Şimdi Ara

7 kasımdan 12 kasım a Gold Olunabilinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar silver 1 de sıfır puandım ama oynamadım tahminen 2 hafta filan 3-4 gun once silver 2 ye dustum 76 puandayım. 12 kasıma kadar gold lige cıkarmıyım acaba gaz alırsam deneyecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semko007 -- 7 Kasım 2013; 1:57:33 >

• kac puan geldiğine bağlı bana silverdayken 25 25 geliyordu
  • banada 10-25 arası geliyor mac kazanma kaybetme sırasına gore gelıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semko007 -- 7 Kasım 2013; 1:59:55 >
  • Bana 8 geliyor 4 gidiyor silver 1 deyim. 10 LP civarlarinda geziyorum cok zor gorunuyor cikmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lig 1 de 2 lp fln geliyor zorr ;)

• duruma göre 1 günde olursun. o kadar az puan gelmez bi iki maç yenersen. 90'dan sonra yine az gelir. Bana 94'teyken 6 falan gelmişti silver 1 deyken. öyle promotion'a çıkmıştım. 90'dan önce 25 falan geliyodu.
  • Çok rahat olursun bronze 5den silvere çıkmak 2 gün alıyo. Ki sen silver 2 desin 2 gününü ya alır ya almaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon Prime Türkiye [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThurinWethiLL

Çok rahat olursun bronze 5den silvere çıkmak 2 gün alıyo. Ki sen silver 2 desin 2 gününü ya alır ya almaz.

Sizin maçlar 10'ar dakika sürüyor sanırım.
  • Silver 1 90 puanda 1 hafta ban yedim bugun

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

quote:

Çok rahat olursun bronze 5den silvere çıkmak 2 gün alıyo. Ki sen silver 2 desin 2 gününü ya alır ya almaz.

10 dakika olmasada 20 de garanti sur verdiriyorsun rakip takıma ciddiyim oyunu orta derecede bilen birisi çok rahat silverde oyunda taşır

• güzel bir win streak tutursan çıkarsın. ben 1 hafta once silver 1 dim 49lp falandım şimdi gold 3 oldum (gold 5 den Gold 3 gönderdi win streak yaptıgım için). 17 win streak yaptım annie sup la. son 20 oyun da sadce 3 oyun kaybettim onlarda 2 adc 1 mid annie ile. yani şansın var ama kazanman için güzel bir seri yapman gerekiyor.günde 3-4 oyunda atsan çıkarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 7 Kasım 2013; 9:56:54 >
  • parasını bana verirsen çıkar
  • Aynini ben de deneyecegim ama Silver 1 de isler pek kolay olmuyor. Ozellikle su aralar boosterlardan gun yuzu gormek zor oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

quote:

10 dakika olmasada 20 de garanti sur verdiriyorsun rakip takıma ciddiyim oyunu orta derecede bilen birisi çok rahat silverde oyunda taşır

Bende ciddiyim rakip takımın oyuncularından sana yazık oldu takımın boştu lafını duymak bronze da çok sık başa gelen olay.
    Ne junglerlar ne adcler var görsen ağlarsın.
    Syndra ile 10/3 gidiyorum taşıyamıyorum mesela, niye takımda tek damage çıkaran ilk odak alınan benim. Ha sen dari alıp tek atıyorsan ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Aynini ben de deneyecegim ama Silver 1 de isler pek kolay olmuyor. Ozellikle su aralar boosterlardan gun yuzu gormek zor oluyor.

Sen gold olmamışmıydın hocam 1 hafta önce falan konusu açılmıştı? Başka serverda mıydı o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prayerx

quote:

Aynini ben de deneyecegim ama Silver 1 de isler pek kolay olmuyor. Ozellikle su aralar boosterlardan gun yuzu gormek zor oluyor.

Sen gold olmamışmıydın hocam 1 hafta önce falan konusu açılmıştı? Başka serverda mıydı o?

yok 1 hafta once hesabını çalmıştı biri.
  • TR serverinde Gold olmustum. West de hala S1 im.

Hesabim yaklasik 1 ay once calinmisti. Aslinda sadece hesabim degil bircok seyim(mail,paypal vs.) calindi ama birkac gun icinde hepsini geri aldim.
  • Tesekkurler arkadaslar gidip gold olmayı deneyecegim artık olursam yazarım bu konu altına
  • quote:

Abi sen gold olmamış mıydın ?

edit : Yukarıda açıklamışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 7 Kasım 2013; 14:37:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.