Şimdi Ara

7' windows tablet yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Selamün Aleyküm. 7" bir reeder bulabildim onunda sıfırı satılmıyor. Başka bu boyutta tablet yok mu acaba?

• hp stream 7 var ilanıma bakabilirsiniz
  • 7 inç Windows için çok küçük. Ne için kullancaksın? 7 inç alacaksan android alman daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tom.waits

7 inç Windows için çok küçük. Ne için kullancaksın? 7 inç alacaksan android alman daha mantıklı.

7" android tablet kullandım hiç beklemediğim kadar iş görür çıktı. Windowslu olsa daha da iş görür çıkacak gibime geliyor. Facebook işlemleri gerçekleştireceğim.
  • walter13 kullanıcısına yanıt
    Windowslu 7 inçler iş görmez nedeni Windows küçük ekranda olmuyor, android gibi değil. Bi de batarya performası falan leş olur büyük ihtimal.

Facebook falan androidde sorunsuz kullanırsın. Tavsiyem android al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tom.waits

Windowslu 7 inçler iş görmez nedeni Windows küçük ekranda olmuyor, android gibi değil. Bi de batarya performası falan leş olur büyük ihtimal.

Facebook falan androidde sorunsuz kullanırsın. Tavsiyem android al.

Normalde 10" tablet var windowslu fakat küçük windowslara merak saldım. Birde 7" android tabletin güzelliğini windows'da bulamayabilirim sizin dediğiniz gibi.

Kaliteli 7" android tablet biliyor musunuz?
  • 8 inç griş seviyesi windows tabletlet yarısında çoğu vasat iken altını söylemeye gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MacBook mu ? windows mu ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.