Şimdi Ara

6S - 6 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    işte hocam benim demek istediğim de bu sizin gibi senelerce ios kullanıp bezip de android'e geçip çok memnun kalanlar da var onu anlatmaya çalışıyorum. Mesela benim seçeneklerimde 6s 64gb olsaydı herhalde onu alabilirdim ama dediğim gibi 16 gb bana yeterli olmaz 6 64'ü de özelliklerinden dolayı ve çevremden duyduğum kadarıyla da almak istemiyorum olay bu :)
  • sende bendensin bende kararsızdım 16 gb 64 gb arasında ama tercihim 64 den yana eğer 3-4 sene kullanacaksan 64 1 sene kullanacaksan 16 olay bu kadar
  • 6s çok daha iyi hızını geçtim kameralar daha iyi, daha hızlı parmak okuyucu 3d touch falan ancak bellek sizin için önemliyse 6 64 alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 13 Kasım 2015; 23:45:00 >
  • bizim millet de hafızaya ne çok takıyor anlamıyorum. sanki sürekli film izliyorsunuz, müzik vs.. tamam ben de kabul ediyorum, 128 lik olsa da bende isterim ama sırf hafıza için o kadar verilir mi?
    bulut sistemleri var, üstelik gayetiyi ücretler karşılığı. aylık 3 liraya 50 gb hafıza alıyorsunuz. yılda 36 lira yapar. 10 yılda 360 lira ;)

ee telefonu 10 yıl kullanmayacağına göre 400 lira fazladan verip 64'lük almaya ne gerek var..

yukarıdaki hesabı yanlış yapmış olsam bbile, bence telefondan fotoğraf video aramak çok zahmetli. pc de klasör oluşturup her ay atıyorum, 400 liram cebimde.
  • Kimse pluslardan bahsetmiyor neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-4s-5s-Z3c(15 gün tahammül ettim)-i6-Note5(10 gün tahammül ettim)-6s
    Var gerisini siz düşünün a dostlar..
    Kardeş pişman olma ihtimalin yüksek ama i4den s6'ya geçiyorsan pişman olmazsın. 5s'den falan geçsen ayı doldurmadan satardın

• 16GB 6S hiçbir işinize yaramaz hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.