Şimdi Ara

7.6 Yama Notları /// Yama Ortası Güncellemeleri & Giderilen Hatalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/patch/76-yama-notlari

Fiora

SERSEMLEDİM W - Karşı Hamle yeteneği artık güçlendirilmiş normal saldırıların kitle kontrolü etkilerini savuşturduğunda sersemletme etkisini düzgün biçimde karşı tarafa uyguluyor

Galio

HARİTA YOK MU Galio R - Kahraman Dalışı yeteneğini menzilinin dışında bir takım arkadaşı üzerinde kullandığında, Galio'nun bu yeteneği kullanmaya teşebbüs ettiği ilk anda hedefinin bulunduğu noktayı değil, Galio'nun yeteneği kullanabileceği menzile girdiğinde bulunduğu noktayı doğru biçimde gösteriyor

Lulu

ÇOK DÖNÜŞTÜK W - Kapris yeteneğinin dönüştürme etkisinin, bu etkiyi engelleyen, azaltan veya ortadan kaldıran diğer etkilerle etkileşiminde doğan hatalar giderildi

Normal Saldırı Değişkenleri

NE DURUYORSUN Artık normal saldırı değişkenlerini tetikleyen butonlara tekrar tekrar basmak (örneğin, Ashe'in Q - Sömürü Darbesi yeteneği, Nasus'un Q - Sömürü Darbesi) güçlendirilmiş saldırıların ertelenmesine neden olmuyor

Bulut Ejderi

KAFAN BULUTLARDA Bulut Ejderi'nin güçlendirme yükleri artık doğru şekilde çalışıyor

Oyun İçi Sohbet

BENİ DUYABİLİYOR MUSUN Oyunu devam eden bir oyuncuyla sohbette çıkan bazı hatalar giderildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 25 Mart 2017; 23:59:27 >

• mö mö alistar
  • Kostümler kötüüü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinsmoke Sanji

mö mö alistar

Oyuncakton
  • Yama Ortası Güncellemeleri
    Giderilen Hatalar

Fiora

SERSEMLEDİM W - Karşı Hamle yeteneği artık güçlendirilmiş normal saldırıların kitle kontrolü etkilerini savuşturduğunda sersemletme etkisini düzgün biçimde karşı tarafa uyguluyor

Galio

HARİTA YOK MU Galio R - Kahraman Dalışı yeteneğini menzilinin dışında bir takım arkadaşı üzerinde kullandığında, Galio'nun bu yeteneği kullanmaya teşebbüs ettiği ilk anda hedefinin bulunduğu noktayı değil, Galio'nun yeteneği kullanabileceği menzile girdiğinde bulunduğu noktayı doğru biçimde gösteriyor

Lulu

ÇOK DÖNÜŞTÜK W - Kapris yeteneğinin dönüştürme etkisinin, bu etkiyi engelleyen, azaltan veya ortadan kaldıran diğer etkilerle etkileşiminde doğan hatalar giderildi

Normal Saldırı Değişkenleri

NE DURUYORSUN Artık normal saldırı değişkenlerini tetikleyen butonlara tekrar tekrar basmak (örneğin, Ashe'in Q - Sömürü Darbesi yeteneği, Nasus'un Q - Sömürü Darbesi) güçlendirilmiş saldırıların ertelenmesine neden olmuyor

Bulut Ejderi

KAFAN BULUTLARDA Bulut Ejderi'nin güçlendirme yükleri artık doğru şekilde çalışıyor

Oyun İçi Sohbet

BENİ DUYABİLİYOR MUSUN Oyunu devam eden bir oyuncuyla sohbette çıkan bazı hatalar giderildi

• NE DURUYORSUN Artık normal saldırı değişkenlerini tetikleyen butonlara tekrar tekrar basmak (örneğin, Ashe'in Q - Sömürü Darbesi yeteneği, Nasus'un Q - Sömürü Darbesi) güçlendirilmiş saldırıların ertelenmesine neden olmuyor

Abi sonunda ya. A+ ile oynuyorum genelde ama dive atarken genelde mouse'u bırakırım q'ya basınca mal gibi kalıyordu şampiyon ashe oynarken. İyi olmuş. Darısı şu invinsible sonrası yapılan auto attack'a.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.