Şimdi Ara

7.1 EV SES VE SINEMA ICIN AMFI TAVSIYESI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mission towerları 1200es ile sürmek sıkıntılı olabilir bence çok daha kuvvetli bir amfiye ihtiyacınız var. 1200es ile bu kolonlardan bass alacağınızı zannetmiyorum. Bence Yamahaların kuvvetli serilerine bakmanız lazım kesinlikle.
  • YAMAHA RX V 861 uygunmudur sizce?
  • Sony STR-DA 1200ES'i hafife almak doğru olmaz diye düşünüyorum, çok rahat olmasa da bu hoparlörlerle baş edebilir...
    En küçük kardeşi de olsa "ES" serisinin, genlerinden kaynaklanan kaslı bir yapısı var...
    Tabii bu tavsiyeyi, AV Receiver+subwoofer için ayrılan maksimum 1500 ytl bütçe için öne sürüyoruz,bunu da dikkate almak lazım.
    Bu fiyat aralağında daha kaliteli bir cihaz bilen varsa, beri gelsin...
  • üstad benim kafa iyice karıştı yaww.
    1200ES ile yamaha 661'i neredeyse aynı fiyata sıfır olarak alabiliyoruz. belki 20-30 YTL yamaha 661 daha pahalı olabilir ama önemli fark değil.
    Bu durumda ilk tercih hangisi olur? yamaha 661 mi sony 1200ES mi?
    kafam çook çok karıştı hem de yaaaa.

quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

Sony STR-DA 1200ES'i hafife almak doğru olmaz diye düşünüyorum, çok rahat olmasa da bu hoparlörlerle baş edebilir...
    En küçük kardeşi de olsa "ES" serisinin, genlerinden kaynaklanan kaslı bir yapısı var...
    Tabii bu tavsiyeyi, AV Receiver+subwoofer için ayrılan maksimum 1500 ytl bütçe için öne sürüyoruz,bunu da dikkate almak lazım.
    Bu fiyat aralağında daha kaliteli bir cihaz bilen varsa, beri gelsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: gaziemir
    üstad benim kafa iyice karıştı yaww.
    1200ES ile yamaha 661'i neredeyse aynı fiyata sıfır olarak alabiliyoruz. belki 20-30 YTL yamaha 661 daha pahalı olabilir ama önemli fark değil.
    Bu durumda ilk tercih hangisi olur? yamaha 661 mi sony 1200ES mi?
    kafam çook çok karıştı hem de yaaaa.

Bu iki cihaz arasında benim tercihim tabi ki Yamaha RX-V 61 olur yetenekleri sebebi ile.
    Ancak AV Receiver+subwoofer için 1500 YTL'lik bütçeniz varsa, ***sepete.com'daki fiyatı itibari ile Sony STR-DA1200ES'den daha iyi bir seçenek yoktur benim görüşüm, kastım budur...
  • ilk mesajimda da belirttigim uzere butce araligim 1.500-2.500 YTL arasindadir.ancak hemen soylemeliyim tatminkar bir performans soz konusu oldugunda para daima 2. siradadir.(olmalidir)

mission 775

drive units twin 170 mm bass with high-definition aerogel cone
    25 mm tweeter with viscous-laminated fabric dome
    Effective volume 53 litres
    crossover 3 kHz
    Frequency response 38 Hz-20 kHz +_ 3dB
    Sensitivity 92dB/1w/1m
    Impedance 8 ohm
    weight 20 kg each

siyah hop.`lerin bu ozellikleri de goz onunde bulunduruldugunda goruslerinizi bekliyorum.syg.
  • Aşağıya attığım linkte bulunan Denon AVR-4306 ve Sony STR-DA 7100ES, bir zamanlar benim gibi birçok arkadaşın hayali idi...
    Yeni Nesil Ses formatlarına ait çözücüleri önemsemiyorsan ki artık benim de kafamda soru işaretleri var bu konuda(!), bu cihazları mutlaka değerlendir derim.
    Kolay gelsin, selamlar...
    Sony STR-DA 7100ES
    Denon AVR 4306

• değerli kurşad görüntü iyileştirme den sonra yeni nesil ses formatlarında da hayal kırıklığımı yaşıyorsun. kıyaslamayı yoksa stereo ile mi yaptın. biraz açarsan sevinirim selamlar.
  • merhabalar sisteme katacagınız subwoofer aktif olacagından sanırım av reciever ın sub için ayrı bi güç harcamasına gerek yok diye biliyorum, yanılıyor olabiirim tabi, size her kanalda 100 watt veren bi reviever yeterli olacaktır.rxv 661 bence sorun çıkartmaz. aslında o kule leriniz varken aktif sub u sonraya bırakabilirsiniz bence.
  • haklisin sedoman34,tespitim yanlis degilse aktif sublar gucunu avr`den almiyor.O yuzden sub konusunda bi sikinti yok.o ayrica alinabilir.simdilik en azindan bu sorunu kafamdan attim.ayrica sistemi kurduktan sonra performansa gore sub alip almayacagima karar verecegim.senin`de belirttigin uzere siyah kuleler yeterli gelebilir.bakicaz artik.su amfi`yide bi tespit edip alabilsem baska bi sey istemiyorum.

Ayrica zahmet edip gorus bildiren tum akadaslara tsk.syg.

(dizustu yurtdisindan geldiginden turkce harf yok)
  • aktif sub amfiden sadece frekans alır güç almaz bu da demektir ki istediğiniz watt gücünde aktif sub kullanabilirsiniz.
  • para sorun değilse Yamaha RX-V 861

sub olarak ta sony sa-w3800 tavsiye olur

bi incelersin
  • slm. 2000-2500 ytl arası demişsiniz biraz daha yukarı çıkarsanız yamaha rx-v 1800 ve wharfedale sw 250 bu hoparlör takımı ile çok uzun süre değiştirmeyeceğiniz bir sistem oluşturursunuz 861-1200 es gibi av receiverlar size yazdığım 1800 ile hiç alakası olamayan bir modeldir ben şahsen bu kadar parayı gözden çıkaracaksam 1800 ile sw 250 yi alırım diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.