Bildirim
7 ayda Matematikten 10 netten 25-30 arasına çıkılır mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Rahat, rahat yaparsın evlat.
Pes etme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Belle -- 28 Kasım 2017; 14:47:38 > -
Sadece bu 2 dersten eksiğin varsa bu netlerin üstüne de çıkarsın -
sadece bu 2 ders tek çalışacaksan rahat yaparsın -
Tabikide hatta üstüne bile çıkarsın özellıkle doğru kaynak seçimiyle .. -
15 netteyim kaf ve karekök gidicem inşallah sizce dogru kaynak secimimi? Geometridende birey B gelişim -
moruq senin obp kaç ? -
Kaf kullanmadım ama herkes cok iyi olduğunu söylüyor. Bende simetri setini bitirip üzerine karekök çözüyorum şuan çok gelişme katettım. Sizde kaf+ karekökü hakkıyla çözerseniz ve çözemediklerinizi öğrenirseniz fule yakın bile gelir. Çünkü birçok ilk 10k da ki tanıdıklarım bu yöntemi uyguladı. Geometri ye gelince bende çözümlü ve orta-ileri seviye kitap arayışındaydım Hacettepe tıp kazanan bi arkadaş birey gelişim b yi ve karekök lys geometri çözdüğünü söyledi. Bende birey gelişim almayı düşünüyorum . Bence elinizdekı kaynaklar oldukça iyi -
:D tahmin et bakalım -
11 netle başladım seneye, tam Ağustos'un 15'inde. Geçen Cumartesi yapılan Fen Bilimleri denemesinde 28 net yaptım, Özdebir'de 27. Yani oldukça mümkün. -
geçen sene 0 netle başladım şaka değil ygs de 24 yapmıştım mezunum şuan -
Tesekkurler -
Neler çözdün mesela? bende 25 - 27 arası gisip geliyorum -
tahmin ediyorum MORUQ , bence bir sex pozisyonu moruqq -
-
yaaa dur kizma bi şans daha ver MORUQ , 69 mu acaba ?? :D:D -
Yaaa allahım yarabbim jeton sonra düştü. Ben de diyom ne pozisyonu -
İyi çalışmalar -
sadece fen bilimleri sb problemlere kadar bitirdim. -
MORUQQQ ben bi malim ve hocalarimla kavga edip 60 obp aliyorum ama bence sen not icin hocalarini yaliyosun a.sdA:SDsad
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Rahat, rahat yaparsın evlat.
Pes etme. |
Benzer içerikler
- ağız ve diş sağlığı bölümü okuyanların yorumları
- diş hekimliği zor mu
- hastayken ders çalışılır mı
- net iyon denklemi nedir
- üniversite zor mu
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X