Şimdi Ara

7. GELENEKSEL DH FANTASY 2k11 - PLAYOFF BAŞLADI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
257
Cevap
0
Favori
6.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

arkadaşlar lig 20 kişilik ve şifre öncelikle bu oyunu her sezon bizimle oynayanlara gönderilecek. yer kalması durumunda yeni isimlere de pm ile şifre verilecek.

Bu kisim, ''oyunu daha onceden en az 1 sezon oynamis ve sezon sonuna kadar kadro kurmayi birakmayacak arkadaslar'' icin gecerli..

arkadaşlar şunu tekrar okuyalım. sürekli pm alıyorum..
  • There was a problem

There is not room in this league if all teams from last year return. To join, get the commissioner to increase the maximum number of teams, or remove teams that will not be returning. (Error #638)

bende de bunu vermeye devam ediyor..davetiye de gelmedi ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: safak26

There was a problem

There is not room in this league if all teams from last year return. To join, get the commissioner to increase the maximum number of teams, or remove teams that will not be returning. (Error #638)

hoca noumalı mailinle giriş yapıyorsun di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orijinalden alıntı: safak26

There was a problem

hoca noumalı mailinle giriş yapıyorsun di mi?

evet kardeş...sabah başka bir lige davetiye ile kayıt olmuştum.davetiye gelmemesine rağmen en azından şurdaki linktenhttp://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/register/joinprivateleague_league_select kayıt olabilmem lazım,bunu da başaramadım

• Ben de aynı hatayı alıp giremeyenlerdenim.
  • yolla panpa

edit: yollamadı
  • beyler sistemde sorun olabilir. benden kaynaklanmıyor..

biraz bekleyelim..
  • Yer varsa bende varım.
  • Ben de istiyorum
  • fantazi olmadan şey olmaz derler bende şey edebilirmiyim
  • Davetiyeyi aldım Fuat, teşekkür ederim

Ekleme: Draft ne zaman? Bu çarşamba yapalım, ilk öneri benden gelmiş olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 26 Kasım 2011; 23:18:31 >
  • Bence kimlerin oynayacağı iyice netleşsin o zaman yaparız. Ligin başlamasından 1 hafta önce filan.
  • Draft Cuma-Cumartesi günleri dışına çıkmasın mümkünse , zaten geç saatte oluyor ve uzun sürüyor haftaiçi çalışma durumu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Draft Cuma-Cumartesi günleri dışına çıkmasın mümkünse , zaten geç saatte oluyor ve uzun sürüyor haftaiçi çalışma durumu var.

Evet bir de bu var...

16 ya da 17 Aralık geceleri olabilecek en iyi tarihler bence
  • Abi başlığa ciddi ciddi 2K11 yazmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

Abi başlığa ciddi ciddi 2K11 yazmışsın.

Draft'i ligin baslamasina az bi zaman kala yapalim..
  • cumartesi akşam veya pazar sabah saatlerinde draftın omasını talep ediyorum..
  • Daha önce hiç Fantasy League oynamadım. İlk defa sizlerle birlikte oynamak ve öğrenmek istiyorum. Eğer beni de alabilirseniz mutlu olurum
  • arkadaşlar bu ligde öğrenmeye pek sıcak bakamıyoruz çünkü talep yeterince fazla. @Shaq Diesel arkadaşımız yakında 2.ligi kuracaktır mutlaka. Yeni arkadaşlar ve yer kalırsa iki ligde oynamak isteyen tecrübelilerden bir karma yaparız..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.