super yaaa gulse birsel ve nirgul yesilcay super gulmekten gebericem
evet biliyorum fragmanını izledim :) hadi bakalım sana iyi gülmeler :))
Yerli filmlere sonuna kadar destek çıkarım ama bu filme yarım saat zor tahammül edebilmiştim. Bu kadar berbat olmasını beklemiyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
Yerli filmlere sonuna kadar destek çıkarım ama bu filme yarım saat zor tahammül edebilmiştim. Bu kadar berbat olmasını beklemiyordum.
Bu film star tv de tam olarak kaçta başlıyor ? Ben hiç izlemedim ama vakit bulursam ve uygun olursam şöyle bi bakacağım ama fragmanda pek iç açıcı gelmemişti :) onun yerine son ders filmini gösterseler daha iyi olur :)
gülse birsel için belki izlenir..
Yok izlenmezz Vasat
quote:
Orijinalden alıntı: L a s T
gülse birsel için belki izlenir..
İmkanınız varsa Hd izleyin..Yoksa izlemeyin gerçekten :)
Film renk cümbüşü şeklinde,O yüzden HD iyi gider de konu olarak falan sinir bozucu hakikaten.
güzel film
Değişik bir film olmuş. Tiyatro gibi. Biraz bayıyor evet. TVde bir yere kadar tahammül ediliyor ama sinemada izlenmezmiş.
Yer yer bazı yerlerde sıksa da gayet izlenebilir keyifli bir yapım olmuş. Ancak tabii bizim dönemdeki Ayten Gökçer'in müzikal oyunu ile pek kıyaslanamaz o ayrı bir husus. eklemek istediğim ise Nurgül Yeşilçay'ın sesi de gayet güzelmiş.
Ben beğendim müzikleride hoşuma gitti Eğlenceli bir film izlenebilir ayrıca oyunculuklar çok iyi.
film güzeldi.. ben beğendim.. belki hd bulursam indiririm..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme