Şimdi Ara

+7 shard +3 rebirt md !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mac2cryme
    Shard qibi bi daqqeri ßeqenmiyorsun ya sana ßişey demiyorum..

Tmm Sharda sekerde sen adama shardı alma cok sekıo felan demişsin.Md al demişsin..

1.Partye qirerken md ile zor qirersin partylere +1rebirt md sanar adam seni ezik qörür.
    2.Shardla daha koaly qirersin
    3.Daqqerlerde unige olmayan en ii daqqer Sharddır.
    4.Milletin kafasını Karıstırma!

Sayqılar.

Sizi anlamıyorum ne bu party saçmalığı ya ardreamde 7 chitinleri olan 39-80 seekingi olan herkes party bulur bende shard kullandım ve onun kadar dandık bir dagger görmedim % 80 sekme gösteriyor md yi her zaman sharda tercih ederim sende md almakla çok iyi yapmışsın

• Orjinalden alıntı: _SoulGem_

Mac2cryme
    Shard qibi bi daqqeri ßeqenmiyorsun ya sana ßişey demiyorum..

Tmm Sharda sekerde sen adama shardı alma cok sekıo felan demişsin.Md al demişsin..

1.Partye qirerken md ile zor qirersin partylere +1rebirt md sanar adam seni ezik qörür.
    2.Shardla daha koaly qirersin
    3.Daqqerlerde unige olmayan en ii daqqer Sharddır.
    4.Milletin kafasını Karıstırma!

Sayqılar.

Sizi anlamıyorum ne bu party saçmalığı ya ardreamde 7 chitinleri olan 39-80 seekingi olan herkes party bulur bende shard kullandım ve onun kadar dandık bir dagger görmedim % 80 sekme gösteriyor md yi her zaman sharda tercih ederim sende md almakla çok iyi yapmışsın

Shard bende kullandım ne hikmetse bende hiç sekmıyordu Sen o zaman shardı kullanmasını bilmiyosun

• bende dual +7 shard denedim ve rb +3 md denedim
    md daha hoşuma gitti sharddan daha az kaçırıyo
  • Arkadaşlar Shard seker şu sekmez bu seker olayları tamamen boş rivayettir.Aman bunlara ümid bağlamayın.Lakin 3 yıldır bu oyundayım bu ve benzeri diyaloglar hep olmuştur.

Bilmeniz gereken ise +1 shard ve +1 mirage arasındaki farktır.Diğer itemlar da bu durum aynıdır.Yani +1 lerin arasındaki atak gücü farkı aralarındaki kıymet farkını belirleyici unsur taşır.Sizlerin mukayese etmesi gerektiği önemli nokta +3 rebirth shardla ile +3 rebirth shard olayıdır. Sekme veya başka bir unsur değildir shardı yada diğer bunun gibi itemları kıymetli kılan.Sadece ve sadece atak gücü yada defansı gibi özelliklerde belirtilen sayısal değerlerdir önemli olan.

Bu arada şu da bir gerçektir yanan shardlarla andream da çok daha kolay parti bulunduğunu da özellikle belirtmek isterim.Örnek ben...
  • En fazla Seken Cle.

Shard falan hikaye..

Ama benim en memnun kaldıgım dagger +8MD.

+8MD me +8Shard werseler bile kullanmak için almam.Sadece ticaret için.
  • +8 shardı takmıcan he ne diyim bn , sana ikiside 80 possion ama shard daha yüksek attack
  • Shardi beğenmiyenler eminimki hayatinda shardin attackini kac olduğunu bilmiyenlerdir...sharda sekiyo diyenler cleweri silah olarak kullanmasinlar veya mdyi leynn shard al git dd adama vur sonra birde ayni degerdeki mdyle vur farki gorursun
    (kedi uzanamadigi cigere pis dermis:D=)

bu arada bende +8 shard ama ne hikmetse andreamda godumu indirdi ???????

FOREVER SHARD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhyN -- 9 Mart 2007; 12:58:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TT_eXpReSs

+8 shardı takmıcan he ne diyim bn , sana ikiside 80 possion ama shard daha yüksek attack

Sen her itemin atağına göre mi değer biçiyorsun?

Priestimin +7 ms si war ve elinde +7 iron impact olan adamlar benden ms yi istiyorlar...

Arada 7 ap fark war ama herkes ms yi tercih ediyor...

Nedeni ise ms 1sn. daha çabuk ıı dan comboda...
  • Bu arada silahların seri vurması olayını da hesaba katmak lazım.Silahların ağırlığı da vuruş süresini etkileyecektir elbette.Ama shard da bu durumun pek bir önemi yok.Lakin spike ın tekrar olmasını bekliyoruz assas olunca...
  • POZİSYONDAN OTURU MD NİN SEKME ORANI AZDIR AMA SUNU HERKES BİLİOR 10 POZİSYON OLMAYAN BİRŞEY İÇİNDE O KELİME SOYLENMESİ ZORDUR

ŞİMDİ SHARD İYİ SİLAHDIR.
    MD GORUNUM BAKIMINDAN HOROZ DERİM VE SHARD DAN SONRA TABİKİİİ....

BEN +1 REBİT SHARD --- +3 REBİT MD KULLANDIM
    SHARDIN SEKMEDİGİNİ SOLERİM CUNKU SHARD ARK.. POZİSYONSUZ DEİL DEİL
    5 POZİSYON FARK ETMEZZZZZZZZZZZZ
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.