Şimdi Ara

7 SENEDEN SONRA TERCİHİM.LÜTFEN BAKAR MISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar,tercihlerimi ve puanımı yazacağım.bazı bölümlerin İkinci öğretimlerinin kapatılması tercihlerimi etkiler mi sormak istiyorum.Aslında yüksek ihtimal geleceğini söylüyorlar ama bilirkişiler olarak size de danışıp gönül rahatlığıyla tercihimi yapmak istiyorum. başka şehir hakkım yok

YGS5 Sıralamam 43.200

tercihlerim

1.marmara üniversitesi okul öncesi öğretmenliği Sıralaması 40.000
    2.marmara üniversitesi okul öncesi öğrt. İkinci öğretim Sıralaması 58.000

eğer risk varsa maltepe üniv.okul önceside yazacağım.onunda sıralaması 64.000

ne dersiniz? benim için çok önemli.fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketigur -- 3 Mart 2013; 21:52:36 >

• up
  • marmara tutar bence sıralamanız da yakın çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukelif

marmara tutar bence sıralamanız da yakın çünkü

2.öğretim gelse razıyım.umarım o kadar yükseltmez kontenjanların azalması
  • sanmıyorum ben öğretmen lisesinden geçen yıl mezun oldum yani ek puan olduğu halde yazmıyorduk öğretmenlik ve sıralamalarda her yıl düsüyor bu yıl sınavın tmleri zorladığını da ele alırsak tutacağını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 seneden sonra derken neyi kasttetdiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

7 seneden sonra derken neyi kasttetdiniz ?

1.üniversiteme yerleşeli 7 hatta 8 sene oldu.bu 2.olacak onu kasdettim.sistem hakkında sizler kadar bilgim yok baya eskilerden oldugumu söylemek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekperisi

quote:

1.üniversiteme yerleşeli 7 hatta 8 sene oldu.bu 2.olacak onu kasdettim.sistem hakkında sizler kadar bilgim yok baya eskilerden oldugumu söylemek istedim

Anladım peki gerçetten çalışarak mı çıkardınız bu puanı yoksa öylesine girip mi çıkardınız sıralamanız gayet iyi o yüzden sordum. Peki ilk olarak hangi üniversiteden hangi bölümden mezun oldunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukelif

sanmıyorum ben öğretmen lisesinden geçen yıl mezun oldum yani ek puan olduğu halde yazmıyorduk öğretmenlik ve sıralamalarda her yıl düsüyor bu yıl sınavın tmleri zorladığını da ele alırsak tutacağını düşünüyorum

teşekkür ederim yorumunuz için.İnşallah dediğiniz gibi olur
  • 3. tercihi de yazarsanız kaybınız ne olacak? Hiç bir şey.. Bulundurun. Zaten en kötü ihtimalle ikinci tercih gelecek. En kötü.
  • quote:

quote:

quote:

Anladım peki gerçetten çalışarak mı çıkardınız bu puanı yoksa öylesine girip mi çıkardınız sıralamanız gayet iyi o yüzden sordum. Peki ilk olarak hangi üniversiteden hangi bölümden mezun oldunuz ?

mezun değilim İstanbul Üniversitesi Matematik ten terk im.ygs de biraz biyoloji çalıştım.öğrencilik yıllarımda özel ders verdim sürekli fizik kimya çalışmadım pek bu yüzden.çünkü öğrencilerle zaten sürekli tekrar ediyorduk.ama biraz baktım elbet.aslında hedefim farklıydı lys ye hazırlanıyordum ygs ye az bir zaman kala vazgeçtim bu bölümde karar kıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

3. tercihi de yazarsanız kaybınız ne olacak? Hiç bir şey.. Bulundurun. Zaten en kötü ihtimalle ikinci tercih gelecek. En kötü.

teşekkürler.bende öyle düşünüyorum hatta daha da altına düşecektim ama özel sebeplerden ötürü düşemiyorum.devam edebileceğim 2 üniversite var marmara ve maltepe.3.yü de yazayım.teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

mezun değilim İstanbul Üniversitesi Matematik ten terk im.ygs de biraz biyoloji çalıştım.öğrencilik yıllarımda özel ders verdim sürekli fizik kimya çalışmadım pek bu yüzden.çünkü öğrencilerle zaten sürekli tekrar ediyorduk.ama biraz baktım elbet.aslında hedefim farklıydı lys ye hazırlanıyordum ygs ye az bir zaman kala vazgeçtim bu bölümde karar kıldım.

Size başarılar dilerim umarım dilediğiniz yerler gelirsiniz bizimde bu sene ikinci senemiz olacak bu sene eşit ağırlıktan bir bölüm düşünüyordum o yüzden fen sınavına girmedim bundan dolayı mühendislikleri seçemiyorum eşit ağırlıktan vazgeçtiğim için bu sene matematik geometri ve fizik çalışacağım artık seneye ne olursa olsun gözüm kapalı bir mühendisliğe yerleşmek istiyorum çünkü dersane falan çekilecek dert değil. Fizikten korkuyorum biraz çünkü lisede fizik hocamız falan pek iyi değildi bize hiçbirşey öğretemedi açıkçası o yüzden bende fizik yapamam ben diye eşit ağırlıktan düşünmüştüm ama umarım bu sene yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmkocak

quote:

quote:

quote:

quote:

Size başarılar dilerim umarım dilediğiniz yerler gelirsiniz bizimde bu sene ikinci senemiz olacak bu sene eşit ağırlıktan bir bölüm düşünüyordum o yüzden fen sınavına girmedim bundan dolayı mühendislikleri seçemiyorum eşit ağırlıktan vazgeçtiğim için bu sene matematik geometri ve fizik çalışacağım artık seneye ne olursa olsun gözüm kapalı bir mühendisliğe yerleşmek istiyorum çünkü dersane falan çekilecek dert değil. Fizikten korkuyorum biraz çünkü lisede fizik hocamız falan pek iyi değildi bize hiçbirşey öğretemedi açıkçası o yüzden bende fizik yapamam ben diye eşit ağırlıktan düşünmüştüm ama umarım bu sene yaparım.

Alıntıları Göster
    @kocak157

çok teşekkürler güzel dilekleriniz için.
    dersane yeni öğrenciler için vakit kaybı olabiliyor.sistemi biliyorsanız kendinize güveniyorsanız gerek yok.internette de pek ala ders çalışalacak siteler var.yapılır elbet.size de başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketigur -- 1 Ağustos 2012; 1:55:14 >

• quote:

@kocak157

dersane yeni öğrenciler için vakit kaybı olabiliyor.sistemi biliyorsanız kendinize güveniyorsanız gerek yok.internette de pek ala ders çalışalacak siteler var.yapılır elbet.size de başarılar

Teşekkür ederim şu anda zaten mola vermiştim öyle siteye bakayım dedim bir yandan ekol hocadan ders dinliyorum bugün start verdim derse tekrardan bu sene hiç bitmiyecekmiş gibi gelicek artık. Banada dershane çok gereksiz geliyor zaten ekol hocadaki detay hocadan daha iyi ders anlatan bir hoca göremedim bu zamanda kadar zaten dershaneyi tamamen deneme olmak için ve sorumuz olunca hocaya sormak için gidiyoruz zaten bu sene olabildiğince en ucuz dershane hangisi ise ona gideceğim çünkü dershanenin öğrenciye katkısı yüzde 10 gibi birşeydir herşey tamamen kişinin kendisinde bitiyor.

• quote:

quote:

@kocak157

Teşekkür ederim şu anda zaten mola vermiştim öyle siteye bakayım dedim bir yandan ekol hocadan ders dinliyorum bugün start verdim derse tekrardan bu sene hiç bitmiyecekmiş gibi gelicek artık. Banada dershane çok gereksiz geliyor zaten ekol hocadaki detay hocadan daha iyi ders anlatan bir hoca göremedim bu zamanda kadar zaten dershaneyi tamamen deneme olmak için ve sorumuz olunca hocaya sormak için gidiyoruz zaten bu sene olabildiğince en ucuz dershane hangisi ise ona gideceğim çünkü dershanenin öğrenciye katkısı yüzde 10 gibi birşeydir herşey tamamen kişinin kendisinde bitiyor.

aynen öyle başarılar

• başka fikri olan var mı?
  • bu sizin sıralama el puansız bi de anadolu öğretmen mezunlarının ayrı sıralaması var kılavuzda görmüşsünüzdür onuda dikkate alın derim ben
    Diğer eklemek istediğim bakanın açıkladığı ogretmenlikler arasında olmaması sıralamayı düşürebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyBuZz

bu sizin sıralama el puansız bi de anadolu öğretmen mezunlarının ayrı sıralaması var kılavuzda görmüşsünüzdür onuda dikkate alın derim ben
    Diğer eklemek istediğim bakanın açıkladığı ogretmenlikler arasında olmaması sıralamayı düşürebilir

anadolu öğretmenler evet ek puanla sıralamaları daha da yükseliyor.ama arada çok fark var.ona da baktım elbet ama ona göre tercih yaparsam açıkta kaldık demektir
    bu zamana kadar hep yükselmiş sıralamalar.bende ya düşeceğini yada aynı kalacağını düşünüyorum.

teşekkürler yorum için
  • Tebrikler hocam güzel bir bölüm seçmişsiniz,Ablam Marmara üni okul öncesinden bu sene mezun oldu ve hemen iş buldu.Özel bir kolejde başladı 1400 TL ile çalışma saatler 8:00-17:00 arası.Devlete alımları da çok iyi bu bölümün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.