Şimdi Ara

70.000 RP Ödül ve Nadide kostümü almaya hak kazanan takımlar [Ödüller Aktarıldı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GameOis ebR

quote:

Orijinalden alıntı: Flareon

quote:

Orijinalden alıntı: Loucetius

Kodların gerçerliliğinin olmaması ve kostumün çok önceden turnuvalarda verildiği bilgisini bilgiden saymadığınız için sizede teşekkürler.

Dipnot:Kod olarak vereceğiz derse diye önceden aldım önlemimi

1)kostüm önceden verildi hala veriliyor
    2)riot turnuvalarında ödüller kod olarak verilmez id verirsin direk hesaba yüklerler

Jitanx, hocam öncelikle ilgi alakan ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Takım isimlerindeki sıkıntıdan kasıt, takım isimleri beyan edilirken harf eksikliği olmuş olabilir keza etkinlik kayıt günü çok takımın ricasıyla oyuncuları değiştirildi ve basit hatalar giderildi. Söyledikleriniz çok güzel ve mantıklı elo seviyesi vs. fakat sizde biliyorsunuz kazanma durumunda olan bir takımın veya rakibin surrender verip vermemesine bir müdahale edemeyiz, gelen olumlu ve olumsuz cevapları değerlendirirken şöyle bir kanıya vardır, eşleşme usulü klasik turnuva düzeninde chart sisteminde bir tablo ile etkinlik yapsaydık koyacağım tek engel şampiyoluk sıralamasında yer alan takımların katılmayacak olması olurdu, yani bu turnuvada da bronz ve plat. ligindeki takımlar eşleşebilirdi, bu yüzden eşitlik seviyesinden kasıt takım oyunu ile bunun aşılacağını düşünüyorum keza başka kolaylıklar sağlayabilirsek bu eşleşmeler için onlarıda yaparız aynı şekilde tavsiyelerede açığız.

Sonradan iki takım eklendi cümlenizde bir yanlışlık var sanırım, 07.11.2014 tarihinde kayıtların kapanmasından sonraki saatlerde 23:50 civarında askendat takım kaptanı iletişime geçti, arada bir iletişim kopukluğu olduğu için Askendat takımı listeye eklendi ve sitede güncellendi keza etkinlik henüz başlamamıştı ve 23.50'de yapabileceğimiz bir değişiklikti, Askendat takımı gmail adresine formu atarken kayit@gameois.com adresine atmamış yada webmail gelen maili görmemiş ufak bir sorun olduğu ve etkinlik başlamadığı için bir sorun olarak lanse etmedik ve arkadaşları geri çevirmedik. Birisi bu takımdı fakat sonradan eklenen 2. takım diye birşey yok. Tavsiyeleriniz ve fikirleriniz için özelden iletişim kurup sizi dinlemek isterim. Tekrardan teşekkürler.

Loucetius, o mesajdan sonra birşey yazmadım size, ödüller aktarıldığında ve takımlar SS'leri paylaştığında iftira atıp bir yapının yada bir kişinin hakkını yediğiniz için özür konusunu bekliyor olacağız, umarım bunu yapacak bir kişiliğiniz vardır .

Tumble, hocam desteğiniz için teşekkür ederim, ödüller aktarıldığında iftira atan arkadaşın yanlışı ortaya çıkacak zaten. Konu güncellenecektir.

Alıntıları Göster
    Hocam sonradan 2 takım eklendi olayı şöyle :) yanlış anlaşılmış. ilk verdiğiniz isimlere göre kendim kontrol ettiğimde bu takımları bulamadım :) sonra isimlerin yanlış olduğunu belirtince bi baktım 2 takım daha sıralamaya girmiş :)

@KDA'ya bakılmasının olumsuz tarafını şöyle açıklayayım. 5 arkadaş smurf/arkadaşlarının hesaplarından katıldı kendileri diamond düzeyinde oyuncular ama kullandıkları hesaplar bronze. Oyunlarında inanılmaz fazla kill alsalar dahi bronze,silver veya gold seviyesinde insanlar gerçekten pes etmesini bilmiyor :) ve çok rahat KDA'ları fazla oluyor. smurf olmasalar dahi bu durum oluyor ne yazıkki. Takım içi iletişimi ön plana çıkartmak istediniz mesela etkinlikte bir oyun geriye düştük ve kulelerimizin bir çoğu gitti ama split push'ta aldığımız kuleler sayesinde oyunu uzattık ve çevirmeyi başardık. Yani tam aradığınız gibi takım oyunu yaparak kaybedecek gibi gözüken bir maçı çevirdik. Ama kill olarak karşı takım üstündü maç sonunda :) Şimdi karşısında atıyorum 2 afk olan bir takım olsun illa silver olmasın. Zorlanmadan aldıkları bu maçta KDA'ları benim bahsettiğim oyuna göre yüksek olacaktır :)

2 takım arasında eşitlik olduğunda KDA'ya bakmak yeterli bir ölçüt olmuyor onu anladım yarışan biri olarak :) Yine de sizin etkinliğiniz ben sadece bana eksik gelen bence yetersiz olan kısımları düzeltmek istedim
    iyi günler

• Gurcell hocam, inş. devamını getireceğiz, yeni sezona hayırlısıyla başlayalım şu aktarımlar sonlansın öncelikle :)

Jitanx hocam, Yanlış anlamışım :) Dediklerine aynı şekilde katılıyorum, fakat bu etkinlik olsun eşleşmeli düzen olsun dediğiniz olaylar hepsinde farklı farklı senaryolarda seyredecektir. Örnekle, dereceli düzen değilde normalde bir eşleşmeli turnuva yaptığımızı düşünelim, aynı şekilde takım oyunu yapılması gerekmekte, fakat düşünseniz bir turnuva var ve gold üstü takımlar katılamıyor diye bir kıstas var bu bana göre yanlış, demek istediğim her şekilde böyle farklar olacaktır. Ama şu noktada çok haklısınız KDA yükseltme basit bir şekilde münipüle edilebilir, böyle geri dönüşler ile bunlara bazı kısıtlamalar yada böyle durumları engelleyecek maddelere ekleyebiliriz tabi.

Sıralamaya etki edecek, KDA'ya + olarak bir düşünceniz varsa, KDA' hesaplamadaki formüle benzer bizi sonuca ulaştıracak net bir madde yada fikir dinlemek isterim hocam.

İlgi alakan için tekrardan, teşekkür ederim.

• Mesajların hepsini okumadım ama bir tartışma vardı o yüzden açıklık getireyim istedim.
    RP ve kostüm bugün hesaplarımıza yüklenmiş yani güvenden yana sıkıntınız olmasın.Bu etkinlik için tekrardan Gameois'e teşekkürler

70.000 RP Ödül ve Nadide kostümü almaya hak kazanan takımlar [Ödüller Aktarıldı]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runato

Mesajların hepsini okumadım ama bir tartışma vardı o yüzden açıklık getireyim istedim.
    RP ve kostüm bugün hesaplarımıza yüklenmiş yani güvenden yana sıkıntınız olmasın.Bu etkinlik için tekrardan Gameois'e teşekkürler

70.000 RP Ödül ve Nadide kostümü almaya hak kazanan takımlar [Ödüller Aktarıldı]

hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

quote:

Mesajların hepsini okumadım ama bir tartışma vardı o yüzden açıklık getireyim istedim.

hayırlı olsun

Tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

2-3 Takım kaptanıyla görüştüm talimat zaten verilmişti aktarım bekleniyordu, diğer arkadaşlarda da bir problem yok sanırım. 1-2 takımdan bazı oyuncular bilgileri yanlış yazdığı için onlara aktarım yapılamadı fakat bizden kaynaklı bir durum yok, yinelenen bilgiler doğrultusunda hesaplarına kazandıkları ödül şuan ve 1. etkinlikte olduğu gibi aktarılacaktır.

Runato hocam bende size yazmayı unutmuşum Şanlı Ryze geldiğinde görüntü ekleyin diye rica da bulunacaktım çok iyi oldu eklemeniz.

Loucetius, dediğim gibi bu yersiz ve asılsız iftiraların için özür ve helallik alman için konunu bekliyor olacağım tabi o karaktere sahipsen

• ödüller geldi teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flareon

ödüller geldi teşekkürler

Rica ederim hocam bende tekrardan tebrik ederim güle güle kullanın, takım adınız neydi sizin skype üzerinde yoksanız ekleyin, diğer etkinlikleri kaçırmayın.
  • 5.'lik ödülümüz 1000 RP yüklenmiştir :)

Teşekkür ediyorum karlı bir hafta oldu 2000 RP riot temalı turnuvasından 1000 RP de buradan kazanmış olduk

• jitanx J kullanıcısına yanıt
    Rica ederim güle güle kullanın, RP ödülünde miktarlar için bir meydan okumamıydı yoksa bu :) farklı temada 1-2 etkinliğimiz var klasik düzen dışına çıkarsak ödüllerde aynı şekilde değişecektir.
  • OXİ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 nick tanıdık geldi
  • Bi 1350 RPde bana at lo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Bi 1350 RPde bana at lo

Sihirdar adı ve kullanıcı adı nedir ?
  • quote:

quote:

2-3 Takım kaptanıyla görüştüm talimat zaten verilmişti aktarım bekleniyordu, diğer arkadaşlarda da bir problem yok sanırım. 1-2 takımdan bazı oyuncular bilgileri yanlış yazdığı için onlara aktarım yapılamadı fakat bizden kaynaklı bir durum yok, yinelenen bilgiler doğrultusunda hesaplarına kazandıkları ödül şuan ve 1. etkinlikte olduğu gibi aktarılacaktır.

Runato hocam bende size yazmayı unutmuşum Şanlı Ryze geldiğinde görüntü ekleyin diye rica da bulunacaktım çok iyi oldu eklemeniz.

Loucetius, dediğim gibi bu yersiz ve asılsız iftiraların için özür ve helallik alman için konunu bekliyor olacağım tabi o karaktere sahipsen

Yalnız ben tüm kullanıcı adlarını dogru yazdım 1 kişiye gelmemiş rpler

• quote:

quote:

quote:

Yalnız ben tüm kullanıcı adlarını dogru yazdım 1 kişiye gelmemiş rpler

Hangi sihirdar doğru adını yazın yolladığınız bilgilere bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loucetius

Benim ispat arayacak durumum yok sizin ispatlamanız gerek.
    Riot kendi etkinliklerinde dağıtmadığı bu kostümü siz nereden bulup veya kimle irtibat kurup yükleteceksiniz.
    Hele ki hiçbir kodun çalışmadığı bu dönemde?
    Boş varsayımlar ile forumu kirletmemenizi öneririm.
    İyi forumlar.

boş yaygara yapma yaygaracı cafe turnuvalarında bile riot tr kendisi şanlı ryze dağıtıyor 2 hafta once dağıttı.
  • kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
  • GameOis ebR kullanıcısına yanıt
    Güzel ve güvenilir etkinliğinizden ötürü tebrik ediyorum sizleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.