Şimdi Ara

7 ayda evlilik kararı normal mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konularda büyük sözü dinlemek ileride başınızın ağrımasını önler.
    Selam ve dua ile.
  • 7 ay uzaktan yaşadığın biriyle 50 sene aynı yastıkta yaşayabilir misin bir onu düşün bence. En azından 2 sene olması lazım bence net bir karar alınması için. Özellikle şu durumda bu kararı 2-3 kere sorgulamak lazım çünkü nafaka gibi olaylar senin ilerideki hayatını derinden etkileyebilir.
  • Rol yapanların mekanı bizim memleket. Türkiye'de yaşamış biriyle evleneceksem sık eleyip uzun düşünmek lazım. Çünkü saklayacak çok şeyleri oluyor. En başta da karakteri geliyor.
    Avrupai bir kadınla evlenmek istesen aynı düşüncelerde olmam. Çünkü kadının nafaka diye bir takıntısı yok! En azından dürüstler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben denedim normal değil, tecrübe ile sabit. Hiçbir engeli olmadığı halde (askerlik, iş gibi) 3-4 yıl yaşayıp sonra evlenenler var, daha sağlam gidiyor evlilikleri.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle konularda anne baba sözü dinlemel lazım ne hikmetse sonradan haklı çıkıyorlar. 7 ay bence erken

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence fazla geçe bırakmamak lazım sevgililik uzadıkçada sıkıntılı. Arkadaşlarımın çoğu evlendi bende ulan evlenmeye çok mu geç kaldım acaba diye geziyorum.

Burayı okuyan bağyan taliplerimi bekliyorum numaram; 0555 555 55 55

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az bir sene sevgili olarak takılmanızı ve bir sene de nişan sürecinden sonra evlenmenizi tavsiye ederim.Yani minimum bir iki yıllık yaşanmışlık olması evliliği daha sağlam temeller üzerine kurmanızı sağlar.Bugün Türkiye'de genç çift evlenme ve boşanma oranları çok fazla.Bu konuyu araştırırsanız bir iki ay içinde tanışıp evlenenlerin çoğu evliliklerinin bir senesi bile dolmadan boşanmaya başladıklarını görürsünüz.Bu nedenle o ve siz birbirinizi iyice tanımadan evlenmek gibi bir adım atmanızı önermem.Evlilik öyle uzaktan bakıldığı gibi birşey değil.En azından benim gözlemlerim bu yönde.Evlendiğiniz andan itibaren artık sorumluluk sahibi bir insan olacaksınız.Hem eşinize hem de ilerde çocuğunuz olduğu zaman çocuğunuza karşı sorumluluklarınız olacak.Tüm bu sorumlulukları karşılamaya zihnen hazır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 25 Nisan 2020; 23:49:35 >
  • aynı evde kalmadan evlenmek ısı tamamen kapalı kutu. kars kaşarı mı solstheim aytaşımı çıkar bılemezsın. ne kadar uzun tutarsan o kadar ıyı. kafanıza vuran mı var flortt dıye bışey var huuu
  • Bu kadar kısa sürede evlilik kararı alan açık ve net abazandır.
  • Bence erken. Anneni dinle hayat tecrübesine kulak ver. Daha ne yaşadın ki kızla. Ev halini biliyor musun, ailesini biliyor musun, kızın isteklerini,’senden beklentilerini biliyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

hocam 7 ay fazla 7 saaat yeterdi
    Sana 7 saniyede yeterdi hocam senin icin adami osssuruğundan tanır diyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene olsun, nişan yapın 6 ay civarında öyle geçerse toplam 1. 5 sene bu iş için iyi süreç.

• 7 ayda sadece karar ise normal değil.
    7 ayda evlenilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.