Şimdi Ara

7/24 açık mcdonald's da sabaha kadar oturmak yasak mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
2.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7/24 McDonalds'larda belirli bir süreden sonra sadece telefonla sipariş alıyorlar. Yani şube bir nevi servis merkezine dönüyor. Bu durumda bahçeyi ve oturma alanlarını hizmet vermediğimizden kapattık demeleri doğal. Ancak hala servis açabiliyorken sizi oradan çıkartamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Orijinalden alıntı: Sübliminal Masaj

Vınn diye birşey duydun mu güzel kardeşim :) Bu arada hala bir sorun çıkmadı

5 kişisiniz laptop yanınızda dışarda kaldınız hicbirinizin evde kalan arkadaşı da yoktur dışarda sabahlıyorsunuz.Bizde geçtik üniversite döneminden hacııı

Evet daha 1.sınıfız elbette evi olan birkaç arkadaş var ama pek samimi olmadığımızdan sorma gereği duymadık allahtan laptop var yoksa sıkıntıdan ölebilirdik

@Güven

Gelip gidenler hala var servis kapanmadı ve birşey de diyemediler sanırım bu yüzden.Tecrübe ederek öğrenmiş olduk :)

• Sabah oldu de kalkın gidin yurdunuza
  • Okula gidin direk.
  • okulda derse mı gırcenız uyucanız mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes burda trajikomik olay olmus siz aksine biseler aldiginiz icin belkide yerler paspaslaninca tekrar tekrar gezdiyseniz cikartmislardir bence.Biz cunku kus adasinda sabaha kadar oturmustuk iki dondurma ve sorasinda kahve ile.Hani kafe tarzi yere ole biseler alma zorunlulugu var ama mc ve burger kingte yok aklinda bulunsun ayrica personelde insan durumu acikladiniz mi boyle boyle diye ? Belki tamam diyip giderdi.Bu arada gene mahkemeye ver kes at diyen klasik arkadaslar gelmis hic sasirmadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 11 Mart 2013; 8:02:03 >
  • quote:

quote:

5 kişisiniz laptop yanınızda dışarda kaldınız hicbirinizin evde kalan arkadaşı da yoktur dışarda sabahlıyorsunuz.Bizde geçtik üniversite döneminden hacııı

kardeş öyle diyosun da bazen öyle bi durumda kalırsın ki bütün yollar kapanır. sıkışır kalırsın bunlarda öyle kalmış olabilir demi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

quote:

quote:

kardeş öyle diyosun da bazen öyle bi durumda kalırsın ki bütün yollar kapanır. sıkışır kalırsın bunlarda öyle kalmış olabilir demi?

Bna kalirsa kasitli girmemis bunlar kizlar da var diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

quote:

quote:

Bna kalirsa kasitli girmemis bunlar kizlar da var diye

kızlar olmasa parkta bile yatarlardı

• Yurttan çıkarken hem laptopu hemde VINN'ımı taşıdın kardeşim ? Yurta giremezken girip alamayacağına göre hep laptop ve vınnla giriyorsun galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peeps

Yurttan çıkarken hem laptopu hemde VINN'ımı taşıdın kardeşim ? Yurta giremezken girip alamayacağına göre hep laptop ve vınnla giriyorsun galiba.

Kardeşim Düzce'de oturuyorum Bolu'da okuyorum yeni gelmiştim.Kampüse giden son servisi kaçırdığımız için( yurt kampüsün içinde kız erkek karışık ) bu duruma düştük taksiye para vermektense belkide eğlenceli olur diye böyle bir işe kalkıştık ki oldu da.

Sonuç olarak sabah ilk servisle okula çıktık derse girdik bütün gün uyudum derslerde şimdi de yurda geldim bir duş aldım anca rahatlayabildim
  • planladığım şeylerden birisi de 7/24 yerde sabahlamak oldu
  • bizse yapacagiz bi gun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.