|
7 bin euro'ya satılan elektrikli Citroen Ami'nin kargo versiyonu da çıktı (2. sayfa)
-
-
20 avro kiralama türkiyeye gelse güzel olurdu
-
bu citroen denilen firma tam sapık. bi modeli saxo bi modeli ami. ne lan bu...
-
quote:
Orijinalden alıntı: AREryilmaz
Bu mesaj silindi.mezun oldum hacı. senin ne zaman?
-
elektrikli scooter olarak geçiyormuş, mtv yok, 70km menzil, max 45km/h, kağıt üstünde şehir içine mantıklı gibi.
bunun benzeri renault twizy vardı ama 200bine yakın fiyatı var kimse almadı tabi, 70bin gibi bir fiyata belki alan olur, TR'ye gelirmi o ayrı mesele...
-
arabamı dikizleyen birini görmüşümdür;
-hey sen napıyorsun?
-Ami'na bakıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: SISUbu citroen denilen firma tam sapık. bi modeli saxo bi modeli ami. ne lan bu...
Hocam bir sonraki model ismi için tahminleri alalım ben tahminimi aşağıya yazıyorum
Dildo
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0ptimisticHocam bir sonraki model ismi için tahminleri alalım ben tahminimi aşağıya yazıyorum
Dildo
Alıntıları Göster
-
‘Ami’ Fransızca ‘arkadaş’ demek. Meşhur kalem markası MonAmi’yi hatırlayın. O da ‘arkadaşım’ demek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: entigin‘Ami’ Fransızca ‘arkadaş’ demek. Meşhur kalem markası MonAmi’yi hatırlayın. O da ‘arkadaşım’ demek.
PEKİ SAXO NE DEMEK?
-
elektrikli caterham tarzı üstü kapalı bir araba acayip olur ya
-
Beyefendi kusura bakmayın herkesin mizah seviyesi sizinki gibi arşta değil ama haddini bil adam belki eğleniyordur yani sana ne şimdi? Kızılması gereken çok şey varken bizi yemekle meşgulsün Ak-47
-
Arabaya birşeyler koyması için birine ricada bulunsan yanlış anlar.
100 bin tl den 36 ay %0 faiz yalanıyla satışa sunarlar ??
-
İlkokul sıra arkadaşlarına sor.
quote:
Orijinalden alıntı: entiginİlkokul sıra arkadaşlarına sor.
nooldu artizlik yapıyordun aminin anlamı şuymuş buymuş diye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X