Şimdi Ara

7' tablet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar arkadaşlar 7" tablet bilgisayar almayı düşünüyorum. piyasada düşündüğüm modeller ipad mini google nexus ve Samsung P3105 GALAXY TAB 2 7"lik modelleri arasında kaldım.

kullanım amacım kitap okuma ağırlıklı olacak fakat güzel bir şey olması da kullanış açısından gerekli.

önem verdiğim özellikler şarjın uzun süre gitmesi, hdmi bulunması , flash desteği, kamerası çok şahane olmasa da olur ama görüntülü konuşmayı desteklesin yeterli

aslında aklımda google nexus vardı fakat flash desteği olmadığını okudum bir siteden.

ayrıca bu cihazların dışında tavsiye edebileceğiniz, gözümden kaçan cihazlar var mı ? malum butun firmalar tablet bilgisayar üretmeye başladı asus,
    toshiba, acer, sony...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinkurtt -- 19 Nisan 2013; 22:45:02 >

• Archos da global kalite bir markadır.. ucuzalcity de, 7 inçilk modeli 308 lira civarına satılıyor..
    http://www.ucuzcity.com/asp/product/28525/Archos-70-Titanium-8GB-7-IPS-Tablet
  • mobeeye bakabilirsin.Daha önce kullandım
  • hocam bilinmedik bir marka alıp daha sonra kasma problemi, güncelleme almama gibi bir çok sorunla karşılaşmak istemiyorum. ucuz olması şart değil ekranı falanda kaliteli bir şey bakıyorum
  • hdmi + flash desteğini birlikte sunan bir tablet var mı? aynı zamanda kaliteli?
  • bu 3 tablet arasında kaldıysan ipad miniyi kesinlikle alma parını heba etmiş olursun.bence nexus 7 al pili en uzun giden o.camıda gorilla glass
  • hocam nexus 7de de flash desteği yok sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Tablet Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.