Şimdi Ara

6K RANK İÇİN SMURF HESAP- Takip edebilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.dotabuff.com/players/231021546

Hesabı bugun açtım, ana hesabım 6050 solo mmr..

Bu hesabı arkadaş için ücret karşılığında kasıcağım.

Yüksek mmr merak edenler takip edebilir, umarım faydalı olur en son gelen rankı buraya yazarım

Sorularınızı özelden sormayınız, konu altından sorarsanız herkes yararlanır.

Özelden sorulmuş bir soru; NEDEN HEP AXE OYNUYORUM?

MMR Sisteminde TANK veya CARRY sınıfında bir karakter seçtiğinde tahmini olarak şu sistem ile mmr kasılıyor. 

-Dakika başı kastığın XP ve GOLD
    -Oyun boyunca vurduğun ve karşı taraftan aldığın hero damage
    -Last hit ve denny sayısı
    -Tabiki Kill - Death Oranı

Axe 3.skilli sayesinde kolaylıkla farm alıp oyun sonuna kadar ciddi damage koyabilen bir hero, ilk skili ile de combatlarda ciddi damage ile alıp hayatta kalabilen bir hero ayrıca BLADE MAİL sayesinde aldığın damageyi yansıttığı için kolaylıkla high skile yükselebilir.

Diğer bir heroda namı değer dedemiz Necro, 2.skill sayesinde sürekli pasif olarak damage koyduğu için oyun sonu ciddi damage puanına sahip oluyor.

Aklıma gelen şuan birde tinker var sürekli tp atarak creeplere 3.skill bıraktığı için ciddi farm ve damageye sahip bir hero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FpsMachine -- 13 Nisan 2015; 17:12:24 >

• FpsMachine kullanıcısına yanıt
    Biz takip etmeyeceğiz de kardeşim, o arkadaşın oynayamadığı mmr lı hesabı alıp 6k maçların içine edince, takım oyununu berbat ettiğinde baya takip edeni, küfür edeni olacak eminim.

Sonra senin de maçına böyle arkadaşı dostu para karşılığı yüksek mmr lı hesap kasmış biri denk gelecek, yenileceksin, feedleyecek ve sen de şöyle diyeceksin ki hay ben senin oynayamadığın hesabı da sana satanın da. Küfür bile edeceksin, o zaman bu arkadaş için kasdığın hesabı hatırla, anla ki senin gibiler yüzünden dota şu an bu halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ian Napolitano Curtis

Biz takip etmeyeceğiz de kardeşim, o arkadaşın oynayamadığı mmr lı hesabı alıp 6k maçların içine edince, takım oyununu berbat ettiğinde baya takip edeni, küfür edeni olacak eminim.

Sonra senin de maçına böyle arkadaşı dostu para karşılığı yüksek mmr lı hesap kasmış biri denk gelecek, yenileceksin, feedleyecek ve sen de şöyle diyeceksin ki hay ben senin oynayamadığın hesabı da sana satanın da. Küfür bile edeceksin, o zaman bu arkadaş için kasdığın hesabı hatırla, anla ki senin gibiler yüzünden dota şu an bu halde.

Uzun zamandır böyle @2 görmemiştim
  • quote:

Dostum alicak olan arkadasin pt ranki 5k , 6 ile 5k arasinda pek bi fark yok.

Dendi singsing gibi adamlarn pt ranki 6k civarinda amac onlarla oyun oynayip twitch yapmak gidip 2klik adama vermiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Axe ile teq atma qeyf xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khA nickli arkadaşın mmr i nasıl 6k allah aşkına feed mod on yaptın senı yok saydım 4.5k mmr da :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tagancik

khA nickli arkadaşın mmr i nasıl 6k allah aşkına feed mod on yaptın senı yok saydım 4.5k mmr da :D

Yuzlerce khA var dotabuftan bak istersen

• bu ilk maçta high skill muhabbeti nasıl oluyor ?
    300-500 k fark bile çok büyük bir farktır, sen nasıl 1000k farkın önemli olmadığını söylüyorsun ki ?)) ayrıca arkadaşın 5k lık oyuncu ise, kendisi smurf hesap açar, kendi becerilerine göre 6k mmr elde ede bilir. Gerçi beceri demişken, smurf hesap için beceriğin ne gereği var, very high skill bracleti tutturdun mu sonrası kolay. hep izliyoruz 6-7 lık streamerları, hiç biri bir biriyle karşı takımda gelmiyor. sistem 6klık oyuncuların önüne genelde 4-5k lık oyuncu çıkarıyor, hatta 7k lık maça 3500 lik oyuncu düşmüşlüğü bile var. boş laflar yani bunlar güzel kardeşim. arkadaşın twitch yapmak istiyorsa, açsın smurf hesabını, yüksele yüksele bitirsin maçlarını, gerçek mmr ını alsın ve devam etsin rank maçlarla mmr yükseltmeye. işte o zaman gerçek bir streamer olur, başkasından 6k lık hesabı parayla alarak değil.

ayrıca yakın zamanda oyunun rank sisteminde değişiklikler oldu, öyle eskisi gibi her kafasına esen smurf hesapla 5-6 k alamıyor. pro oyuncuların bile smurf hesapları maksimum 4k geliyor.

yani söylediğin şeyler mümkün değil artık, eskidendi o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ian Napolitano Curtis -- 13 Nisan 2015; 2:13:08 >

• quote:

300-500 k fark bile çok büyük bir farktır, sen nasıl 1000k farkın önemli olmadığını söylüyorsun ki ?)) ayrıca arkadaşın 5k lık oyuncu ise, kendisi smurf hesap açar, kendi becerilerine göre 6k mmr elde ede bilir. Gerçi beceri demişken, smurf hesap için beceriğin ne gereği var, very high skill bracleti tutturdun mu sonrası kolay. hep izliyoruz 6-7 lık streamerları, hiç biri bir biriyle karşı takımda gelmiyor. sistem 6klık oyuncuların önüne genelde 4-5k lık oyuncu çıkarıyor, hatta 7k lık maça 3500 lik oyuncu düşmüşlüğü bile var. boş laflar yani bunlar güzel kardeşim. arkadaşın twitch yapmak istiyorsa, açsın smurf hesabını, yüksele yüksele bitirsin maçlarını, gerçek mmr ını alsın ve devam etsin rank maçlarla mmr yükseltmeye. işte o zaman gerçek bir streamer olur, başkasından 6k lık hesabı parayla alarak değil.

ayrıca yakın zamanda oyunun rank sisteminde değişiklikler oldu, öyle eskisi gibi her kafasına esen smurf hesapla 5-6 k alamıyor. pro oyuncuların bile smurf hesapları maksimum 4k geliyor.

yani söylediğin şeyler mümkün değil artık, eskidendi o.

yazdıklarının bütününün birbiri ile çeliştiğinin farkında mısın? ayrıca tek bir doğru cümlen olmadığının?
    5k oyunculuğu olduğunu belirten birisi smurf açıp 6k nasıl elde etsin, en altta belirttiğin profesyonellerin bile 4k " 4k değil, 4.5-4.9 hala getiriliyor." getirdiğini söylerken kendi hesabından daha düşük mmrda açılacak hesabı zaten 5k olan birisi nasıl 6k ya çıkartsın?
    bir defa very high getirmek ile o işler olmuyor, istersen yeni bir smurf aç, 4.5k olduğunu söylüyordun 2 maç ile very higha getir, ardından 2klık noob arkadaşına ver bakalım, en fazla 3-4 maçı var normale geri düşer. streamerların birbiri ile denk gelmeme sebebi hakkında bile en ufak düzgün bir düşüncen yok. Eu serverinde toplasan 250 civarı 6k+ oyuncu var. bu 6k+ ların aynı anda online olması değil, 3-4 dakikalık zaman dilimleri içerisinde maç aratması lazım. aksi halde o oyuncuların bir dönem ağladığı 20dk+ maç aratma süreleri ortaya çıkıyor.

birde 300-500k demek 300.000 - 500.000 demek, "k" x1000 anlamında kullanılıyor. yani millete akıl vereceğine otur birşeyler öğren, önce kendine akıl ver, sonra başkalarını düşünürsün, kapiş?

streamer olarak 6k hesap kullanımı hakkında bilgide veriyim,cahil kalma.6k hesap buluyorsun,ekran yakalamayı dota2ye ayarlıyorsun alt tab ile twitchteki meşhur yayıncıları açıp maça girdikleri server ve tek kişi mi pt mi olduklarına bakıyorsun ( farklı bir ekran kullanımı daha profesyonel gösterir ) , 2 dk delay olsa bile sıkıntı değil, 6k mmrda bekleme süresi 4-5 dakika civari oluyor.gelen maçı kabul ettiğinde bir bakıyorsun karşında bulldog, singsing, dendi... unutmadan snipe yaparken bekleme sürelerinde soruları cevaplar, geyik yapar, yemek yiyorum falan diyebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouAreSoDumb -- 13 Nisan 2015; 2:29:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

quote:

Dendi singsing gibi adamlarn pt ranki 6k civarinda amac onlarla oyun oynayip twitch yapmak gidip 2klik adama vermiyorum

Sing singin party 5kydı en son baktığımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

quote:

Sing singin party 5kydı en son baktığımda.

civarinda

- +500 olabilir genel konuştum, 6129 rankla onlarca kez denk gelmişimdir singsing vs ile , çoğu zaman gerçek nicklerini kullanmıyorlar orası ayrı

• YouAreSoDumb Y kullanıcısına yanıt
    aydınlatdığın için teşekkürler, kapiş))
  • Kardeş ilk mactan nasıl direk high maca giriyosun

Hocam merhaba. Mmr icin dediklerinizi yapiyorum. Ama dotabuff dan bakinca normal skill den yukari cikmiyor. Bu da beni cildirtiyor. Hocam profilimi agip bakar misinz neyi eksik yapiyorum diye??

• Hocam ilk maçınızda bile yanınıza nasıl very high skill adamlar geliyor?
  • Acaba smurf hesap kastığımız bilgisayarda başka hesapların olmasının bi etkisi var mı? Yani bilgisayardaki normal skilli bi hesap yüzünden açılan smurflar normal skill olabilirmi?
  • Yeni farkettimde hep keko isimli arkadaşınızla oynamışsınız acaba onun mmr den dolayımı sizde hemen very high'a yükseldiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrkky1

Kardeş ilk mactan nasıl direk high maca giriyosun

Ilk maç ranki 4,250 olan arkadaşimla girdigim icin direk high skill oynatti, ilk maçta KDA orani duşuk olup yenilseydik muhtemelen normale atacakti, fakat oldukça fazla KDA oranina sahip oldugum kisaca ilk oyunda ezdigim icin very high skille atti

Kisacasi kendinize guveniyorsaniz ilk maci ranki yuksek bir arkadasiniz ile girin, ama dedigim gibi girdiginiz taktirde o macta oldukca iyi olmaniz gerekiyor,

Amaç high maça veya very highta girmek degil orda hayatta kalmak diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer1

Yeni farkettimde hep keko isimli arkadaşınızla oynamışsınız acaba onun mmr den dolayımı sizde hemen very high'a yükseldiniz?

Ustteki mesajda bu sorunuza cevap verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FpsMachine -- 16 Nisan 2015; 15:50:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.