Şimdi Ara

7 Plus için iPad şarj adaptörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 7 Plus’a iPad şarj adaptörü almaya karar verdim hızlı şarj etmesinden dolayı telefona bir zararı olur mu ?
    iPhone adaptörü 3 saat 40dk gibi sürelerde şarj ederken iPad şarj adaptörü 2 saat 10 dk gibi sürede şarj ediyor
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorun olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 7 Plus için 2.4 Amper şarj kullanıyorum. USB Ampermetre ile ölçtüğümde 1.8 ampere kadar çekiyor. Kullanmanızda bir sakınca Yok. iPad adaptörü ile 2 saatte tam dolduruyor.

• Kayaemrah K kullanıcısına yanıt
    O zaman gönül rahatlığıyla alabilirim teşekkürler

• Kullanmanızda hiçbir sorun yok hocam.Ben yıllardır bu şekilde şarj ettim 6+,6S+ ve şuan aktif kullandığım 7+ ı ve bir zararını görmedim.
  • aldığımdan beri telefonun kendi şarj adaptörünü hiç kulanmadım
  • merhabalar bende iphone 6s plus aldım yeni cihazdan çok memnunum pil iyi gidiyor ama çok geç şarj doluyor.acaba farklı şarj aleti kullansam sorun olur mu vede önerebileceğiniz şarj aleti var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en güzeli ipad şarj adaptörü
  • bu ipod şarj adaptörünü orjinalini hangi siteden alabiliriz link atabilecek varmı?
  • iPhone 7 Plus ve iPhone 7 elime geçtiğinden beri onunla şarj ediyorum . Bir sorun yaşamadım. Bende başta çok tedirgin oldum acaba sorun olur mu ? Diye ama beklemekte çok uyuz ediyor

• Apple kendi sitesinde de uyumlu diyor zaten. iPad şarj cihazı 12W, iPhone 8 ve X ler hızlı şarj desteğiyle geliyor ve apple hızlı şarj için 29W kendi şarj cihazını öneriyor. Yani cihazın ihtiyacı olanı verir sorun olacağını zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.