Şimdi Ara

7.1.2 Bırakıyorum arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Orijinalden alıntı: ÜyeyeHakaret

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

9.2.1 pek iyi sayylmaz ama 9.3 beta 3 kusursuz 5s'te bence onu kurun syfyrdan ve ios 9'da 5s kasyyor diyenler ya trolldür yada son sürümleri kullanmadan atyp tutanlardyr

Yedekledim sonra sıfırlayıp kurdum. Daha sonra yedeği yüklerken hafıza yetmedi dedi. Halbuki 32 gb fakat zaten 5 gb boştu 7.1.2 de ilken ve eksik yükledi galiba rehberde ve galeride çok eksik var Nasıl geri alabilirim rehberi ve fotoları. Çoğu foto beyaz gözüküyor resim yok gibi yani. Sorunumu çözersen sevinirim dostum

Hocam dfu moda alip sifirlayin sonra yedegi tekrardan kurmayi deneyin

Dfu moda alıp Nasıl yapabilirim biraz açıklarsan iyi olur

Hocam ilk olarak telefonu itunes e normal bir sekilde baglayin, sonra kablo takiliyken telefonu kapayin ve kabloyu cikarmayin, orta tus ve guc tusuna ayni anda 10 saniye kadar basili tutun 10 saniye sonra guc tusunu birakin ama orta tusa basmaya devam edin itunes te bir bildirim cikacak kurtarma modunda iphone bulundu diye ondan sonra itunes uzerinden geri yukleme yapin bu kadar ve tavsiyem 9.3 beta 3 kurmaniz

Rehber falan hepsi gelecek mi öyle yaparsam çünkü rehber ve fotolar çoğu eksik

Yedekte bir sorun yoksa gelir

Ama dün yedeği yüklerken neden geri yüklemedi daha önce de servise gitmişti servisten önce yedek almıştim sonra geldiğinde yedeği kurdum bir sorun olmamıştı şimdi ise yer yok demişti o yüzden olabilir mi ama şuan 19 gb boşluk var yer var aslında

Hocam işte o yüzden dfu mod'ta kurmanızı tavsiye ettim belki düzelir diye

Kardeşim dfu moda aldım yazılım falan baştan kurdu ve ve yeni bir iphone yada yedeklemeyi geri yükle dedi ve geri yüklerken%25 den sonra uyarı verdi boş olan yok diye ben 2 kere yedeklemiştim en sonu seçtim zaten telefonda ki hafızayı yedekledim geri yüklerken telefon dan çıkan bir hafıza geri girerken nasıl sığmıyor anlamış değilim. canım o kadar sıkıldı ki şu duruma telefonu kaldırıp duvarda parlayacam şimdi. neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum

• ÜyeyeHakaret kullanıcısına yanıt
    Net olarak emin olmamakla birlikte; itools ile yedeklerin içeriğini görmen mümkündü sanırım.en azında parça parça kurabilirsin.denemekten zarar gelmez
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

9.2.1 pek iyi sayylmaz ama 9.3 beta 3 kusursuz 5s'te bence onu kurun syfyrdan ve ios 9'da 5s kasyyor diyenler ya trolldür yada son sürümleri kullanmadan atyp tutanlardyr

Yedekledim sonra sıfırlayıp kurdum. Daha sonra yedeği yüklerken hafıza yetmedi dedi. Halbuki 32 gb fakat zaten 5 gb boştu 7.1.2 de ilken ve eksik yükledi galiba rehberde ve galeride çok eksik var Nasıl geri alabilirim rehberi ve fotoları. Çoğu foto beyaz gözüküyor resim yok gibi yani. Sorunumu çözersen sevinirim dostum

Hocam dfu moda alip sifirlayin sonra yedegi tekrardan kurmayi deneyin

Dfu moda alıp Nasıl yapabilirim biraz açıklarsan iyi olur

Hocam ilk olarak telefonu itunes e normal bir sekilde baglayin, sonra kablo takiliyken telefonu kapayin ve kabloyu cikarmayin, orta tus ve guc tusuna ayni anda 10 saniye kadar basili tutun 10 saniye sonra guc tusunu birakin ama orta tusa basmaya devam edin itunes te bir bildirim cikacak kurtarma modunda iphone bulundu diye ondan sonra itunes uzerinden geri yukleme yapin bu kadar ve tavsiyem 9.3 beta 3 kurmaniz

Rehber falan hepsi gelecek mi öyle yaparsam çünkü rehber ve fotolar çoğu eksik

Yedekte bir sorun yoksa gelir

Ama dün yedeği yüklerken neden geri yüklemedi daha önce de servise gitmişti servisten önce yedek almıştim sonra geldiğinde yedeği kurdum bir sorun olmamıştı şimdi ise yer yok demişti o yüzden olabilir mi ama şuan 19 gb boşluk var yer var aslında

Hocam işte o yüzden dfu mod'ta kurmanızı tavsiye ettim belki düzelir diye

Kardeşim dfu moda aldım yazılım falan baştan kurdu ve ve yeni bir iphone yada yedeklemeyi geri yükle dedi ve geri yüklerken%25 den sonra uyarı verdi boş olan yok diye ben 2 kere yedeklemiştim en sonu seçtim zaten telefonda ki hafızayı yedekledim geri yüklerken telefon dan çıkan bir hafıza geri girerken nasıl sığmıyor anlamış değilim. canım o kadar sıkıldı ki şu duruma telefonu kaldırıp duvarda parlayacam şimdi. neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum

Hocam yedeklemede falan bir sorunmu var acaba ilk defa böyle birşey duyuyorum hiç başıma gelmedi, normal şartlartda hiçbir sorun olmaması lazımdı, siz bence en iyisi apple desteği arayın 2dk içinde dönerler

• Guncelleme yapayimmi diye sormussun millette sana yapma demis, simdi basina birde yedekleme derdi almissin, keske dinleseydin insanlari, simdi ugras dur. İphone 5S ios 9 ile bitmistir bana gore. Sirf bu yuzden sattim telefonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barocker

Guncelleme yapayimmi diye sormussun millette sana yapma demis, simdi basina birde yedekleme derdi almissin, keske dinleseydin insanlari, simdi ugras dur. İphone 5S ios 9 ile bitmistir bana gore. Sirf bu yuzden sattim telefonu.

Bu arkadaş çok doğru söylemiş,İos 9 ile 5s hiç iyi olmadı
    be sen de ios 7'yi bırakmakla büyük hata ettiğini anlayacaksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim eski ipad mini ios 6.1.3 de, diğer mini retina ipad'imi ise ios 8.4.1 de bıraktım.
    ios 6.1.3 de sahibinden ve sahadan gibi bir çok uygulamanın desteği yok, iPad mini'yi son sürüme dfu modunda güncellesem çok kasar mı? iPad mini kullananlar ios 9.2.1 sürümünden memnun mu?
    Şu an ki hali ile çok hızlı ve stabil, ama eski uygulamalara bile güncelleme istemek saçma biraz.
    Android'de bu tip sorunlar pek yok sanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barocker

Guncelleme yapayimmi diye sormussun millette sana yapma demis, simdi basina birde yedekleme derdi almissin, keske dinleseydin insanlari, simdi ugras dur. İphone 5S ios 9 ile bitmistir bana gore. Sirf bu yuzden sattim telefonu.

iOS 9 kadar ne alakası var beynini sildiğim. Çok rahatlamış gördüm seni nereye oturdun. Lafa bak düşman gibi uğraş dur diyor. Çöpsün çöp

Şikayet edildin,

sen birkac gün dinlen gez dolaş hava al. Güzel telefonunla güzel fotoğraflar çek. Haydi görüşürüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnmr

ben hala ios 6 kullanıyorum ve güncellemeyide hiç bir zaman düşünmüyorum.

Iphone 4 üm ios 6 da. Uygulamaların çoğu minimum ios 7 istediği için mecburen 5s aldım.. IOS 7 ideal bence de..
  • grimfandango83 kullanıcısına yanıt
    evet ihtiyacım olan bir kaç program çalışmaz oldu. ama ordaki eksiğide tarayıcıdan girerek kapatıyorum. nerdeyse her uygulamanın birde mobil sitesi mevcut.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.