Şimdi Ara

7 Kocalı Hürmüz 'Star TV' de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • super yaaa gulse birsel ve nirgul yesilcay super gulmekten gebericem

• evet biliyorum fragmanını izledim :) hadi bakalım sana iyi gülmeler :))
  • Yerli filmlere sonuna kadar destek çıkarım ama bu filme yarım saat zor tahammül edebilmiştim. Bu kadar berbat olmasını beklemiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Yerli filmlere sonuna kadar destek çıkarım ama bu filme yarım saat zor tahammül edebilmiştim. Bu kadar berbat olmasını beklemiyordum.
  • Bu film star tv de tam olarak kaçta başlıyor ? Ben hiç izlemedim ama vakit bulursam ve uygun olursam şöyle bi bakacağım ama fragmanda pek iç açıcı gelmemişti :) onun yerine son ders filmini gösterseler daha iyi olur :)
  • gülse birsel için belki izlenir..
  • Yok izlenmezz Vasat
    quote:

Orijinalden alıntı: L a s T

gülse birsel için belki izlenir..
  • İmkanınız varsa Hd izleyin..Yoksa izlemeyin gerçekten :)

Film renk cümbüşü şeklinde,O yüzden HD iyi gider de konu olarak falan sinir bozucu hakikaten.
  • güzel film
  • Değişik bir film olmuş. Tiyatro gibi. Biraz bayıyor evet. TVde bir yere kadar tahammül ediliyor ama sinemada izlenmezmiş.
  • Yer yer bazı yerlerde sıksa da gayet izlenebilir keyifli bir yapım olmuş. Ancak tabii bizim dönemdeki Ayten Gökçer'in müzikal oyunu ile pek kıyaslanamaz o ayrı bir husus. eklemek istediğim ise Nurgül Yeşilçay'ın sesi de gayet güzelmiş.
  • Ben beğendim müzikleride hoşuma gitti Eğlenceli bir film izlenebilir ayrıca oyunculuklar çok iyi.
  • film güzeldi.. ben beğendim.. belki hd bulursam indiririm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.