Şimdi Ara

7-2 veya 2-1 Wizard.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere nukerlerde bu tip yapılandırmalarla karşıylaşıyoruz. Verimli olanlarıda oluyor.

Wizardda bu tür bir yapılandırma olabilirmi ?

Diyeceksinz olurmu ondaki atack Magic atack psc bi atack mevcut olsa belki olurdu.

Ama str defansıda göz önüne alınca, mantıklı olabilirde.

Bazen res falan yaparlar üzerinize %50 defans arttırma hp arttırma falan gelir. Atack kırma gelir.

İşte bu anlardan birinde karakterin baya sağlam olduğunu anladım. Artık ölüp res bekler falan oldum. Bilirsiniz sizdede olmuştur. Bu durumu Str ye vererek yaratabiliriz diye düşünüyorum. Yoksa böyle ya tek at yada tek ye mevzuları hiçte eğlenceli değil.

• + olarak az miktarda hp ve def alırsın. Çok miktarda damage kaybedersin + olarak mp olarak çökersin. Zaten böyle yapılandırmaları deneyenler vardır. Fakat 100lvlde görmediğimizden işe yarayacağını zannetmiyorum
  • O siyah res ile verebileceğin 3-5 str yi karşılaştırma bile
    onun getirisi çok götürüsü az wizarda da pvp de çok güzel oluyor.
    Ama unique'de falan hiçbir olayı olmaz. zaten ki istediğin buildler çok garip.

2-1 demişsin 2 int 1 str verdiğin wizarddan hiçbir cacık olmaz.
    atağı çok düşer tek atamazsın. Wizardın skilleri zaten tek atarak güzelce kasmaya yöneliktir.
    Skillerin özelliği kaybolur. Unique desen hiçbirhalt olmaz. O kaybettiğin mag balansı dibine cleric alıp
    int bastırsan bile toparlayamazsın.
    Dayanıklılık için yapıyorsan zaten Str çar aç daha iyi. En azından vuruş düşürmeden canını arttırmış olursun.

7-2 içinde sonuç pek farklı olmaz. Azıcık daha dayanıklı olur o kadar. Atağı yine düşeceğinden
    getirisi götürüsünü karşılamaz.

Gelelim demişsin nukerler yapınca güzel oluyor wizard yapınca olmaz mı diye
    Nukerin silahında hem phy hem mag dmg var. verdiği str ler atak yönünden boşa gitmiyor.
    Ordan burdan geliyor. Ayrıca ki seri pot içiyor buda hp den sağladığı az bir miktarın hayat kurtarmasını sağlıyor.

Wizardını sağlam yapmak istersen (ki wizard sağlam olmaz)
    Üstüne Light armorunu giydiricen clericini açıcan. Güzel güzel kasıcan.
    hiç yoktan biraz defans gelir ama str vermek wizardın doğasını bozmaktır.
    Eğer wizardın tek atıp tek yemesi size uymuyorsa diğer çar tiplerine bakmanızı öneriyorum.

• 2str 1int yap çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

O siyah res ile verebileceğin 3-5 str yi karşılaştırma bile
    onun getirisi çok götürüsü az wizarda da pvp de çok güzel oluyor.
    Ama unique'de falan hiçbir olayı olmaz. zaten ki istediğin buildler çok garip.

2-1 demişsin 2 int 1 str verdiğin wizarddan hiçbir cacık olmaz.
    atağı çok düşer tek atamazsın. Wizardın skilleri zaten tek atarak güzelce kasmaya yöneliktir.
    Skillerin özelliği kaybolur. Unique desen hiçbirhalt olmaz. O kaybettiğin mag balansı dibine cleric alıp
    int bastırsan bile toparlayamazsın.
    Dayanıklılık için yapıyorsan zaten Str çar aç daha iyi. En azından vuruş düşürmeden canını arttırmış olursun.

7-2 içinde sonuç pek farklı olmaz. Azıcık daha dayanıklı olur o kadar. Atağı yine düşeceğinden
    getirisi götürüsünü karşılamaz.

Gelelim demişsin nukerler yapınca güzel oluyor wizard yapınca olmaz mı diye
    Nukerin silahında hem phy hem mag dmg var. verdiği str ler atak yönünden boşa gitmiyor.
    Ordan burdan geliyor. Ayrıca ki seri pot içiyor buda hp den sağladığı az bir miktarın hayat kurtarmasını sağlıyor.

Wizardını sağlam yapmak istersen (ki wizard sağlam olmaz)
    Üstüne Light armorunu giydiricen clericini açıcan. Güzel güzel kasıcan.
    hiç yoktan biraz defans gelir ama str vermek wizardın doğasını bozmaktır.
    Eğer wizardın tek atıp tek yemesi size uymuyorsa diğer çar tiplerine bakmanızı öneriyorum.

tek yemesi kötü tek atması değilde ^^

@ifel komiklik yaptıgın icin saol

• quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

2str 1int yap çok iyi olur.

• Strwizard die char acmış biri oNa çok gülmüştüm oyunda, aynı olay forumda da geldi başımıza Full str wizard bıle olsan yne tek yersin =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 3 4 5 Sayılarıyla 28'i Bul
    19 yıl önce açıldı
    2 vs 1
    3 yıl önce açıldı
    1
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Spyxxx gereken her şeyi söylemiş. Hatırlıyorum da bir ara full str nuker kasmayı ciddi ciddi düşünmüştüm
  • full int wizz
  • lw 105 im 7 -1 gidiyom Wİz+Cleric Gayet ii Vuruşlarda etki edior mesela o 10 k atıyosa ben 8 +7 silah la aynı degerde donder yatmıourum eline +11 gibi güzel silah alırsan en saglam karakterde sensin en baba carda sensın setinide adam gibi düzersen o carıda 700tl den aşşağı satmazsın...aramızda sadace aynı lw deki char aramızda 4k İnt boşluğu var eger o açığı kapatmak istiyon dayanıklılık seviyesini düşermek,güçünü artıkmak için bard olcaksın kaybettiğin o int alırsın bard acıp bunlar denenmiş olaylar var
    ben carımdan gayet emmunum oyunda favori carlardan birisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih1x12

lw 105 im 7 -1 gidiyom Wİz+Cleric Gayet ii Vuruşlarda etki edior mesela o 10 k atıyosa ben 8 +7 silah la aynı degerde donder yatmıourum eline +11 gibi güzel silah alırsan en saglam karakterde sensin en baba carda sensın setinide adam gibi düzersen o carıda 700tl den aşşağı satmazsın...aramızda sadace aynı lw deki char aramızda 4k İnt boşluğu var eger o açığı kapatmak istiyon dayanıklılık seviyesini düşermek,güçünü artıkmak için bard olcaksın kaybettiğin o int alırsın bard acıp bunlar denenmiş olaylar var
    ben carımdan gayet emmunum oyunda favori carlardan birisi

100de hp kaçtı sorabılırmıyım? unutmadıysan

• ne hortlatma merakı :S
  • peki her 20 lvl da bir 3stat versek str ye sorun olur mu? Ben yanlıslıkla 22 lvl olunca 3 stat str ye verdim XD ama denedm yine tek atıorum 20 lvl mob mag balance ın %87 idi galiba bi 22 lvl ım mastery 20 lvl life kapalıyken full int bi wizz alan vurusuyla 1 attack da 3 mob u alabilirmi? Çok soru sordum ama :D hepsinin cevabını bekliorum simdiden tesekkurler...
  • 22 Lvsın içine ukte etmişse tekrar kas yok ben tekrar kasamam diyorsan kalsın bence çok bişey olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.