3D de 70 yapmisim sınavda 75 olur mu genelde fizikden patlıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
70 ayt 75 olurmu
-
-
Olması çok muhtemel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım sayısalcısındır
Evet
Benim de 69.25 geldi ya kimyadan 2 yanlış 2 boş bağırttı biraz. Oturup organik çalışcam paşa paşa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
75 yaparmiyiz sınavda
yapicaz hocam sana 3 ayt fizik brans denemesi yaziyorum kendime de kimya ogrenmeyi hayirlisiyla
Ben en yüksek netimi gerçek sınavda yaptım. Genelde mat fix 39-40 ama fkb’de illa 5-6 yanlış oluyordu. Sonuç 77-3 (yanlışların hepsi fizik )
-
Senin tyt kaç geldi de 5k yaptin
13.5k geldi, obp de 90.
Tyt türkçe ve sosyal kötü geldi niye öyle oldu anlamadım. Normalde Türkçe’yi çok iyi yapıyodum. Hakkım ilk 500 idi ama olmadı işte hayırlısı. belki olmaması hayrıma derece yapsam bilkent ee yazacaktım master ve doktora ile uğraşmak zorunda kalırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 15 Mayıs 2024; 9:1:43 > -
3D ayt si enson biz girerken zordu 70 yaptiysan gercek sinavda 75 den yukarda da olur kanki
3d'den 70 yapan her türlü yapar
-
Olur
hocam inanın 3d de 70 yapan gerçek sınavda 2 3 yanlış anca yapar..
bende 60 ı ucundan yakalıyorum(sürünüyorum desem daha iyi) 70 bandına kalan süreçte yükselebilir miyim sizce, nasıl bir yol izlemem gerekli tavsiye verirseniz çok sevinirim.. kolej hep tyt denemesi yaptı çoğunlukla ondan bu durumlara düştük valla keşke ayt denemelerine erken başlasalardı da gerçekler yüzümüze daha erken vurulsaydı.. üstüne koskoca kolejde 60 ayt yapan 1 kişi anca olunca tüm sene boyunca hep demekki şuan için ideal bi netteyim dedim ama hiç öyle değilmiş..
-
Konu eksiğin yoksa fen 35civari gelmeli sonra da paso matematik çalışırsın konu eksiğin varsa önce onları kapat bence
konularım tam ayrı ayrı branş denemesi çözsem 33 34 mat 32 33 fen gelir ama genel denemede her biri 28 29 a iniyo bir türlü çözemedim şu sorunu fende çok saçma yorumlamalar yapıyorum sınav esnasında, sonrasında ben ne saçmalamışım da 4 5 netimi yemişim diyorum özgüven ve psikoloji ile ilgili olduğunu düşünsem de acaba yeterince soru bankası çözmedim de kendimi mi avutuyorum diye sorguluyorum (şuana kadar sadece ayt fizikten 1 tam kaynak bitirdim)
sınava kadar 345 ve 3d mat denemelerini yalayıp yutmak istiyorum fen içinse her branş için bir deneme alıp 2 gün abanıp 1 dersi bitirmek, her denemesinde yanlış yaptığım konuyu kısaca tekrar etmeyi düşünüyorum umarım işe yarar.. Allahtan tyt 95 100 civarı geliyo bi de onla uğraşmak zorunda kalsaydım net mezundum
-
75 üstü ilk netimi yaptım 77-3 345 son prova
cevap anahtarini nereden buldun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Telegramda filan var ama bu arkadaşımız cevap anahtarı olmuş 3soru haricinde.Şu aralar ne yapıyorsun bizle paylaşabilir misin 77yapan arkadaşimizin son günlerde neler yaptığını merak ettim
Sabah ayt genel denemesi (okul yapıyor) akşam 2 ayt mat denemesi son 1 haftam böyle gecti sınava kadar devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 24 Mayıs 2024; 22:50:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- mert yiğit yıldız ekşi
- en zor tyt denemeleri
- hız ve renk problemler zorluk derecesi
- film indirme sitesi
- diş hekimliği pişmanlıktır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X