Şimdi Ara

7' Gps çin malı cihazım açılmıyor Apical

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler merhaba ben internetten Miopocket programını indirip cihazıma kurdum. Yanlız Miopocket programını kendi cihazımın hafızasına kurdum. Yani benim cihazımın hafızası 4 Gb idi. Kurduktan sonra cihazı her açtığımda miopocket yazılımı geliyordu. Yani cihazın eski ana menüsüne artık hiç ulaşamıyordum. Bende Miopocket programını kaldırmayı denedim kaldıramadım. Ve daha sonra Cihazı bilgisayarıma bağladım ve Miopocket ile ilgili ne varsa hepsini sildim. Sonra cihazı açmaya çalıştım fakat Cihazım artık açılmıyor. Ekranda Sadece APICAL yazıp duruyor. Ana menü hiç bir şekilde gelmiyor. Şu saatten sonra Benim rom mu yüklemem gerekiyor. Ayrıca rom yüklemeyide denedim. 2 Gb lık bir hafıza kartına indirdiğim dosyaları kopyaladım .img uzantılı olanları sonra cihazı açtım ve ekranda sürekli APICAL yazıp duruyor. Rom yüklerken hep bu yazımı ekranda duruyor yoksa rom yükleniyor gibisinde diyalok pencereleri geliyormu. Lütfen bana yardımcı olun ne yapmam gerekiyor. Teşekürler.

Benim cihazım Bu adresteki cihaz
    http://cgi.ebay.com/New-7-Car-GPS-Navigation-4G-SIRF-Atlas-5-CE-6-0-GPS-FM_W0QQitemZ110645141108QQcategoryZ156955QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D7545007107270366425

• benimde başıma gelmişti. cihazın romunu çok uzun aramalar sonucu buldum. ve sd karta yükleyerek romu tekrardan yükledim. senin cihazının rom yükleme sırası nasıl gerçekleşiyor bilmiyorum. açılışta bazı tuş kombinasyonlarını yaparak yükleyebiliyorsun. sendede mutlaka böyle bir sıralama vardır. google da cihazının adı ile ilgili rom yükleme işini bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.