Şimdi Ara

+7 RAPTOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER +7 RAPTORA +7SHARD +6 SHARD ELEMENTEL PENDANT VERDİLER DİREK ßß DEDİM İYİ YAPIŞMIYIM
    DEĞİŞSEMİYDİM İYİYDİ

• bence salaklık etmişsin
  • şahsen ben asas olsaydım değişirdim +7 raptoru biyerimemi... yani ama keşke değişseydin +7 shard +6 shard elemantal pendant kötü itemmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

şahsen ben asas olsaydım değişirdim +7 raptoru biyerimemi... yani ama keşke değişseydin +7 shard +6 shard elemantal pendant kötü itemmi
    ep ve +7 shard verse bıle deısırdım

ama seerver'a gore deısır

hangı serverdasın ?
  • Charım assas olduğum için hemen deişirdim ama seni bilemem.Hangi serverda bi de serverıda sölersen daha net bişi söleyebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: er_ryan

BEYLER +7 RAPTORA +7SHARD +6 SHARD ELEMENTEL PENDANT VERDİLER DİREK ßß DEDİM İYİ YAPIŞMIYIM
    DEĞİŞSEMİYDİM İYİYDİ

Bence iikide Değişmemişin Bi kere Kesinlikle Shardları DUPE olması ihtimali çok yüksek çünkü adam +7 raptor a sace elemantal we +6 shard bile werse herkez tmm der yane ii Yapmışın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: azah

Charım assas olduğum için hemen deişirdim ama seni bilemem.Hangi serverda bi de serverıda sölersen daha net bişi söleyebiliriz.
    elemental pendant +1 areste pazarda +0 da 400m +7raptor halen 25-30 gb +7 shard bazen pazara konuyor.Bence etmemen iyi olmuş tabi warriorsan.Çünkü +7 raptor satan adam çıkmıyor fazla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DUAL CLEAVER+9 TAKASI
    17 yıl önce açıldı
    Ronarkda +8 Shell
    18 yıl önce açıldı
    +7 raptor mu +8 glave mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

BEYLER +7 RAPTORA +7SHARD +6 SHARD ELEMENTEL PENDANT VERDİLER DİREK ßß DEDİM İYİ YAPIŞMIYIM
    DEĞİŞSEMİYDİM İYİYDİ

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -quasar -- 27 Eylül 2006; 16:43:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

elemental pendant +1 areste pazarda +0 da 400m +7raptor halen 25-30 gb +7 shard bazen pazara konuyor.Bence etmemen iyi olmuş tabi warriorsan.Çünkü +7 raptor satan adam çıkmıyor fazla...

Alıntıları Göster
    YA ABİMİN WARRİORU VAR BENİM ASASİNİM VAR ABİM KENDİ RAPTORUNA TEKLİF GELDİ SERVERDA CYPHER AMA

BEN DEDİM SAKIN DEĞİŞTİRME DİYE

İYİMİ DEMİŞİM YOKSA KAZIKMI YEMİŞİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NAMIK1

o dedigin elementel pendant deil elementel necklace... elementel pendant cok degerli bir itemdir sadece raptor +7 ile bile takas edebilirsin... shard +7 ve +6 da kar kalırdı sana...

• quote:

Orijinalden alıntı: azah

Charım assas olduğum için hemen deişirdim ama seni bilemem.Hangi serverda bi de serverıda sölersen daha net bişi söleyebiliriz.
    ooo sen naabtın beawercektin direk +7 shard ortalama 15gb +6 shard 600 desek ep 700 topla istersen bnim mat yetmedi28 gb eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_jackalll

ooo sen naabtın beawercektin direk +7 shard ortalama 15gb +6 shard 600 desek ep 700 topla istersen bnim mat yetmedi28 gb eder

Alıntıları Göster
    bi daha ki sefere iyi düşün bu fırsat bi daha eline geçmezdi

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_jackalll

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dj_jackalll

+6 Shardı Satması ßiraz Zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

quote:

Orjinalden alıntı: dj_jackalll

+6 Shardı Satması ßiraz Zor

Alıntıları Göster
    Bence takas etseydin

+7 RAPTOR

• quote:

Orijinalden alıntı: d4Nc3 oF d00M

Bence takas etseydin

+7 RAPTOR

Alıntıları Göster
    er ryan sen hangi server de oynuon gerçek ismin ne ?

• quote:

DEĞİŞSEMİYDİM İYİYDİ

ep en degerli kolyelerden biri özellıkle mageler priestler için bnce kesınlıkle hta yapmıssın bence +6 shardı fazladan vermıs bırde sana ama sn bu fırsatı geri tepmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xl3ladeCaptainx

er ryan sen hangi server de oynuon gerçek ismin ne ?

Alıntıları Göster
    servere göre değişir değişseydin keşkem
  • quote:

Bence takas etseydin

+7 RAPTOR

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: d4Nc3 oF d00M

Bence takas etseydin

+7 RAPTOR

lol.... bu kim sen misin ????

• quote:

Bence takas etseydin

+7 RAPTOR

Alıntıları Göster
    quote:

Bence takas etseydin

+7 RAPTOR

cok yakışıklıymışın

Not: Eger adam sana o malları weriyosa ki weriyor diyosun , Bu adam yha piyasayı bilmiyor ya da ''mal'' weya itemleri düpe

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8

quote:

Bence takas etseydin

+7 RAPTOR

cok yakışıklıymışın

Not: Eger adam sana o malları weriyosa ki weriyor diyosun , Bu adam yha piyasayı bilmiyor ya da ''mal'' weya itemleri düpe

Alıntıları Göster
    Ya dupe değilse o shardlar

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.