Şimdi Ara

7 KİLİK ARAÇ TAVSİYESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ciglik398

Evet arkadaşın tavsiyeside güzel 1.6 dizel verso çıkarsa güzel olabilir. En azından hemen al sat piyasası var araçların.

engelli indiriminden yararlanarak alınan araçlar 5 yıl içinde satılamıyor diye biliyorum. satılsada yine engelliye satılabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar,
    Seat Bulamıyorum ki inceleyim.İstanbul Anadolu bayilerini aradım ellerinde yok.Eger verso bu kasayla devam ederse yeni motorda işimi görmez.Çok dar çünkü.Evet engelli araçları 5 yıl satılamaz.Satılırsa da ya engelliye yada ötv ödenir öyle satılır.5 yıl dolmadan tekrar 0 km araç alamazlar.İbre şu an GP ve Opel Zafirada.Zafira şuan fiyat olarak avantajlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbnylz

Selam arkadaşlar,
    Kısmetse Nisan Mayıs gibi 1.6 moru geçmeyen tercihen otomatik ama şart değil 7 kişilik araç almak istiyorum.Şuan kullandığım 2009 model 7 kiilik Grand Scenic 1.5 dizel manuel 100 hp 200 tork.Bana yetiyor.Ablalarım ve babam aynı binada yaşıyoruz.Araç kullanan sadece ben varım.O yüzden geniş bir araba almam gerekiyor(Yada 15000-18000 tl otomatikküçük bir araba alıcam ablamlar ve eşim için kendimede o zaman istediğim aracı seçerim.60000-85000 tl arasında)Kız kardeşim engelli 0 km araçlarda % 40 ÖTV ödenmiyor.
    Aklımdaki araçlar;

1- SEAT ALHAMBRA (Genişliği çok güzel Otomatik DGS olamsı iyi.de ve ikinci eli düşündürüyor.Ama benzin ve ikinci eli üşündürüyor.Test sürüşü içinde araç bulamadım.

2-OPEL ZAFİRA(Genişiliği güzel.1.6 dizel motara bir otomatik koysalardı süper olurdu.Dizel motorun yakıt tüketimi gerçekse çok iyi hafta sonu yakından görücem.1.4 benzilli model de otomatik var)

3-CİTROEN GRAND PİCASSO(1.6 otomatik.Eski kasaya göre daha geniş.Arkadaki iki koltuk tam yetişkin için olmuş.Motor 115 hp psa motor.Bir kaç yıla kalmaz yenilerler diye düşünüyorum.İçide dışıda güzel.Ama Citroen alırken çok düşünmek lazım.

4-RENAULT GRAND SCENİC( Kasa 2009 çıktı.2014 yeniliyebilir.1.5 dizel otomatiği de var.Gel görki fiyatabr iki donanım alınca 84000 çıkıyor.Ama dijital ekrana çok alıştım ve çok hoşuma gidiyor.İkinci eli iyi)

5-WOSWAGEN TOURAN VE SHARAN (Türkiyeye geleceği yok malesef)

6-PEUGEOT 5008 (Dha Türkiyeye gelmeden Avrupa sitelerinden inceledim.Test sürüşüde yaptım.Çok güzeldi.Zamanla cazibesini yitiriyor.Peugot ta biraz sıkıntılı.Şanşlı olmak lazım.İyi bir fiyata düşünebilirim)

7-NİSSAN QASHQAİ+2 (Suv havası var.İyide satıyor.İçini ben beğenmedim.Çok geniş değil.1.6 dizel 130 hp motor.)

8-FIAT 500 L (7 kişilik versiyonu gelecekmiş.500 l gördüm hoşuma gitti.Dizel otomatikle beraber gelecekmiş.İyi bir fiyata düşünebilirim.

Aklima gelenler bunlar.Kendimce modeller için düşündüklerimide yazdım.7 kişilik araçlar hangisi alınır.

Değerli görüşlerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim.İyi forumlar.

Ne yaptınız merak ettim. Ben de de iki çocuk var, valide falan da oluyor bazen. Yazlığa giderken iyice gına geldi benim 320 den, bir halt sığmıyor. Geçen şöyle bir bakayım derken GP bayağı hoşuma gitti. Ama araçlar uçmuş, 1.6 fiyat 100 e dayanmış. Önümüzdeki yaz için değerlendirdiğim araçlardan biri oldu.

• captiva 2.0 olmasa direk bunu derdim ama bu araç da ötv indirimine giremiyor maalesef.
    bir alternatif olarak da dacia lodgy yazayım çeşit olsun
  • CİTROEN GRAND PİCASSO yakıt, performans, donanım açısından çok iyi
  • Grand scnic demeye gelmiştim.
    Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle qq+2 alırım hem SUVhem 7 kişilik tipide iyi motoru zaten tanıyorsunuz.

• selam,
    7 Kişilik araç hala araştırma aşamasında.Ama ESPACE gördün internette.Şimdi gönlüm ona kaydı.
    4.85 cm uzunluk.1.68 yükseklik.1.83 genişlik var.En güzeli 1.6 lt motorlarla gelecek olması.1.6 dizel 160 ve 130 bg.160 bg olan EDC otomatik.1.6 benzli clioda kullanılıyormuş.Oda otomatik.160 bg felan.Türkiyeye geleçek miş.2015 AUTOSHOW bekliyorum.Nisan mayıs gibi olacak.2015 model S -MAX da aklımda.Yada honda jazz tarzında bir araç alıp 2000 model Espace almak.Zira Hanım ve kızım çok bastırıyor.Otomatik araba diye.Yazın bol miktarda GRAND ve normal ESPACE gördüm.Büyük arabalar çok hoşuma gidiyor.Uzun yolculuklarda muhteşem.Alıştık artık.sedanla hatcbach le yapamayız.Yada iki araba.Yada bütçemiz yeterse 2015 Grand espace.
    Grand Scenic artık TR yok.Getirmiyecekler miş.G picassoda aklımda.İçi dış boyutlarına göre çok geniş.
    iyi günler.
  • sbnylz S kullanıcısına yanıt
    1 yıldır araç tercihi yapamadınız mı (-: Umarım gönlünüze göre bir araç bulursunuz.
  • sbnylz S kullanıcısına yanıt
    Bende 2. El.suv ve bu tur araclar arasinda gidip geliyorum tam karar veriyorum yeni bi model cikiyor.

Espace de grand scenic sayilir biraz yerden yuksegi eski espace le pek alakasi yok.

mesela yeni xtrail in fiyatiyla hayal kirikligina ugradim
    Otomatik dizel 115 bin. Yeni espace de bu fiyatlari görur gibi.

Picassolar falan cok iyi genislik fonksiyonellik bakimindan lakin malzeme kalitesi berbat.100 bin tl vericeksem kaliteli bi araca binmek isterim bu yuzden 2. El suvlar daha mantikli şuan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.