Şimdi Ara

7. SENE MEZUNA KALINIR MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu hayatta her şey iyi bölüm okumak değil.1 seneden fazla mezuna kalınmaz.Hayatımın en güzel yıllarını iyi bölüm kazanmak için harcayamam.Ancak 35 yaşından sonra düze çıkarsın,o saatten sonra para kazansanda pek zevk alamazsın hayattan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi david12 -- 30 Temmuz 2018; 19:59:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dalga geçtiğin şeyi yaşamadan ölmezsin. bunu çok kez deneyimledim hayatımda. sen doğrudan yaşamasan da dolaylı yollardan yaşarsın. selametle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne ile dalga gecmisim acaba?

• Atomsaati A kullanıcısına yanıt
    konuyu dalga geçmek icin açmışsınız gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D650631E4 -- 30 Temmuz 2018; 23:06:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kalinabilir tabide kazanamamayi nasil becerdiniz bu kadar yil.

• Burada dalga geçilmiş ama bizim yan komşunun oğlu sekizinci mezun senesinde kazanmıştı

• Acarim acmam

• Naber Patron kullanıcısına yanıt

hayat gerçekten çok garip:)) yazdığınız, düşündüğünüz şeyler dönüp dolaşıp sizi buluyor.

25 yaşından sonra türkiye’nin en iyi üniversitelerinden birine başladım. hakkımızda hayırlısı olsun:))

Sürecinizi kısaca anlatır mısınız hocam,belki birilerine moral de olur

Bölüm nedir hocam

• Merhabalar bende 7.sene mezuna kalmayı düşünüyorum nasıl bir süreç yaşadınız bana yardımcı olabilir misiniz lütfen?

• iremogzmn İ kullanıcısına yanıt

irem merhaba hedef nedir

• 27 yaşında tıpa başlayacak biri olarak diyebilirim ki evet kalınır en azından ben gibi sevmediğiniz bir mesleği 3 sene yapmazsınız

• Slash702 S kullanıcısına yanıt

Hükayenizi bizimle de paylaşır mısınız, merak ettim doğrusu. Kim bilir belki bizlere de umut olur

• galenga kullanıcısına yanıt

hocam mezun senemde mf 3 27k oldum tıp diş gelmeyince bunalıp hukuk yazdım hukuka gider gitmez bana uygun olmadığının anladım sınava tekrar girdim ygs 4 bin lys 10 bin oldum ama obp kırıldığı için 23 bine attı yine tıp diş gelmedi bence kader böyleymiş diyip devam ettim ama asla meslekte mutlu da olmadım, uzun zaman sonra avukatlık yaparken sınava çalışmaya karar verdim geçen sene ağustosta. Bu sene sınava girdim ucundan da olsa tıp fakültesi geldi şu an kuş kadar hafif ve mutluyum detay bir sorunuz olursa cevap veririm yine

• Slash702 S kullanıcısına yanıt

Tebrik ederim, insanın kendini görmek istediği yerde görmesi ne güzel. Kaç yaşında kazanmış oldunuz tıpı? Sizce yaşın önemi var mı tıpta?

Ayrıca, Dershaneye gittiniz mi? Hazırlık süreciniz nasıldı? Uzun bir aradan sonra zor olmuştur, paslanmışsınızdır ama gene unutulmuyor değil mi bilgiler? Çevrenizdekilerin tepkisi ne oldu? Psikolojik olarak kendinizi nasıl yönettiniz? Geç kalma psikolojisini nasıl yendiniz?

Şahsen tekrar hazırlanmayı düşünüyorum ben de, ama bu sorularımdan muzdaribim ben de. Yardımcı olursanız en azından fikir olmuş olur bana da. Tekrardan tebrik ederim, hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galenga -- 9 Eylül 2024; 3:15:52 >
  • galenga kullanıcısına yanıt
    Hocam çevrem zerrre umrumda değildi çünkü avukatlıktan bunaldığım zamanlar komedi gibi maaşlar teklif edilirken kimse yanımda değildi o sebeple tıp okurken de fikirleri ve desteği önemli değildi. 27 yaşında kazandım tabi ki paslanma oldu dershaneye gitmedim zaten gidemezdim çünkü bir yandan avukatlık yaparken sınava hazırlandım tamamen youtube deneme ve soru bankası. Özel ders de almadım. Üniversitede yaşın bir önemi yok 33 yaşıma elbet geleceğim ya tiksindiğim mesleği yaparak gelmek vardı ya da tıptan yeni mezun olmuş olarak. Ben seçimimi 2.den kullandım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fikir verdiğiniz için teşekkürler. Ben de kazanırsam 27 de olmuş olucam seneye. İşte bunu düşünüyordum ben de. Dediğiniz gibi kimse yanımızda olmuyor. Yanında olmayanların dediklerinin de önemi yok. Ben dershane işini düşünüyorum, okulu bırakıp. Hayırlısı bakalım. İnşallah ben de seneye tıpı kazanmış olurum, siz gibi. Tekrar tebrik ederim, hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.