Şimdi Ara

7.000 bin ile 12.000 arası uygun hangi otomobil alınır sizce ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 98-99 palio olabilir.2000 model clio'da denk gelirse o fiyatlara alınabilir.saxo'da olabilir.alfa romeo 145 te olabilir motoru düzgünse tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayabey42

arkdslar yeni bir arac buldum 1997 model polo temiz fiyatı düsrttüm 11.750ye ne dersiniz bi fikr verin bagalım saygılarımla

2002 den önceki pololar çok arıza veriyor,
    ama bu fiyatlarada başka ne alınabilirki,
    15 yaşında araba,
    temiz ise; yani tek elden, az km li ve servis bakımlı ise belki düşünülebilir.
    HD ve klima vardır umarım.
  • arkdşlar destek icin tşk ederim ama kafam milyon oldu elimde kalan son param bu :)
    renoult megane 1.6 coup expirsson var 1999 model 11.500 buda nasıl szice
  • quote:

arkdşlar destek icin tşk ederim ama kafam milyon oldu elimde kalan son param bu :)
    renoult megane 1.6 coup expirsson var 1999 model 11.500 buda nasıl szice

megane coupe ve nissan primera mantıklı.
    96-97-98 ford mondeo da olabilir.
  • arkdslar hepinze tşk hepsine baktım ama ben palio almaya karar verdim 1.2 el 16v motor hacmi 2004 model 140binde km 13.750 alçam temiz bayan satıyo ne dersiniz hem modeli var hem güzel tek sorunu lpg yok olurmu sizce alsam eski model temiz olmayanı bile 11 milyar
  • Sırasıyla Accent,323,Civic,corolla.polo alacağına dolmuşa bin daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski clio alıcaksan rxt almaya bak donanımlı olur en azından.Palio yılı yuksek ve parçası vs. çok uygun
  • Arkdşlar tşk ederim arabıyı bu sefer kesin buldum :))) 1999 model mıtsubishi carisma 1.6 _alacağım 240 binde km ama ttemiz degişeni edeni yok
  •  7.000 bin ile 12.000 arası uygun hangi otomobil alınır sizce ?

işte bu :)
  • yalnız resmini koyduğun araç mitsubishi evo yani 60-70 bin liralık bir araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-cf-motors-2006-mitsubishi-evo-9-kirmizi-hatasiz-126902935/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 13 Temmuz 2013; 12:54:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Ford Fiesta 1.25 ghia.

çok zevkli ve güzel bi arabadır tavsiye ederim bende
  • quote:

Arkdşlar tşk ederim arabıyı bu sefer kesin buldum :))) 1999 model mıtsubishi carisma 1.6 _alacağım 240 binde km ama ttemiz degişeni edeni yok

240 bin km olmasına rağmen gerçekten ttemiz ise hayırlı olsun.
  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    buna benziyo hafif modifiyeli
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Ford Fiesta 1.25 ghia.

çok zevkli ve güzel bi arabadır tavsiye ederim bende

EVET fiesta MASRAFSIZ VE AZ YAKAN ZEVKLİ BİR ARAÇTIR.
    .
  • Marea? 2002 flan alınabilir bazılarında klima var abs, hava yastıkları standart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben kararımı verdim Mitsubishi Carisma alacağım temiz araç yarın evimin önünde olacak satıcıyla uygun fiyata anlaştık :)
    Herkesin değerli yorumları için teşekkür konu biraz uzadı kusuruma bakmayın.
  • quote:

Arkadaşlar ben kararımı verdim Mitsubishi Carisma alacağım temiz araç yarın evimin önünde olacak satıcıyla uygun fiyata anlaştık :)
    Herkesin değerli yorumları için teşekkür konu biraz uzadı kusuruma bakmayın.

Arabanın resmini koyabilir misin yada sahibinden ilanı varsa bi link koyabilir misin merak ettim ? Hayırlı olsun ayrıca.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.