bugünün tarihi ile avedonun rebirtsiz ortalama gb fiyatı 25-28 gb arası 21+ ne item verdiğinizede bağlı ama bence kazık yemi$sin 1-2 litre su iç
Şüpesiz +7 Awedon cok güzel item ama biraz fazla vermişsin gibi olsun için rahatsa sorun yok
diesde +8 raptor 700m iken +7 avedon 600mdi
ßence sallıo yaw ben raptor +8 shel +7 set +2 dual kekury ring fln yaw bunları en başta tradeye sığdıramaz hadi diyelim yaptılar taqas ÜSTÜNE SOUK Bİ SU İÇ
quote:
Orjinalden alıntı: Z0DİAC
+8raptor +2kekurıngdual 8gb +7warıorshellset lupus pendant +1 evt kazıkmı yedım karlımıyım avedon ap 172 200hp 200mp verıo
dies'de o itemleri verseydin 5 6 tane +7 avedon alırdın.Geçmiş olsn
degerli item ama +8 olmadıktaN sonra pek bi işe yaramaz saglam kazık yemişşin keşke vermeseydin +8 raptor werilirmi satmaya kalksan o itemlerin aynılarını istesen dalga gecerler...
aynı bu iş +7 sheriona 8 dual shard wermek gibi bişe olmus :S
avedon değer olarak o kadar mı bilmem ama bn vermzdim
arkadaslar chyperda avedon raptordan kat kat deyerlı
accayip kazık yemişsin...!
ben olsam ben vermezdim şahsen ayrıca ben olsam chyper da da oynamam iğrenç bi server pathosun üstündeki serverlarda oynanmazki nası oynuyolar hayret ediom hele hele md +7 ile filan yazık harbiden zamanlarına çöpe atsınlar daha ii adam dier topicte gösterio +14 rev avedon oha diesim geldi bi anda o ronarkta olacak r ile keser milleti ya :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme