Şimdi Ara

6th ballon dor loading ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tek aktivitesi DH futbol bölümünde tartışmak olan birine cevap vermeye tenezzül etmiyorum. Kusura bakma. Üstte yazacağımı yazdım.
  • UltioPasha kullanıcısına yanıt
    Verdiğim cevaba karşı bomboş bir yazı yazmışsın. Evet, tek başına takım devirdi. İstediğin kadar gülebilirsin. Normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Verdiğim cevaba karşı bomboş bir yazı yazmışsın. Evet, tek başına takım devirdi. İstediğin kadar gülebilirsin. Normaldir.
    Messi her maç deviriyor zaten atmyi. Öyle 2si kafa 1 i penaltı ile kral olmuyorsun. Messi manuyu eleyince de kolay kura oldu tabi dimi. Ağlamaya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldo onu Ronaldo yapan özellikleri hızlıca kaybetti. Sadece ceza sahası içindeki golü koklama özelliği kaldı. ATM'nin yıllardır en kötü savunma yaptığı maçta gelen güzel ortalarla 2 kafa golü attı diye maçı tek başına almadı.

Dribling, çalım, frikik, verkaç gibi özelliklerini kaybetmeyip Ajax maçını kurtarsaydı o zaman. O maçlarda bomboş 2 tane kafa golü attı ama onun dışında kayıptı.
  • Bu yılın baloon d or adayları messi,van dijk ve ronaldo olur muhtemelen,van dijk alsın isterim ama messi alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ball on dor ödülüne aylar var bu kadar erken konuşmamak lazım. Ancak şuana kadar bakıldığında Messi ve Van Dijk hak ediyor. Kim çift kupa yaparsa direk o alır.
  • Guzel yazmissin da anlayana... Ayrica en iyisini sen yapmisin valla, tam zamaninda birakmissin bunlara bulasmayi. Konu onunmus falan. Laflara bak 10 yasinda cocuk herhalde. Messi en iyisi kardesim he... Alsin simdi Messi fanboylariyla konusunun tursunu kursun.

• Oğlum yaşın kaç ne zaman Ronaldo kaybedip Messi kazansa ortaya çıkıyorsun Ronaldo kazanınca niye aynı şeyleri yazmıyorsun ??
    Tarafsız ol ve özeleştiri yap adam 3 sene üst üste CL kupası almış boru değil bu seviyenin üstüne çıkabilen bi oyuncu yok varsa zaten çıkar konuşurdu.(Anca 50'li yılların Madridine gitmen lazım.)
    Kısacası boş konuşuyorsun Liverpool eze eze yencek Barçayı ezmesede bu yıl kupa Liverpool un Salah ın Ballon dor alması çok yüksek inşallah alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Oğlum yaşın kaç ne zaman Ronaldo kaybedip Messi kazansa ortaya çıkıyorsun Ronaldo kazanınca niye aynı şeyleri yazmıyorsun ??
    Tarafsız ol ve özeleştiri yap adam 3 sene üst üste CL kupası almış boru değil bu seviyenin üstüne çıkabilen bi oyuncu yok varsa zaten çıkar konuşurdu.(Anca 50'li yılların Madridine gitmen lazım.)
    Kısacası boş konuşuyorsun Liverpool eze eze yencek Barçayı ezmesede bu yıl kupa Liverpool un Salah ın Ballon dor alması çok yüksek inşallah alır.
    Senin kafan mı iyi ?

Bu başlıkta ve başmesajda ronaldo kelimesi geçmiş mi ya da ronaldoya sataşma mı var ?

Messi 6.ballon dor u alacak demekle Ronaldonun ne alakası var ?

O kadar zorunuza gitmiş ki ronaldonun elenmesi saçma sapan triplere girip Ronaldoyu savunma ihtiyacına girmişsiniz.Ballon dor Ronaldonun özel ödülü de biz mi bilmiyoruz ?

Konuyu ronaldoya kim çekmiş bak bakalım.

Gerçi senin profilin belli zaten yıllardır,bu yorumu yapman ayrı bi ironi olmuş.Messiye yıllardır laf yetiştiren siz Ronaldo elenince devreleri yaktınız tabii ki.paranoyak oldunuz iyice.

Milleti messi fanı olduğu için eleştireceğine o nickini değiştir de öyle yorum yap.Şu yaptığının RTE1453 nicki alıp kemalistleri fanatiklikle eleştirmeye benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 26 Nisan 2019; 21:17:8 >

• Karnım aç ama boş muhabbete karnım tok.
    Kısacası boş muhabbetin kralını yapmışsın merak etme bu konuda değil diğer konularda da saçma yorumlarını gördüğüm için Messi fanboyu olduğun belli dediğim gibi biraz özeleştiri biraz tarafsızlık biraz at gözlüğünü çıkartırsanız ne dediğiniz anlaşılcak.
    Benim bak bakalım hangi Messi ve Barça konusuna yazmışım boş muhabbet olsam Barça konusundan ayrılmam sürekli Messi yi eleştiririm bul mesajlarımı varsa ??
    Nickim den sanane bilader ben fanboy olsam her konuda benim mesajım olurdu kimle tartışmışım sor bakalım ya da trollük yapmış mıyım ?? Nicke göre karakter analizi mi yapıyorsun isteyen istediği nicki alır kullanır kimseyi ilgilendirmez.
    Ha şunuda unutma futbolda sadece yetenek teknik beceri zeka tek başına işe yaramaz o sistem 2000 lerin sonunda bitti yani yetenek futbolu kapananı çok oldu saf yetenek istiyorsun o dönemin futbolunu ve oyuncularını izleyeceksin zaten izleseydin dikkatlice Messi en iyisi demezdin olay sadece istatistik değil onun önünde çok futbolcu var...

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Bak bakalım hangi messi konusuna yazmışım diyorsu hala.Baştan failsin

Bu konu messi konusu ve ronaldoya sataşma yok, sana ne oluyor birader neden rahatsız oldun

Messinin 6. Ballon dor u alma ihtimali seni deli ettiği için buraya gelip sataşıyorsun, hiç kıvırma boş yere.

Ben ronaldoya da laf attım çok fakat bu konu onlardan biri değil.

Ben futbolcu taraftarı değilim,messinin barcaya bu kadar çok başarı getirmesinden ötürü messiyi severim bu kadar.Bundan önce de Ronaldinho yu aynı şekilde savunurdum,severdim.Messi 2014 dk finalinde kaybettiğinde ne kadar üzüldüysem Ronaldinhonun Zidane a karşı tokat yemesine de o kadar üzüldüm.

Eleştirinle yaptıkların tutarlı değil,messi fanboyu derken aynaya dön de kendine bak demek istiyorum.Sen kendini öyle görmüyor olabilirsin fakat dışarıdan hiç de öyle görünmüyorsun kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 27 Nisan 2019; 16:52:42 >

• Ballon Dor %85 loading...
  • Geliyor gelmekte olan.

• Ballon Dor geldi bile. Ajax kupayı kazanırsa Tadic haketti diyenler de çıkacaktır ve gerçekten harika bir sezon geçirdi ama makine gibi oynayan bir takımda Tadic.

Messi'nin daha fazla istatistik yaptığı yıllar oldu ama takımı bu kadar taşıdığı olmamıştı. Suarez bitik, diğer hücumcular da skora etki etmiyor.

• neymar gidince messiye çok iş düştü bu yıl. alınanlar tam faydasız valla. dembele zaten 1 ay oynuyor 1 ay sakatlanıyor hemen saçma sapan iş diğeri zaten çöp. ingilterede oynamış fizik gücü yerlerde, şu takımda hazard - mbabbe olsa kupalar her yıl gelir.

bu yaz yine oyuncu alırız coutinho satılır kesin. mbabbe gelse 10 num olur. neymarda reale :D

messi ballon dor ve tüm kupaları alıcak bu yıl.

ajax-barça final oynar tothemde oynuyabilir, ajax saçmalamassa. neyse kupa barçada

• Ballon dor taze bitti messi kardeşime balon dor verelim taze çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Ballon dor taze bitti messi kardeşime balon dor verelim taze çıktı
    Bu sezon bireysel anlamda Messi'den daha iyi oynayan bir futbolcu var mı? Adam her şeyde birinci sırada. Bırak da bu yıl hak edene versinler.

• messiye vermezler rezil ettiler messiyi aga artık. olanüstü perfermans ama hoca yüzünden tur gitti messi hocayı roma faciasında kovdurması lazımdı olm messi oynattığı topu görmüyormusun ya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.