyle yaratıcı çözümler bulan kişilere 10 üzerinden 10

sonuçta 6 ghz az mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: inuyasha

o/c rekoru için böyle yaratıcı çözümler bulan kişilere 10 üzerinden 10

sonuçta 6 ghz az mı???

öyle oolsa bile o makine kullanılmazki
    yani 6ghz ile oyun oynarken sıvı nitrojen koyamayı unutursan yandın ! 10 dk'da bir onunla mı uğraşcan
  • Sıvı nitrojen, tıpta(dondurup saklama ve müdahele) ve soğutma sistemlerinde (klima, buzdolabı) kullanılmaktadır. Basınçlı tüpler halinde tıbbi veya soğutma malzemesi satan yerlerde bulunmaktadır. Ancak bunun oc ile hiçbir alakası yok kanaatimce.
    Zira..
    Bu kadar yüksek soğutma derecesi, bildiğiniz gibi (klimalardan bilirsiniz) anında sıcak havayı neme dönünüştürür ve nitrojen soğutma yüzeylerinde anında buzdolabı gibi buzlar oluşturmaya başlar... Bütün soğuyan yüzey su içinde kalır. İddia ediyorum, anakartlarda bu sistemi kullanamazsınız, dolayısıyla bu tür iddiaları ciddiye almıyorum.
     !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!6ghz işlemci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ayrıca sıvı nitrojen gibi birşeyi evde kullanmaya kalkmanız da hiç de tehlikesiz sayılmaz.

Yüksek derecelere çıkmayan su veya sıvı nitrojen kadar manyak olmayan sıvılar ile soğutma ise mantıklıdır kanaatimce. Nem ve buz oluşturmadan soğutmayı sağlamalısınız.

tomshardware yapmış nasıl yapmışsa ama alinin velinin yapabileceğini zannetmiyorum..

Neyse siz su veya özel sıvılarla soğutma sistemleri yapın öpüp başımıza koruz. Yurt dışından alacağımıza arkadaşların sanayide ürettiklerini alırız.

• aynı soğutma sistemiyle amd64 4000+ yı o\c etsek daha güzel sonuçlar alabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: newrelease

Sıvı nitrojen, tıpta(dondurup saklama ve müdahele) ve soğutma sistemlerinde (klima, buzdolabı) kullanılmaktadır. Basınçlı tüpler halinde tıbbi veya soğutma malzemesi satan yerlerde bulunmaktadır. Ancak bunun oc ile hiçbir alakası yok kanaatimce.
    Zira..
    Bu kadar yüksek soğutma derecesi, bildiğiniz gibi (klimalardan bilirsiniz) anında sıcak havayı neme dönünüştürür ve nitrojen soğutma yüzeylerinde anında buzdolabı gibi buzlar oluşturmaya başlar... Bütün soğuyan yüzey su içinde kalır. İddia ediyorum, anakartlarda bu sistemi kullanamazsınız, dolayısıyla bu tür iddiaları ciddiye almıyorum.
    Ayrıca sıvı nitrojen gibi birşeyi evde kullanmaya kalkmanız da hiç de tehlikesiz sayılmaz.

Yüksek derecelere çıkmayan su veya sıvı nitrojen kadar manyak olmayan sıvılar ile soğutma ise mantıklıdır kanaatimce. Nem ve buz oluşturmadan soğutmayı sağlamalısınız.

tomshardware yapmış nasıl yapmışsa ama alinin velinin yapabileceğini zannetmiyorum..

Neyse siz su veya özel sıvılarla soğutma sistemleri yapın öpüp başımıza koruz. Yurt dışından alacağımıza arkadaşların sanayide ürettiklerini alırız.

Hocam senin biraz daha araştırma yapmanda fayda var, resimdeki gibi vahşi uygulamayı ilk defa görüyorum.
    tam tersi gayet temiz sistemlerin resmini gördüm.

hatta THG'deki 5ghz demosunda öyle etraf batmıyorduki?

• öle etrafı buzluyken nasıl kısa devre vs kısacası parçalar zarar görmüo

• quote:

Orjinalden alıntı: goblin

öle etrafı buzluyken nasıl kısa devre vs kısacası parçalar zarar görmüo

belki elektrikte donmuştur .

• o resimdeki Pc çalşıyor mu hakkatten. Çalışıyorsa bile üzerindeki buzlar eridikten sonra pek şansı kalmaz
  • bak bak bak millet sıvı nitro nedir diye konuşuyor
    hadi isteyen herkese sıvı azot vereceğim söz
    ama neyle taşıyacaksınız neyle aktaracaksınız ?
    bu meret öyle bir bardak ver denecek birşey değilki
  • siz bunu hayvanlara dağlama yaparken kullanıyordunuz değilmi (hani sen elini içine sokup çıkarmıştın) o zaman hangi koşullarda saklıyordunuz bu mereti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.