Şimdi Ara

7' hyundai tablet-ince tasarım- ıps ekran (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erkinkose

ürünü bende aldım güncelleme sitesi neresi acaba

Hayırlı olsun. benim tablet daha elime geçmedi. bi konu daha var hyundai ile orada alan arkadaşlar biliyordur heralde.
  • bilgisayara tanıttım tamam tabletlerde hata ayıklama diye şık var neredeyse hepsinde oradan yaptım onu kaldırınca tanıyor bilgisayar
    ancak güncelleme hala bulamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkinkose

bilgisayara tanıttım tamam tabletlerde hata ayıklama diye şık var neredeyse hepsinde oradan yaptım onu kaldırınca tanıyor bilgisayar
    ancak güncelleme hala bulamadım :(

bi de şu var, bu tabletin henüz 1,5 aylık bir geçmişi var ilk kullanıcıları bizleriz, biraz beklemek lazım yazılım güncellemeleri için. 1-2 aya kadar her şey yerine oturur...
  • Arkadaslar yazilarinizi okudum gerçektende çok bilgi edindim, herkese zaman ayırıp tableti bu kadar güzel açıkladıkları için tesekkür ederim. BU tableti almayi düsünüyorum acaba aramızda bu tabletiwww.aliexpress.com dan sipariş eden var mi? Bu siteye yabancı olduğum için tavsiyelerinizi bekliyorum. Ürün kaç günde geldi? Bir sorun var miydi? Gördügüm kadarıyla gitti gidiyor mantığı ile çalışmakta site, bu siteden bu tableti alan varsa yardımlarını bekliyorum
  • Ben de bu tableti mi alsam yoksa Ainol Novo 7 Aurora'yı mı alsam bilemedim ikisinin arasında kaldım sizce hangisini alıyım ?
  • artıları ve eksilerine bak ona göre kararını ver.
    hyundai a7hd nin artıları incelik, çerçevesi ( ben yalnızca bu özelliklerinden dolayı hyundai aldım) diğer özellikleri aynı hemen hemen.
    1gb ram-ıps ekran- 8gb hafıza- a10 allwinner işlemci-mali 400 ekran kartı ( yanlışım varsa düzeltiniz)
    sıkıntıları olan bir cihaz hyundai wifi çekim gücü, ekran parlaklığını full yapıldığında meydana gelen pırpırlama gibi, ama birazda şans işi bu sorunlar bana denk gelmedi ve gerçekten görünüm ve kalite olarak çok süper bir cihaz almışım. tercih senin satıcı ile iyi konuş ve kontrol edilmeden gönderilmesin de.
    hyundai a7hd nin artıları incelik, çerçevesi ( ben yalnızca bu özelliklerinden dolayı hyundai aldım) diğer özellikleri aynı hemen hemen.
    1gb ram-ıps ekran- 8gb hafıza- a10 allwinner işlemci-mali 400 ekran kartı ( yanlışım varsa düzeltiniz)
    sıkıntıları olan bir cihaz hyundai wifi çekim gücü, ekran parlaklığını full yapıldığında meydana gelen pırpırlama gibi, ama birazda şans işi bu sorunlar bana denk gelmedi ve gerçekten görünüm ve kalite olarak çok süper bir cihaz almışım. tercih senin satıcı ile iyi konuş ve kontrol edilmeden gönderilmesin de.

7' hyundai tablet-ince tasarım- ıps ekran

7' hyundai tablet-ince tasarım- ıps ekran

• Cihazdan bendede var :) wifi sorunu yok bendekinin ekran pırpırlanmasıda yok.sanırım son güncel romdan sonra o problemler kalmıyor.wifi normal htc sensation telefonumun çektği her yerden çekiyor.bağlanmadada problem yok.cihazın şarjıbence cok güzel.ekranı süper.biraz kücük sadece diğer 7'' tabletlere göre.çok kibar cihaz. quantrantta stock şekilde 1800 veriyor.bu bir desire hd puanıdır.ve desire hd yamana atılmayacak bir tleefondur.tek çekirdek için oldukça iyi.faakt bazen anlık donmalar oluyor.mesela dolphin browser HD de 5 6 sayfa açıksa sayfa geçişlerınde donma olabiliyor.normal karşıalanbilir ama kasmıyor sadece donuyor.herhangi bi yavaşlama değil sanki o an işlemci kilitlenıyor zorlanmıyor.bir tuhaf.yazılımsal düşünüyorum.Oyunları pek nadir bulunuyor.ekranı 1024x600 ve gpu'su mali400mp oldugundan bazı oyunları açmyor.özellikle ekran çççzünürlüğünden :) arkadaşlardan ricam tableti olanlar denediklerı oyunların ısımlerını ve linklerını koysunlar yanı herkes yararlansın.googleden araya araya benım canım cıktı :) asphalt6 nın uyumlusunu bulamadım mesela. normal zaten düşük oyunları herşekil açıyor.gameloft oyunlarında problem var.onlar cijhaz seçiyor.root edip built.phop tan cihazın ismi değişince cihazın isim sorunu kalkar ama 1024x600 ve gpu su mali400mp li bir cihaz bulmak lazım.benım buldugumda samsung galaxy tab plus yanı p6200.başka varsa önerebilecegınız popüler cihazlar almnak isterım.yanı isim lazım bana.ve root etmede pek bilgim yok bu cihaz için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge53

Cihazdan bendede var :) wifi sorunu yok bendekinin ekran pırpırlanmasıda yok.sanırım son güncel romdan sonra o problemler kalmıyor.wifi normal htc sensation telefonumun çektği her yerden çekiyor.bağlanmadada problem yok.cihazın şarjıbence cok güzel.ekranı süper.biraz kücük sadece diğer 7'' tabletlere göre.çok kibar cihaz. quantrantta stock şekilde 1800 veriyor.bu bir desire hd puanıdır.ve desire hd yamana atılmayacak bir tleefondur.tek çekirdek için oldukça iyi.faakt bazen anlık donmalar oluyor.mesela dolphin browser HD de 5 6 sayfa açıksa sayfa geçişlerınde donma olabiliyor.normal karşıalanbilir ama kasmıyor sadece donuyor.herhangi bi yavaşlama değil sanki o an işlemci kilitlenıyor zorlanmıyor.bir tuhaf.yazılımsal düşünüyorum.Oyunları pek nadir bulunuyor.ekranı 1024x600 ve gpu'su mali400mp oldugundan bazı oyunları açmyor.özellikle ekran çççzünürlüğünden :) arkadaşlardan ricam tableti olanlar denediklerı oyunların ısımlerını ve linklerını koysunlar yanı herkes yararlansın.googleden araya araya benım canım cıktı :) asphalt6 nın uyumlusunu bulamadım mesela. normal zaten düşük oyunları herşekil açıyor.gameloft oyunlarında problem var.onlar cijhaz seçiyor.root edip built.phop tan cihazın ismi değişince cihazın isim sorunu kalkar ama 1024x600 ve gpu su mali400mp li bir cihaz bulmak lazım.benım buldugumda samsung galaxy tab plus yanı p6200.başka varsa önerebilecegınız popüler cihazlar almnak isterım.yanı isim lazım bana.ve root etmede pek bilgim yok bu cihaz için :)

verdigin bilgiler almak isteyenlere yardimci olacaktir. oyun ve programlari ben burada paylasmaya baslayacagim. uymlu ve uyumsuz olanlarida yazacagim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• buradaki asphal 6 apk yı sd karta atın ve tabletinizden download edin.

http://www.2shared.com/file/CgBimn3s/Asphalt-6-v133-offline-approbc.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revenge53

Cihazdan bendede var :) wifi sorunu yok bendekinin ekran pırpırlanmasıda yok.sanırım son güncel romdan sonra o problemler kalmıyor.wifi normal htc sensation telefonumun çektği her yerden çekiyor.bağlanmadada problem yok.cihazın şarjıbence cok güzel.ekranı süper.biraz kücük sadece diğer 7'' tabletlere göre.çok kibar cihaz. quantrantta stock şekilde 1800 veriyor.bu bir desire hd puanıdır.ve desire hd yamana atılmayacak bir tleefondur.tek çekirdek için oldukça iyi.faakt bazen anlık donmalar oluyor.mesela dolphin browser HD de 5 6 sayfa açıksa sayfa geçişlerınde donma olabiliyor.normal karşıalanbilir ama kasmıyor sadece donuyor.herhangi bi yavaşlama değil sanki o an işlemci kilitlenıyor zorlanmıyor.bir tuhaf.yazılımsal düşünüyorum.Oyunları pek nadir bulunuyor.ekranı 1024x600 ve gpu'su mali400mp oldugundan bazı oyunları açmyor.özellikle ekran çççzünürlüğünden :) arkadaşlardan ricam tableti olanlar denediklerı oyunların ısımlerını ve linklerını koysunlar yanı herkes yararlansın.googleden araya araya benım canım cıktı :) asphalt6 nın uyumlusunu bulamadım mesela. normal zaten düşük oyunları herşekil açıyor.gameloft oyunlarında problem var.onlar cijhaz seçiyor.root edip built.phop tan cihazın ismi değişince cihazın isim sorunu kalkar ama 1024x600 ve gpu su mali400mp li bir cihaz bulmak lazım.benım buldugumda samsung galaxy tab plus yanı p6200.başka varsa önerebilecegınız popüler cihazlar almnak isterım.yanı isim lazım bana.ve root etmede pek bilgim yok bu cihaz için :)

cihazdan bende de var. ancak denildiği gibi oyun bulamıyorum bi türlü. bulduklarımda da "....................... please refund." yazısı çıkıyor. Özellikle Modern Combat 3 oynamak istiyordum ama bi türlü uygun olanını bulamadım. cihaz ismini build.prop dosyasından değiştirsem hallolur mu bilmiyorum. Gerçekten de bulduğumuz ve çalışan oyunları burdan paylaşırsak şahane olur.

• tablette sorun yok
    ancak flash sürüm sorunlu :( küp çıkıyor flash isteyen videolarda ancak youtube ve gazetelerdeki videolar çalışıyor çözümü güncellemekmiş ancak nasıl yaacağızı geçtim nereden bulacağız güncellemeyi bilen var mı?
  • build.prop u rootsuz edemıyoruz.cihazı kerkenez78 hocamın önerdiği programla yaptım.adı unlockroot 2.3.1. ama build.prop editore tıkladıgımda açtı ama liste gelmedı.flash bilmem ney dedi sanırım bi program eksik. asphalt 6 yı indirdim.ekran tam oldu.oyunu açtı ama kontroller zor.biraz geçikiyor sanki cihaz.ben shadowgun yükledım çalıştı.zaten ninja fruit angry birds felan onları acıyor.işte büyük oyunlarda sorun var.Cihazın ismini değişirsek bişeyler daha olabilir oyun alanında ama oda zor cünkü 1024x600 ve mali400mp donanımlı pekcihaz yok :D çinlilere kaldık yanı :D onlar çevirirsie oyun bu cihazlara kullanıcaz onların oyun datalalarını :D
  • Arkadaşlar bu cihazın şuan ki durumu nedir kullanan arkadaşlar artı ve eksilerinden bahsedebilirmi mevcut sorunlar düzeltildi mi?
  • Rock X aldim.
    Power ve ses - ve ses + tusu disinda escape tusu da var.
    Recovery ye nasil girilir bilen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 13 Eylül 2012; 7:52:00 >
  • yaa arkadaşlar lütfen biri yardımcı olsun.. özellikle bu tableti alan arkadaşlar. sırf bu yüzden üye oldum bu siteye.. ben bunu nasıl alabilirim.. hiç ingilizcem de yoktur. telefon numarası yokmu bunların türkiyeden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zseyduna

yaa arkadaşlar lütfen biri yardımcı olsun.. özellikle bu tableti alan arkadaşlar. sırf bu yüzden üye oldum bu siteye.. ben bunu nasıl alabilirim.. hiç ingilizcem de yoktur. telefon numarası yokmu bunların türkiyeden..

Sakin Hyundai tablet alma kardesim. Hernekadar dis gorunus itibari ile cekici bir tablet ise de..
    Ekran sorunlari var. Cinli uretici ilgisiz. saticilar saskin ne yapacagini bilmiyor.
    Benim Rock X tabletin dokunmatik ozelligi kayboldu. Cozum yok.
    Baska marka tablete yonel bence..
  • arkadaşlar bende hem ainol aurora hemde hyundai a7hd var.hyundai şekil itibariyle daha karizma olsa da ainol un performansı çok daha iyi.ainol da lp ips ekran kullanılıyor.ekran ışığını sonuna kadar açınca o pırpırlanma bende de mevcut ve wire bazen modeme 1 metre mesafedende olsa çekmiyor ama bu problemlerin hiçbiri ainol aurora da yok.ben bir süredir askerde olduğumdan uzak kaldım ama bildiğim kadarıyla ainol en son aurora 2 yi çıkarttı.ainol firmasının kendi internet sitesini inceleme imkanım olmuştu.adamlar 2004 yılından beri tablet üretiyorlar ve en azından o yıldan bu zamana 30-40 model tablet üretmişler.daha detaylı sorusu olan varsa yardımcı olabilirim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.