+7 raptor mu yoksa +8 glave mi combo yönü ağır basar sa yorumlar için şimdiden tşkkr...
glave derim ben atak yönünden daha ii hemde poision damagesi +7 raptora gore daha fazla
quote:
Orijinalden alıntı: autdisce
quote:
Orjinalden alıntı: __True___Crime__
allagım warior bilmeyen konusmasın orda 55-57-60-70-80 skilleri sekmezzzzzz ona gore knusun
seker , ıskalamaz...
raptor tabiyki... sanki böyle bi topic wardı önceden de :D
Alıntıları Göster
Bu soruya 99999999999 kere cvp veriyorum galiba raptor şekil isteyene iyi ama bence glave atack dan kazanıyor
fakat şu anda ünlü warrior uzmanları raptoru tercih ediyor çünkü çok nadir sektiren bi silah
quote:
Orijinalden alıntı: AZRAIL_19
Bu soruya 99999999999 kere cvp veriyorum galiba raptor şekil isteyene iyi ama bence glave atack dan kazanıyor
fakat şu anda ünlü warrior uzmanları raptoru tercih ediyor çünkü çok nadir sektiren bi silah
Alıntıları Göster
gLave Cok Seker RaptoR Sekmez FazLa + AraLarında FazLa Ap Farkı yok 4everRapTor
quote:
quote:
allagım warior bilmeyen konusmasın orda 55-57-60-70-80 skilleri sekmezzzzzz ona gore knusun
seker , ıskalamaz...
Alıntıları Göster
+8 glave
quote:
Alıntıları Göster
+8 glave
quote:
Alıntıları Göster
Bencede +7 raptor şekli yeterrrrrrrr
quote:
quote:
seker , ıskalamaz...
Alıntıları Göster
RAPtor tabiki de yani understood??
quote:
Orijinalden alıntı: cukkaa41
Bencede +7 raptor şekli yeterrrrrrrr
Alıntıları Göster
tabiki +7 raptor. asaleti yeter
quote:
Orijinalden alıntı: HaliKArnascı
RAPtor tabiki de yani understood??
Alıntıları Göster
comboda raptor bence ama fazla bi fark yok su oluyo raptorda kendini 70+ gibi dusune biliyosun ondan daha ii oynyabilyisun bole bise yani farkıı
quote:
Orijinalden alıntı: __True___Crime__
comboda raptor bence ama fazla bi fark yok su oluyo raptorda kendini 70+ gibi dusune biliyosun ondan daha ii oynyabilyisun bole bise yani farkıı
Alıntıları Göster
7 raptor tabikide şekli şemali yeter :D:D
combo yönünden ikiside aynı
GLAVE YE SEKİO DİYORSUNUZ AMA HERALDE DORU GLAVEYLE RAPTOR WEYA GİGA COMBOSUNUS YTAPILAMIYACAGINI SANIYORUM ÇÜNKÜ SEKEN BİR SİLAHLA ÇOK ZOR AMA GLAVEDEDE AP FARKI WAR
quote:
Orijinalden alıntı: saqopa_
7 raptor tabikide şekli şemali yeter :D:D
Alıntıları Göster
sonradanda milyar edebilick bi item raptor
UPPPP!!
quote:
Orijinalden alıntı: guesttest2012345
UPPPP!!
soledik raptor al ama giga alrısan daha i de olur
UPPPPPP!!.
Boşversen sen spear silahı git AVEDON +7 al rahat et hem seri hem ataklı hem bonuslu hemde axe.
quote:
Orijinalden alıntı: :DisasteR:
Boşversen sen spear silahı git AVEDON +7 al rahat et hem seri hem ataklı hem bonuslu hemde axe.
axe li bi adam gormustum arenada 58 lvl wariordu adam master ları kesebiliyodu solyim cok seri oluyo
EVEDEON AXE +7 NİN FİYATI NEDİR ?
quote:
Orijinalden alıntı: __True___Crime__
axe li bi adam gormustum arenada 58 lvl wariordu adam master ları kesebiliyodu solyim cok seri oluyo
Alıntıları Göster
raptor ben +8 glave li herifi görsem cz de dalarım ama elinde raptor varsa bide rebirt gibi yanıyosa yusufcan yemez dalmam