Şimdi Ara

+7 raptor mu +8 glave mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: komanchii

+7 raptor mu yoksa +8 glave mi combo yönü ağır basar sa yorumlar için şimdiden tşkkr...

glave derim ben atak yönünden daha ii hemde poision damagesi +7 raptora gore daha fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: autdisce

quote:

Orjinalden alıntı: __True___Crime__

allagım warior bilmeyen konusmasın orda 55-57-60-70-80 skilleri sekmezzzzzz ona gore knusun

seker , ıskalamaz...

raptor tabiyki...
    sanki böyle bi topic wardı önceden de :D

Alıntıları Göster
    Bu soruya 99999999999 kere cvp veriyorum galiba raptor şekil isteyene iyi ama bence glave atack dan kazanıyor

fakat şu anda ünlü warrior uzmanları raptoru tercih ediyor çünkü çok nadir sektiren bi silah

• quote:

Orijinalden alıntı: AZRAIL_19

Bu soruya 99999999999 kere cvp veriyorum galiba raptor şekil isteyene iyi ama bence glave atack dan kazanıyor

fakat şu anda ünlü warrior uzmanları raptoru tercih ediyor çünkü çok nadir sektiren bi silah

Alıntıları Göster
    gLave Cok Seker RaptoR Sekmez FazLa + AraLarında FazLa Ap Farkı yok 4everRapTor
  • quote:

quote:

allagım warior bilmeyen konusmasın orda 55-57-60-70-80 skilleri sekmezzzzzz ona gore knusun

seker , ıskalamaz...

raptor tabiyki...

Alıntıları Göster
    +8 glave
  • quote:

Alıntıları Göster
    +8 glave
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bencede +7 raptor şekli yeterrrrrrrr
  • quote:

quote:

seker , ıskalamaz...

raptor tabiyki...

Alıntıları Göster
    RAPtor tabiki de yani understood??

• quote:

Orijinalden alıntı: cukkaa41

Bencede +7 raptor şekli yeterrrrrrrr

Alıntıları Göster
    tabiki +7 raptor. asaleti yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaliKArnascı

RAPtor tabiki de yani understood??

Alıntıları Göster
    comboda raptor bence ama fazla bi fark yok su oluyo raptorda kendini 70+ gibi dusune biliyosun ondan daha ii oynyabilyisun bole bise yani farkıı
  • quote:

Orijinalden alıntı: __True___Crime__

comboda raptor bence ama fazla bi fark yok su oluyo raptorda kendini 70+ gibi dusune biliyosun ondan daha ii oynyabilyisun bole bise yani farkıı

Alıntıları Göster
    7 raptor tabikide şekli şemali yeter :D:D
  • combo yönünden ikiside aynı
  • GLAVE YE SEKİO DİYORSUNUZ AMA HERALDE DORU GLAVEYLE RAPTOR WEYA GİGA COMBOSUNUS YTAPILAMIYACAGINI SANIYORUM ÇÜNKÜ SEKEN BİR SİLAHLA ÇOK ZOR AMA GLAVEDEDE AP FARKI WAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: saqopa_

7 raptor tabikide şekli şemali yeter :D:D

Alıntıları Göster
    sonradanda milyar edebilick bi item raptor
  • UPPPP!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: guesttest2012345

UPPPP!!
    soledik raptor al ama giga alrısan daha i de olur
  • UPPPPPP!!.
  • Boşversen sen spear silahı git AVEDON +7 al rahat et hem seri hem ataklı hem bonuslu hemde axe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :DisasteR:

Boşversen sen spear silahı git AVEDON +7 al rahat et hem seri hem ataklı hem bonuslu hemde axe.
    axe li bi adam gormustum arenada 58 lvl wariordu adam master ları kesebiliyodu solyim cok seri oluyo
  • EVEDEON AXE +7 NİN FİYATI NEDİR ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __True___Crime__

axe li bi adam gormustum arenada 58 lvl wariordu adam master ları kesebiliyodu solyim cok seri oluyo

Alıntıları Göster
    raptor ben +8 glave li herifi görsem cz de dalarım ama elinde raptor varsa bide rebirt gibi yanıyosa yusufcan yemez dalmam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.