creative'in yeni seti geliyor td7700 bekle onu alırsın ama fiyatı bayağı yüxek olacak [dry]
7.1 gereksiz olduğu fikrine katılmıyorun dts discreeted çözen bir decoderli muhteşem olacaktır.7.1 6.1 gibi upmix edilmiş bir sistem değildir.Tamamen yeni bir tasarıma sahiptir ve gerçek zamanlıdır..Bunu konudada piyasada şu an Cambrtidge sound works dışında verimli olarak yapabilen yoktur bu durumda 7.1 için neredeyse tek seçin Gigaworks s750 olarak gözükmekete tabi t7700 gibi ürünlerde var ancak bunlardan verim alabileceğini düşünmüyorum Zs proyada yazık etmiş olursun
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by peugeot206WRC</i> <br />kardeş bence 7+1 sistem gereksiz daha pyasada 7+1 çekilmiş film yok iki kolona matrixleme ile ses veriliyo bence 7+1 alacağına kaliteli 5+1 çok daha iyi olur <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Dün mağazanın birinin önünden geçerken birden gözüme kırıtiv speaker takıldı.Bi sorim bakiiim dedim.İçeri girince aha birde ne görim alet 7700 müş :)).Dedim bir sesini duyabilirmiyiz.Hay hay dedi hatun.Allah dedim be.Hatun açtı bir mp3.Düşük seste ii güsel kaliteli ses.subwoofer+2 uydu çalii.Söle bir sesi biraz açmaya başlayınca oda ne yaklaşık 200$ dolarlık setin subwooferı başladı uğuldamaya.Hemde bas fazla açık deil.Dedim bune bole yaw.Birkaç sarkı denedik.ııh hala aynı.Ne biçim kırıtiv bu yaw dedim kendi kendime.Ben yüksek ve kaliteli ses isterim dersen 7700 sakın alma.7+1 ile 5+1 subwoofer aynı.5400den farkı ise 2 uydu daha fazlası var.Benim bu tecrübeyi yaşamam ii oldu.Ben 5400 almayı düşünüyordum.Şimdi philips a5.600 takipçisiyim.Kırıtiv inspire sesiri birr anda gözümden düştü.
dostum ıste burda yanılıyorsun ımzadakı sıstemı kullanıyorum 2 hafta falan oldu alalı pısman oldum aldıgıma neden bılıyormusun sesı en son 5 punta getırıyorum 13 punt falan galıba en ufak catlama yok bu kabınlerde mp3 dınlemek saclamalık olur 7+1 audigy zs ses kartının yanında dvd audio cd si mevcut bence bunlarla denemelısın ve unutma ses kartının faktoru cok buyuk ılk ızlenımın cok kotu olmus bence al dene derım pısman olmuyacaksın lakın ses kartı almassan bır halta yaramaz bunuda unutmatek kelımeyle kusursuz uguldamak catlamak bas dolgun degıl kullananlarda varsa bu arkadasın soyledıklerının gercege dayanmıyacagını bılır dedıgım gıbı mp3 ıcın yaratılmamıs o kabın fakat mp3 de bıle bahsettıklerının en ufak belırtısı yok 5+1 phillip a2610 5+1 a3600 5+1 creative 4400 4+1 5200 5+1 hepsini kullandım yanına bıle yaklasamaz ses budur dedırtıyo dostum bence tekrar dusun kullananlarıda dınlemelısın
Ben kendi fikirlerimi söyledim.Hem ayrıca mp3 için yaratılmamıs o kabin demişsin.Eeee napcaz mp3 için başka set,film için başka set,oyun için başka setmi alacaz.200$ veriyosan bir sete bir zahmet oyun,dvd,mp3 iyi çalsın beee.Tabi ses kartıda çok önemli ama.Şimdiki onboard ses yongalarıda gayet ii ses verii.
ya ben mp3 calmıyor demıyorum normal kanınlerden ustun tabıkı mp3 de bıle ben duyulan o catlamaların mp3 kalıtesınden kaynaklandıgını soyledım bıraz uzattım galıba anlasılmadı
philipsin flatleri nasıl 5.1 baya iyi duruyor. bide logitech in.bence turkiye piyasasında bu ucu creative philips ve logitech.ama hangisini almalı.
bence bi al 5+1 zalman kulaklık bangır bangır dinle.
Call of Duty pek hoş olur 7 kolonla... Hmmmm....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme