Şimdi Ara

+7 Cold Hearted Dagger aldım (resimli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardesim hayırlı olsun .. güzel item 2 yıl once bende dual +8 md vardı ve o zamnın atagı ıle 1650 atak vardı benım charda ama ben bi adam kesemıyodum .. kac defa +7 cleverla adam benı dogradı helal olsun ona ben comboyu bılmıyodum o zaman ve daha dogru durust kımsede dual +8 md yoktu ama ben dual md ile bisey yapamıyodum bi ara utancımdan md lerı takamaz hale gelmıstım .. anlıcan kardes isterse elinde +10 shardda olsa oyunu oynayamasan bisey degilsin ... eger oynuyosan o eline tokmak koysan yıne dograrsın milleti hayırlı ugurlu olsun ıtem onemli tabikide bence oyunculuk daha onemli ... herkez yaptıgı seylerı soleyıpte ovunup durmasın yapamadıklarınıda solesın .. ve kımse kimseyı kıskanmasın :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmPaRToRSoKaRcA -- 26 Eylül 2007; 1:19:20 >
  • ben 50-10 hp yi falan kucumserim ama cok kritik oluyo vs lerde falan..ben 5 candan donerek vs de dam aldımo yuzden 5 hp bile onemlidir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord_lorien

kardesim hayırlı olsun .. güzel item 2 yıl once bende dual +8 md vardı ve o zamnın atagı ıle 1650 atak vardı benım charda ama ben bi adam kesemıyodum .. kac defa +7 cleverla adam benı dogradı helal olsun ona ben comboyu bılmıyodum o zaman ve daha dogru durust kımsede dual +8 md yoktu ama ben dual md ile bisey yapamıyodum bi ara utancımdan md lerı takamaz hale gelmıstım .. anlıcan kardes isterse elinde +10 shardda olsa oyunu oynayamasan bisey degilsin ... eger oynuyosan o eline tokmak koysan yıne dograrsın milleti hayırlı ugurlu olsun ıtem onemli tabikide bence oyunculuk daha onemli ... herkez yaptıgı seylerı soleyıpte ovunup durmasın yapamadıklarınıda solesın .. ve kımse kimseyı kıskanmasın :)))

• saolun arkadaslar ben oyunculuguma guveniyorum giden 79 hpyide asaslara karsı daha fazla ap, magelere karsı daha fazla resist ve bplerle bazı wariorlara karsı club def. ın kapayacagını dusunuyorum. (onlar olmazsa daha cok vuracaklar diye düşndüm)
  • bu silahın en önemi yanı glacier damage sidir +8 125 glacier veriosa dual oldumu 250 glacier damage demekki bu vurduğun adamın deli şekilde yavaşlamasını sağlayacaktır bu da onun için sondur.

Attacklerda özellikle assaslarda fazla resis olmadığından yakınırız herşeyde yavaşlar kitleniriz işte bu silahla resis fazla olanlara karşı bile etkileyici olabilirsiniz tabi +8 dual olmalı :))

ben dual shard 8 den vazgeçerim böyle bir silah için her vurduğum adam yavaşladıktan sonra o kişi açılana kadar ya town atar ya da sonunu bekler :))

güzel silah ama biz göremeyiz kullanamayız bizde yok öle şans gb vsvsvs
  • estafurullah alkoc benimde daha 1-2 ay öncesine kadar hatrı sayılır hiç itemim yoktu. Bu sürede ne değişti söyleyeyim.
    -Yeşil ve Mavi Kutu ftlerine girdim oradan para kazandım biraz çıkan itemlerden. Birgün mavi kutudan sh düşürdüm onu +6 ya bastım ve 400m ye sattım.
    -Shauladan ss dropladım onuda sattım 400m.
    -Önceden ticaret yaparak kazandıgım ve anlık kazanç sağladıgım (pazarda birşeyi çekip 10dk sora 10m fazlaya satmak) yollarla biraz para biriktirdim.
    -Atilladan wp düşürdük onunla biraz ticaret yaptım.
    -Birde yazdan önce sakladıgım biraz para vardı onuda kullandım.
    sonucunda bu daggeri aldım. şimdi çok az param kaldı gene ticarete devam edeceğim

Bu oyuna 2-3 kere pre aldım onun haricinde 1 kuruş bile vermedim hayatta gb almam oyun için. Pre ye verdiğim paraya bile ayzık pre de almıyorum onun için son 3-4 aydır.

Demek istediğim biz göremeyiz biz yapamayız deme ne olacagı hiç belli olmaz şans birgün sanada güler inşallah

• 3.5 senedir yüzlerce boss tan yeni patchla gelen eshlandaki dungeona 3 char girip onlarca taş kırdırmamıza rağmen daha iyi bi item göremedik..

2 orc char 2 human charla defalarca tek çizgi iken servere girip onlarca boss kesmemize rağmen ve bu hala devam ediyor ama hala drop yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 27 Eylül 2007; 1:02:54 >
  • Dış görünüşe bakıp item babasıda demeyin itemlerim;
    +7 chd ve +7 shard
    +7 chtin set
    warrior pendant
    dual dex9 earring
    dex9 belt
    dual görev yüzükleri (assassin ring)

çokta birşey yok aslında charda
  • şans işi bunlar boss ve taş kırdırma tabi birgün çok güzel item düşürürsün oyun hayatın değişebilir inşallah

bende eskiden hiçbir bosstan drop alamazdım hep işler ters giderdi ama 1-2 drop aldık boss ve taşlardan işler yoluna girdi biraz

bende 80lvl char göremem kullanamam mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pew -- 26 Eylül 2007; 3:09:21 >
  • 80 char kasabilirsin sonra drop itemlerle 80 char alabilirsin ama item istemekle olmuyo işte :))

oyundaki itemlerin ytl değeri yüksek ama charların değeri düşük yani dropla pazarcılıkla char bile alınabilir

örnek 70 level prestimi 1 iteme verecem mesela :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

oyunu pokemona cevirmi$ler resmen bu nedir ya..

ne pokemon u ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6e

quote:

ne pokemon u ya

$ekli gormuo musun?dagger dagger degil star wars da jediların kullandıgı ı$ıklı $eylere benzemi$ =P
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 6e

quote:

ne pokemon u ya

$ekli gormuo musun?dagger dagger degil star wars da jediların kullandıgı ı$ıklı $eylere benzemi$ =P

allah aşkına star wars fln anlıyom sanki ben hiç izlemediğim sey
    bide msn acsana bişi sölemem lazım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.